PaloZV Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 ...u nas CEO - TAG Carrera, ktore zahodil lebo vraj na nich nevidel kolko je hodin a skoncil na Samsung Gear S2...Obchod - kolega a ja Davosa RAF(2x) ale pravdupovediac striedam s Apple Watch a zbytok IT firmy vacsinou rozne smart watche...plati pravidlo - bud nic alebo nieco sofistikovane...
cuborg Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Kolega už dva měsíce pozoruje a pozitivně komentuje moje hodinky, ale sám žádné nenosí. Dneska z něho vypadlo šeptem, že má IWC Big pilot, ale do práce je nenosí, aby nevzbuzoval pozornost. Mobil má přitom plnej wristshotů. Nevím no, já bych to asi nedal je nenosit. Druhej Jelimán nosí radši svoje Pepsi Rolády otočený na spodek ruky
enslow Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Ked si to vezmes je to strasne smutne, ze ludia sa musia niekde skryvat a skryvat nieco co maju radi. Poznam kopu takych co maju firmu a do prace chodi na octavke ale cez vikend ide niekam do druheho mesta a z garaze vytiahne porsche a ide sa inkognito povozit. Je mi zle z tejto doby.
JanNovakJan Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Toto bylo vždy, dřív možná ještě horší. Stačí si vzpomenout na scénu z filmu Vrchní, prchni!, jak parkoval Ladu 1500 za rohem
vietor007 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Tak zrovna pán Vrchní to robil z iného dôvodu. Jemu sa nedalo čudovať, nemal na výber.Inak u nás vedenie bohužiaľ Apple Watch, potom nejaké tie Seika, Primky (jeden kolega je expert v nosení automatov, ešte som ho nevidel aby mu sedel dátum či čas ). A jeden externý pracant je tu nadšenec, strieda dvoje Hujery a Hanharty Mk I.
Jirka19 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 To by mě teda potom zajímalo k čemu ty věci (ať už to jsou hodinky nebo třeba to auto) maj... Jako neřikám aby se s tim zase přehnaně chlubili (a že takoví taky jsou), ale koupit si něco na co jsem si vydělal a chci to a pak mít v první řadě starost aby to hlavně nedej Bůh nikdo nevěděl, to nevim jestli je víc k smíchu nebo k pláči.
Simon Alexander Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 U nás ve společnosti vedeme japan technologie tudíž i hodinky a auta. Vedení jsem přivedl ke značce Citizen (prý nejhezčí design). Oba modely eco drive, jeden nějaký racingový styl, netuším označení a druhý model Promaster sky nebo ve sportovní chvíli Garmin Phoenix 3. Já Seiko nové želvy ve zlatě nebo pětky a ti pod námi obyč módní šmejd, prý to stačí (prd stačí.. ).
Kojotisko Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 (upraveno) Šéf nosí obrovské blýskavé kýčovité statement hodinky s bílými "drahokamy" a snažím se na ně raději nedívat... Jeden kolega má pěkné Junkers, ale potkávám ho jen málo a nebyl čas dát se s ním na to téma do řeči. Další kolega má nějaké solidně vypadající Casio chronografy (neohrnoval bych nad tím nos). Můj bezprostřední nařízený kolega jakési noname digitálky. Jedna z kolegyň má miniaturní dámské quartzky, nevím jaká značka.U mě si už někteří kolegové všimli, že mám skoro každý den jiné hodinky a občas mi nějaké přinese pošťák přímo do práce, ale nijak to neřeší a já žádnou osvětu nedělám.Jinak pokud není v plánu jednání s klientem, nosím na co mám zrovna náladu, aktuálně buď Seika Flightmastery nebo nějaké levné vintážky. Živím se psaním odborné dokumentace a do práce chodíme civilně. Na jednání s klienty si beru Casia Edifice EFA-120L. Jsou to vkusné hodinky, neurazí, sám je mám rád. I kdybych měl nějaké luxusní hodinky, na jednání s klienty bych je nenosil, myslím, že by to vzhledem k povaze mé práce a vztahu s nimi nebylo vhodné (poskytuju servis, není na místě snažit se oslnit, nota bene někoho, kdo je výše společensky postavený než já). Upraveno 19. května 2017 uživatelem Kojotisko
Liqid Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Odesláno 20. května 2017 To by mě teda potom zajímalo k čemu ty věci (ať už to jsou hodinky nebo třeba to auto) maj... Jako neřikám aby se s tim zase přehnaně chlubili (a že takoví taky jsou), ale koupit si něco na co jsem si vydělal a chci to a pak mít v první řadě starost aby to hlavně nedej Bůh nikdo nevěděl, to nevim jestli je víc k smíchu nebo k pláči. Jsi to špatně pochopil, tam nejde o to, aby to nikdo neviděl. Jen aby to neviděli lidi z práce. A s autem je to celkem normální. Do práce se jezdí třeba firemní okinou a na víkend máš nějakou lepší hračku. A má to své opodstatnění, někdo tu kdysi psal, že po koupi ojeté Z4 mu přišli kontroly snad úplně na všechno. Bohužel, úspěch se u nás nenosí.
cuborg Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Ked si to vezmes je to strasne smutne, ze ludia sa musia niekde skryvat a skryvat nieco co maju radi. Poznam kopu takych co maju firmu a do prace chodi na octavke ale cez vikend ide niekam do druheho mesta a z garaze vytiahne porsche a ide sa inkognito povozit. Je mi zle z tejto doby. Je to tam plný extrémů, na jednou stranu jsou u nás ti, co se stydí za to že dali tolik peněz za hodinky a radši si to doma leští a na druhou stranu máme kolegy, kteří opulentně jezdí do práce v C63 AMG nebo AMG GT coupé a třetí má doma asi 30 starých citroenů
Mechac Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 AMG GT coupé jako teleport do prace bych bral taky ) Je to tam plný extrémů, na jednou stranu jsou u nás ti, co se stydí za to že dali tolik peněz za hodinky a radši si to doma leští a na druhou stranu máme kolegy, kteří opulentně jezdí do práce v C63 AMG nebo AMG GT coupé a třetí má doma asi 30 starých citroenů
grga_pitic Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 U nas majitel Pateky Nautilus a Moser&Cie ve zlate. Spolumajitel je chronomagor (ac zde nechodi) a strida Tagy, Montblanc, Omegy aj. Management krome me nic (pry je vse na mobilu). Akorat ted k nam nastoupil typan co ma IWC Chronografy - jeho jediny hodinky, ale libi se mi jeho pristup - obite jak cyganske hracky, bere je vsude - zastance toho ze hodinky se maji nosit a ne lestit - za me palec nahoru
organic Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Dneska na mne kolega, kterému jsem před lety pomáhal servisovat bondovky u mechana, vytasil falesny suby. Tak jsem mu na to rekl, ze "fakes watches are for fake people". Asi se trochu nasral...
rustin Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Dneska na mne kolega, kterému jsem před lety pomáhal servisovat bondovky u mechana, vytasil falesny suby. Tak jsem mu na to rekl, ze "fakes watches are for fake people". Asi se trochu nasral...S tym sa musi vyrovnat sam. Co mohol cakat od zasveteneho.
organic Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Zabil to dotazem, jestli jsem si někdy koupil fíky...
Sifon Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 U nás je to samý IT postiženec, ale já jedinej mám hodinky co tikaj (zbytek si na nich vyřizuje mejly). Nejvyšší náčelník nějaké Oris skeletony a asi ještě něco. No a největší průser je jeden z obchodníků a jeho Navitimery za $10 z Turecka. Tohle nám domlouvá kšefty...No...jeden kolega mi pochválil Aquaracery svérázným způsobem. - "Kde máš ty pěkný hodinky? Proč taháš tyhle krávy?" - zrovna jsem větral Super Avengery II.
Simon Alexander Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 .....a jeho Navitimery za $10 z Turecka. Tohle nám domlouvá kšefty...Připomněl jsi mi našeho bývalého obchoďáka, který honil vodu s fejkovym portugalskym chronem. Rád jsem si ho s údivem poslechl a po té historce jsem mu řekl, že bych mu měl dávat menší osobko, aby neutrácel statisíce za IWC. Byl tak blbej, že ani nevěděl co jsou ty hodinky zač a že můžou stát 150k. Ujišťoval mě, že to fejky nejsou. Chudák, celej jeho život je jeden velkej fejk
Sifon Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tak ten náš to ví a nosí je pořád...tak nějak netuším co je v tomhle případě horší.
Simon Alexander Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Nevim co je horší, ale někdy je lepší nevědět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se