5etter Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Přesně jak píše shewcza. Kdyby k aplikovaným indexům přidali ještě datumovku a automatický nátah, tak bych si je v černé verzi určitě koupil. V současné nabídce je těžké si vybrat mezi manuálem a automatem - tohle by bylo (aspoň pro mě) ideální řešení.
Diablo1st Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Len to by si mal prakticky C65 Automatic len s hranatými indexami o čom dosť pochybujem, že spravia. Mne najviac padli do oka tie bronzovky.
5etter Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Já se právě divím, že to tak nedělají od začátku, aby si zákazník mohl vybrat kombinaci strojku a ciferníku dle svého vkusu.
Robero79 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 zajimavy rozsireni, tleskam... ale nic extra pro me, nejhezci pro me asi C65 Ombre, ale jsem skepticky k tomu bronzu, tusim, ze by me brzo prestal bavit.SH21 limitka se mi zda trochu preplacana, ozelel bych rezervu natahu, Apex limitka by se mi na leto libila, ale ta cena... :-(takze asi nejvic se mi libi ta zluta, ale zas na druhou stranu na kazdodenni noseni to neni, ale na leto super, aplikovane indexy jsou paradni upgrade.
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Připravované novinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Emiliano Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Už tam jsou: https://www.christopherward.eu/watches/new-releases
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Dost dobrý. Vím, že se Chris Ward setkal se zástupci armády a ministerstva obrany a ten výsledek stojí za to. C65 Dartmouth Series 1 41mmC65 Sandhurst Series 1. 38mmC65 Cranwell Series 1. 41mm Všechny k dispozici s tahem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Ty W10 objednávám, paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Pořadí viz pořadí fotek. Nejméně se mi líbí Royal Navy.
Diablo1st Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Furt vydávajú nové modely a C60 40mm v iných farebných variantách nikde.
blackwhit Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 zajimavy (a super), ze pri teto cenove relaci maji COSC. Skoda, ze to nema puvodni c65...
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Vsechny nebo postupne? Andy, právě dělám objednávku. Zvažuji W10 a Ombré. Co ty na to? (mimochodem, manželce se W10 líbí) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Martine, nepredával si C60 mkIII aj preto, že sa ti zdali veľké? Ombre má rovnaké puzdro ak sa nemýlim
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Prodával, ale co mám dělat, když to 40mm pouzdro Ward vůbec nevyužívá...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Andy, právě dělám objednávku. Zvažuji W10 a Ombré. Co ty na to? (mimochodem, manželce se W10 líbí) W10 se mi taky libi, zvlast to, ze to je 38mm pouzdro. To jsou z tech novinek asi jedine, ktere bych bral. Ombre si rozmysli, ty ti manzelka neschvali
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) To vím, že ty mi neschvali... Ale stejně jsem je objednal. Líbily se mi už i v té bronzové variantě. Ale to nový pouzdro je super a navíc ocel. Bronzovek už mám dost. Ty 38mm W10 jsou parádní. Myslím, že by je mohli udělat i v baterce, jak to má Cabot Watch Company. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Dokusan
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Tak doufam, ze ti to vsechno vydrzi do Olomouckeho srazu, at ti to tam muzu poplivat
Dokusan Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 No vlastně pořádně nic nového nemám. Ty Tissoty, snad Ombré, jumping Hour...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se