brhel Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ahoj. Všude na billboaredech po Praze na mě útočí retro edice od Festina.Hodinky už přes 10 let nenosím, tak mě napadlo, jestli nezačít u těchto na zkoušku a pak si pořídit něco lepšího. Ale jestli to není zbytečně drahá zkouška? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ahoj,na Festinu jsou docela povedený, nicméně v téhle cenové relaci můžu doporučit stylově podobné a o dost kvalitnější Orient Bambino s automatem. V tomhle stylu mají některý kousky třeba i Seiko. Na Festinu se vykašli, za jejich ceny pořídíš kvalitněší hodinky s mechanickým strojkem. Koukni na Bambina:https://www.timestore.cz/Znacka/Orient/Bambino/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Draha a hloupa zkouska.Projdi si to tady a mrkni radeji po necem lepsim. V tomhle stylu urcite najdes za podobne penize neco od Seika, Citizenu apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ještě jsem tu našel za stejný prachy pěkný Tissoty, ale v quartzu:http://www.hodinky-svycarske.com/eshop-tissot-everytime-big-55125.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 To si kup radši solární Citizeny s WR100 http://www.zaminutu.cz/p/citizen-bm7320-87e/ nebo v bílém provedení http://aukro.cz/citizen-bm7320-87a-metropolitan-eco-drive-i6616343413.html případně v modrém https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Elegant/Citizen-Elegant-40123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 21. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Ahoj. Díky za rady. Zaujali mě ještě jedny automaty od Boccia. https://www.hodinky-koscom.cz/cz/boccia-3586-02 Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem brhel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Ty jsou fakt pěkný. Jenom si fakt rozmysli, jestli doopravdy chceš automaty. Tím myslím, že Ty sám je fakt chceš, ne že na fóru říkali, že jedině automaty. Protože jestli jsi hodinky 10 let nenosil, takl pro Tebe pravděpodobně nejsou hodinky žádná srdeční záležitost, nezajímají tě nějaký strojky a ani kecy o tom, jak mechanický hodinky mají duši. Chceš prostě hodinky, který se Ti líbí, budou spolehlivě ukazovat přesný čas a vydrží třeba přes víkend na poličce. To s automatama půjde těžko. A abys nemyslel, že jsem třeba proti automatům zaujatý - tak máš pravdu, jsem. Protože mám jedny skoro pořád na ruce. A taky mě neskutečně štvou třeba tím, že udělají denné -6 sekund zpoždění - to udělají moje quartzky za 3 měsíce. Nebo že když si na víkend vezmu digitálky, tak automaty se mi v neděli večer zastaví a já je zase musím seřizovat. Koupil jsem si nový quartzky a stejně tahám ty hnusný monstra... No je to na tobě... vybírej s rozumem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Ty Festiny jsou pěkné, bez obav do nich jdi. Asi si vemu taky jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Ty Festiny jsou koukám opravdu poctivě retro - 36 mm, plast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravep Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Takhle z fotek vypadají dobře. Možná ze zvědavosti zajdu do koscomu:)Ale asi bych si radši pořídil nějakej hezkej opravdovej vintage kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tie Festiny su jednoznacne najlepsie. Pre Boha, stoja 4200 CZK, tak co od nich cakate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardno Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Mně se tedy líbí hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tady na fóru a schválené Festiny? Peklo zamrzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardno Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jedna živá fotka. Trochu se mi nezdá ta vnitřní výška mezi ciferníkem a sklem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Vyskusaj ich na ruku a uvidis. Skoda, ze je to baterka, byt tam hoci aj obycajna MYIOTA, tak by som nevahal. Nie je nutne apriori hanit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardno Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Mně je na nich sympatické, že to není jen takové novodobé plácnutí do vody, ale že mají skutečný historický předobraz. Podobně jako třeba Junghans. I když je to samozřejmě jiná liga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardno Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 A ještě jedná reálná... moc jich zatím není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 vypadají fakt dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Jsou nádherný! Jako od dědečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se