janoj Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 (upraveno) Ja skôr slintám nad Presviedčam sa, že ich neunosím, že sú príliš elegantné a k rifliam to nepôjde... no neviem. Niečo mi šepká, že by to aj šlo a mám tú objednávku dokončiť... Upraveno 16. ledna 2020 uživatelem janoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffqo Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Chcel by som c60 pro, tie neboli? Alebo sa po noch zaprasilo ako po prvych :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Ja skôr slintám nad https://www.christopherward.eu/events/clearance2/nearly-new3/c1-grand-malvern-5-day-automatic-nearly-new-6aa256 Presviedčam sa, že ich neunosím, že sú príliš elegantné a k rifliam to nepôjde... no neviem. Niečo mi šepká, že by to aj šlo a mám tú objednávku dokončiť... Pozerám po nich tiež, ale už toho mám doma nejako veľa Inak na hnedom remeni ku modrým rifliam pôjdu úplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Sakra jsou tam Ombré v 30%, škoda že jsem tento měsíc už koupil 3 hodinky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Tak hlavně tam teď přistály C65 Anthropocene. Vemte je někdo nebo se neudrzim.https://www.christopherward.eu/events/clearance2/nearly-new3/c60-black-gold-2e8ba2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Vzal si je nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Nee. Mám plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Mě se bohužel nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Jak jsem slíbil, tak činím. Rychlost zázračná to teda nebyla, ale nakonec vyřešeno ku spokojenosti, takže zákaznický servis Kryštofa Wardovic má moji pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 To si mal aké hodinky v oprave? A čo im bolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Byly to hodinky, které jsem koupil bráchovi ke třicetinám, takže jsem si vzal vyřizování na sebe. Trident C60 vintage 38mm. Přestal fungovat automatický nátah. Hodinky šly pouze ručně natáhnout, potom fungovaly normálně, ale jelikož byly koupeny jako automaty, byla tato funkce vyžadována :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 a zase jsem se přesvědčil, že pro mne osobně je ten starší design podstatně hezčí! Je to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Veru ten desing u Vintage je parádny. Mal som ich, veľmi sa mi na nich páčila matná luneta a orámovanie dátumu. Dal som ich preč len kvôli puzdru, mne moc nesadlo. Na 38mm príliš vysoké. Nové puzdro je v tomto o veľký krok vpredu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 To bezpochyb, ale indexy, rámování datumovky a ručičky jsou na starších TOP! Vím, že spoustu lidem se právě ručičky nelíbily a volali po změně, ale pro mně jde o změnu nešťastnou. Jako kdyby "vykastrovali" svůj symbol. Matná luneta souhlas, když keramickou lunetu, tak osobně určitě matnou. Kdyby je chtěl někdo střelit, tak je beru. 38mm podmínkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Je dobře, že to každej vnímá jinak. Byla by dost nuda mít to všichni stejně.Já třeba patřím k těm, kterým se starý ručky nelíbily, nebo abych to upřesnil, nelíbily se mi u sportovnějších modelů, ale třeba k bronzovým c60 mi sedí skvěle. Nový mě nějak vyloženě neberou, ani neuraží, ale za mě určitě působí k hodinkám patřičněji.Jinak osobně teda žeru i nový pouzdro a indexy se mi taky líbí víc. U starých mi přišly jako pochromovanej plast. Nevím, jestli se mi to jen zdá. U nových na mě působí líp.Kdybych si ale mohl vybrat, tak lunetu bych klidně zkusil taky matnou.Čím si nejsem jistej, jestli bych raději rámeček kolem data a absenci indexu, nebo naopak. Rámeček se mi líbí, ale nová verze zas působí vyváženěj. A proto nikdy nebudou dokonalý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Míro súhlasím s tebou, pre nové modernejšie puzdro Mk3 sú tie súčasné ručky lepšie. Tie z Mk2 by sa skôr hodia do Vintage dizajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Možná se hodí víc, ale pro mne osobně jsou takové bezpohlavní. Já mám rád když mají "koule" Na pouzdru se shodneme, to je jednoduše jiný sport, avšak to někdy nestačí. Určitě jsou to za ty peníze skvělé hodinky, zpracováním překonávají hodinky o mnoho dražší a věhlasnějších značek, ale ukradli jim "ducha". To je můj subjektivní názor, jak to vnímám já. Nikomu ho nevnucuji. Šanci jsem tomu dal, ale kdyby jsem si mohl vybrat, vždycky sáhnu po těch starších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Já mám staré pouzdro a ručky v C60 CWE LE a nové pouzdro a ručky v C60 Ombré LE. Musím říct, že jsou to opravdu jiný hodinky. Souhlasím v podstatě s vámi oběma. Ručky na starých byly fakt něco zvláštního a mě se rozhodně líbí víc. Kdybych si měl vybrat jedny, vezmu kvůli pouzdru a tahu ty novější, respektive bych si nechal Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Jak jsem již někde fotil i psal i Třídenty 60 Mk2 mají 2 různá pouzdra ( upravena zkosenim hran) aspoň u velikosti 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 https://www.christopherward.co.uk/events/clearance2/nearly-new3 zmena. Dostupny i c65 navy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se