Dokusan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tak to se těším na fotky. V dlouhodobém horizontu o nich uvažuju (jestli vyhraju ve sportce). Modré jsou na fotkách velmi působivé, ale myslím, že černé budou univerzálnější a s menším rizikem okoukání.Ona je ta modrá velmi zvláštní, není to klasická modrá. Uvidíme. Každopádně černá je klasika, ale myslím, že černých hodinek je plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 By bylo super, když budeš plánovat cestu na chalupu a bude se Ti chtít tahat s sebou hodinky, tak dej vědět. Přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 S chalupou jsem v pasti, nejsou řemeslníci, takže to musím pro letošek zazimovat. Myslel jsem, že toho udělám víc, ale zranění mě zabrzdilo. Sorry za off topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Martin a Jarda, nějakej sraz blíž Brnu? Téhle srovnávačky bych se rád zúčastnil a ještě bych při té příležitosti rád mrknul i na c60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Míro, Martine a Jardo: čo sraz v Zlíne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Já bych se pokusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Tak není to úplně marné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 poor man's polarky. preco nie, mne sa pacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Suhlasim s Tomasom pekne hodinky. Mam rad biele ciferniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) Mě mají brzy přijít tyto C65ky. Asi se u mě dlouho neohreji neb jsem koupil něco jiného. Mimochodem, dodací doby jsou teď U Wardů nějaké delší, snad na tom zapracují Tak mne už prišli a popravde asi pôjdu aj naspäť. Mne sa odtieň modrej farby na ciferníku moc nepáči, navyše luneta je úplne iný odtieň. Kua prečo nedali takú modrú ako má luneta Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Mě dnes přišly ty samý, moc jsem na ně nekoukal, nebyl čas, ale tak velký rozdíl v barvě, jak je na tvé fotce u mých rozhodně není. Modrá jsem přesně věděl jaká bude, takže překvapený nejsem. 9na ta hliníková vložka háže dost jiný odlesky než ciferník.Nicméně černá je rozhodně univerzálnějsi. Mimochodem, mě přišly s velice zajímavým sériovým číslem. Budu je muset hodit na bond nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A to tá moja fotka ešte dosť skresluje. Na živo je ten rozdiel farieb ešte výraznejší. Rozmýšlam, že by som tieto poslal naspäť a zobral buď C65 Pepsi alebo C60 modré. Ktoré sú podľa teba lepšie? Prečo si vôbec púšťal tie pepsiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Měl jsem toho moc. Ty Pepsiny jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 007 Jedna neupravená fotka z kanceláře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Taky c65, ale na hadru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 U mně se ty 65 nějak namnožily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 To si aj ty kúpil tie modré? Prvé dojmy? Moje asi poputujú naspäť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Jo taky, ale taky jsem věděl do čeho jdu, když už mám jedny skoro stejné, já je rozhodně vracet nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Co mně překvapilo, že mi je poslali na nějakém novém typu tahu, s širšími prostředními dílky, nevadí, spíš naopak. A koukám, že i na svých produktových fotkách u jednoho modelu to mají namíchané, jednou nový tah, pak zase starý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ten novší by mal byť s tými rýchlostežejkami. Máš ich tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se