Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to vidět i na vteřinovce, ta koncovka za "šípem" je delší, vypadá to dost divně.

Jinak, když jsem viděl ten nadpis od Peopla, tak mi poskočilo srdce, teď jsem z toho přešlej. 

Odesláno

Hmm... Nechapu proc tam narvali rucky z monster...

Kazdopadne jako majitel puvodnich bilejch samuraju bych rad koupil bilou reedici, jen nevim jesi ty rucky zkousnu, no.

Pockejme si na na dalsi verze a vic fotek :)

Odesláno

Já bych je neskousl, deštník se tam fakt nehodí...reinkarnace 40 starýho modelu je v pohodě, dělat ale reedici modelu, jehož výrobu ukončili ani ne před 8 rokama, je špatný znamení, dochází jim nápady...

post-14887-0-41972100-1479894027_thumb.jpg

Odesláno

Pokud je to limitovaná edice označovaná jako "Blue Lagoon", pak si moc jinou barevnou variantu představit neumím, s výjimkou zelené, což by mohla být speciální limitka pro ČR. I když pár původních Samurajů mám, tak mne nepohoršuje ani tak provedení, jako spíše ta cena - ?399.00.

Odesláno

Podle mne více variant, alespoň v první fázi, chystat nebudou, proč taky. Samuraje skončily cca dva roky po svém uvedení na trh, takže to byl komerčně neúspěšný model. Kultovním se stal až výroba skončila, začal být o něj zájem a jejich cena roste. V Seiku invence došla už dávno, tak se snaží resuscitovat co se dá. Želvy byla sázka na jistotu, u Samurajů to tak být nemusí, proto možná i zvolili ten ciferník s modrou barvou. Tu Seiko tradičně umí a hodinky s ní jsou líbivé. Pokud se limitka chytne, pak třeba budou i další varianty.

Jinak - pokud jde o ručičky: již z doby, kdy se Samuraje prodávaly, lze číst, jak ty origo stojí za prd a jak by jim slušely jiné. Takže i tenkrát to byly ručičky, které se nejčastěji modifikovaly :D

Odesláno
  V 23. 11. 2016 v 9:40, Mirek napsal:

Já bych je neskousl, deštník se tam fakt nehodí...reinkarnace 40 starýho modelu je v pohodě, dělat ale reedici modelu, jehož výrobu ukončili ani ne před 8 rokama, je špatný znamení, dochází jim nápady...

V 23. 11. 2016 v 12:19, lucid napsal:

...v Seiku invence došla už dávno, tak se snaží resuscitovat co se dá...

Taky mám ten pocit. Kdyby se vykašlali na Samuraje a radši se vrhli do svých diver začátků- za 62MASe by jim lidi utrhali ruce, to by si mohli říct i raketu a stejně by se prodávali. I takový 6105 by byly úspěšný...holt asi čekaj na horší časy a pak je vytáhnou :D

Odesláno
  V 22. 11. 2016 v 22:08, petr_cha napsal:

Je to tak... Tata samuraj, mama baby-monster-tuna... a meli spolu baby-samuraje .. :-)

attachicon.gifpixlr.jpg

Zacinam nostalgicky vzpominat na doby, kdy monstra, samuraje, tuny.. byly svebytne a jasne rozpoznatelne hodinky...

Ešte šťastie, že po mame nezdedili shroud :)

Odesláno

Já napřed myslel, že je to skládačka nebo nějaká sranda... Modrý lagoon želvy se do sbírky hodit budou, tyhle samuraje asi vynechám. Mně už se pak stejně líbily jen ty oranžový.

Cena si myslím je na dnešní dobu a na limitku adekvátní. Hodinky šly v posledních letech nahoru a týkalo se to i Seika.

A co se týče dalších reedic, tak já jsem v klidu :)

Odesláno
  V 25. 11. 2016 v 12:33, stosi napsal:

To neustálé zvětšování hodinek nepochopím...

Souhlas, nechapu proc neudelaji dve velikosti :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...