midloch Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Kdo ve mně podnítil zájem o hodinky, to netuším. Nejspíše já sám Ale vím přesně, kdo ve mně podnítil zájem o Brajtle. Midloch. Už jen zbývá, abych si nějaké koupil Zatím vedou takové černé ?PVD? chronografy. Název nevím. Připomínají mi bitevní pancíř očouzený žárem bitev. Akorát nejsou nejlevnější, ale to bych i nějak zkousnul. Vadí mi ale, že jsou jen na kaučuku. Mně by se k nim líbil černý tah, ale na tom prý nejsou. Máš moje velké sympatie, však víš
leonid Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 u mě to byl vlastně děda. jednou při prolézání skříní jsem našel jeho kapesní hodinky Langendorf, které mne úplně uchvátili. když jsem je o mnoho let později získal jako další následník, byly už v horším stavu a s rozbitým sklíčkem. začal jsem shánět informace o opravě atd. a ať jsem zabrousil kam jsem zabrousil, všude mi vyskakovaly příspěvky ve chronomag fóru. takže i chronomag
NIGHTinGALE Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 (upraveno) Máš moje velké sympatie, však víš Toužím po těchto: BREITLING Avenger Skyland Black. Kdyby nebylo tvé osvěty, Midlochu, tak bych na letišti do výlohy Breiling vůbec nekoukal, tyhle bych neviděl a mohl klidně spát Ale zpět k tématu - hodinky se mi líbily vždy. Nepřivedl mě k nim ale nikdo. Nejdříve byl pro mě vrchol dokonalosti chronograf (třeba Festiny se mi moc líbily). 3 roky zpátky jsem koupil na letišti v Dubaji titanová Seiko Arctura a byl plně spokojen. Rok zpátky jsem koupil na Tenerife Oris TT1 Regulateur. Nic jsem o nich nevěděl, jen se mi moc líbily a cena tam byla dobrá (nedaňová destinace). Po návratu do ČR jsem chtěl o této značce zvědět něco víc a našel Chronomag. Zaregistroval jsem se a pak už to bylo dost v prdeli Jsem zde cca. rok a za tu dobu jsem si koupil asi desatery nové hodinky, které nosím a stovky starých levných, kterými se kochám, vyměňuji je, prodávám, rozdávám a velmi často i ničím (koupil jsem si totiž i šroubováky ). Nicméně, teď mám období, kdy jsem na nové hodinky trošku zanevřel a jsem unešen pitoreskními a obskurními vintage kousky, které se nikomu nelíbí. Za pár dnů sem dám úžasné vintage NOS Eterny (čekám, až přijdou ze Švajcu), které jsou, dle mé drahé polovičky, to nejhnusnější, co kdy viděla Upraveno 14. ledna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Kasper Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 no...pekne si si vybral...ale v obchodoch ich - vzhladom na maly limitovany pocet - uz prilis nebude...
NIGHTinGALE Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 (upraveno) no...pekne si si vybral...ale v obchodoch ich - vzhladom na maly limitovany pocet - uz prilis nebude... Na ebay jsou, na letišti v Praze jsou... Jinde jsem nekoukal. A teď na ně stejně nemám volné peníze. 2.000 kusů mi nepřijde zase tak málo, ale možná se pletu. Oris dělá limitky s C.Coste také po 2.000 kusech a vyprodané ještě nejsou. Upraveno 14. ledna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Možná to bude znít zvláštně, až pateticky, ale mou zálibu (skoro vášeň) podnítil místní člen NightInGale. Jeho krásné kousky a jeho snad ještě krásnější, bezchybná čeština, nemůže nechat nikoho chladného.. Ovšem nostalgické životní vzpomínky na bývalé členy rodiny a jejich hodinky jistě také mají svou nezpochybnitelnou váhu. Každopádně je to krásný a hodně nákladný koníček. Děkuji To se tak hezky čte Jen doufám, že nebudu muset na další nákupy přispívat Jojo, nostalgie... Jenže ona se ne vždy koná... Když dědovi odešly jeho Primky, dal jsem mu zánovní quartzky. Švýcarské. Dokonce Téměř rok jsem sháněl stejné Primky, co měl, až jsem je sehnal v NOS stavu. A hodně jsem je přeplatil. Vítězoslavně jsem je donesl dědovi, ten na ně kouknul a řekl něco jako: "Heleme se, vypadají skoro jako ty moje rozbité. Akorát jsou jako nové. Já jsem tak rád, že jsem se jich zbavil! Ty baterkové od tebe jsou stokrát lepší!" Jojo, tak umírá nostalgie
Návštěvník YPO Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 ......Já jsem tak rád, že jsem se jich zbavil! Ty baterkové od tebe jsou stokrát lepší!"..... .... děda je moudrý muž a Ty jsi se nepoučil ......
Cyber Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 (upraveno) Kdo ve mně podnítil zájem o hodinky, to netuším. Nejspíše já sám Ale vím přesně, kdo ve mně podnítil zájem o Brajtle. Midloch. Už jen zbývá, abych si nějaké koupil Zatím vedou takové černé ?PVD? chronografy. Název nevím. Připomínají mi bitevní pancíř očouzený žárem bitev. Akorát nejsou nejlevnější, ale to bych i nějak zkousnul. Vadí mi ale, že jsou jen na kaučuku. Mně by se k nim líbil černý tah, ale na tom prý nejsou. Upraveno 18. ledna 2008 uživatelem Cyber
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Zatím vedou takové černé ?PVD? chronografy. Název nevím. Připomínají mi bitevní pancíř očouzený žárem bitev. Akorát nejsou nejlevnější, ale to bych i nějak zkousnul. ...... v Details za 110000 na černé gumě,která se k nim taky hodí ..... dnes jsem na ně koukal a opravdu vybočují z blyštící se řady (jsou pěkné) ....... s 15% slevou je to už snesitelná cena
M916 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Životní milníky, které zavinily moji zálibu v hodinkách: U nás na patře bydlel kamarád a ten měl strejdu hodináře. A od něj jsem vyšmelil za 25,- Kč kapesní hodiny. Byl jsem ve druhé třídě a psal se rok 1967. To byla bomba, byl jsem king... Hrál jsme si s nima pořád pod lavicí, až mi je učitelka sebrala a vrátila na konci školního roku... Jak já ji nenáviděl Když mi bylo 16, dostal jsem do bráchance Seiko automaty, přivezl je za 30 doláčů ze Singapooru. Měly hluboce modrej ciferník a v noci krásně svítily. Zase jsem byl king. S nákupem chalupy jsem koupil i čtvery krásný cibule po předchozím majiteli. Táta si koupil v pětačtyřicátém roce Silvany, které nosí dodnes, a já náhodou v antíku sehnal úplně stejné, v.č. o šest nižší, než má táta. Od té doby lezu po antících, ceny jsou vesměs strašný. V roce 2000 potkávám kamaráda, který sbírá Zenithy, nemohl jsem nikdy pochopit, že cena toho, co nosí na ruce má pět nul. V únoru loňského roku hledám na internetu objektiv na svůj foťák a nacházím Aukro a v něm sekci "náramkové hodinky". Konec, rozum vytéká z hlavy. Když mě bylo pět let, sbíral jsem pohledy s Vinetouem. Naši na to přišli, byl vejprask s tím, že za to jsem mohl mít patery trenyrky. Tak, za to, co jsem utratil za hodinky v poslední roce, mohli určitě být trenyrky i šestery. Vím cosi o Chronomagu, vzhledem k nedostatku času tvrdošíjně odmítám registraci. Leden 2008. O Vánocích se kolega v práci registruje v Chronomagu, já během čtrnácti dnů kapituluji a svů život vkládám do vašich rukou.
bandicoot Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Velkou část školských let v ejtýs jsem proseděl ve škole CCCP. Jak je rusům vlastní, zálibu v hodinkách tam měli všichni. Největší borci měli Komandirskije. No a dneska mě to pořád bere a přidaly se i možnosti jak si dělat radost.
lolohh Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 U mě za to zcela jednoznačně může chronomag a YPO. Když jsem sem před mšsíci náhodou zabrousil, tak jsem si hnedka všiml člověka s divnou přezdívkou, který propagovl značku, o kterou jsem vůbec neznal, nějaký divný Fortis. Říkal jsem si, kurva, o čem to ten blázen mluví, co je to za humus, prej ňáký dobrý hodinky, o kterejch jsem já v životě neslyšel, to je blbbost. A začetl jsem se. Za chcíli jsem zjistil, že těch znašek, který tady někdo považuje za odbrý a já neznám je mnohem víc. Už se to zlepšilo, už jsem o nich aspoň slkyšel Pak to byli následující lidi, kterým v tádnu zašlu fakturu, ž e jsem do toho kvůli nim spadl: Kamil, Viktor, Safi a Nighty... Takže pínové, čekejte poštu
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 U mě za to zcela jednoznačně může chronomag a YPO. Když jsem sem před mšsíci náhodou zabrousil, tak jsem si hnedka všiml člověka s divnou přezdívkou, který propagovl značku, o kterou jsem vůbec neznal, nějaký divný Fortis. Říkal jsem si, kurva, o čem to ten blázen mluví, co je to za humus, prej ňáký dobrý hodinky, o kterejch jsem já v životě neslyšel, to je blbbost. A začetl jsem se. Za chcíli jsem zjistil, že těch znašek, který tady někdo považuje za odbrý a já neznám je mnohem víc. Už se to zlepšilo, už jsem o nich aspoň slkyšel Pak to byli následující lidi, kterým v tádnu zašlu fakturu, ž e jsem do toho kvůli nim spadl: Kamil, Viktor, Safi a Nighty... Takže pínové, čekejte poštu ... Ty seš pěkně namazanej .....
lolohh Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 ... Ty seš pěkně namazanej .....T No,šel jsem v pět na jedno. Ale ten předchozá příspěvěk jsem si kontroloval 3x, aby tam nebyly chyb. Jdu tedy radši spát.
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 T No,šel jsem v pět na jedno. Ale ten předchozá příspěvěk jsem si kontroloval 3x, aby tam nebyly chyb. Jdu tedy radši spát. Člověče, cos to všechno vypil? Dost náročné to po tobě číst......
Ferdo Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 .... děda je moudrý muž a Ty jsi se nepoučil ......
Ferdo Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 T No,šel jsem v pět na jedno. Ale ten předchozá příspěvěk jsem si kontroloval 3x, aby tam nebyly chyb. Jdu tedy radši spát. No...zo dve som tam našiel a to čítam takpovediac medzi riadkami Ale ked človek vidí dvojmo dá sa to prepáčiť
lolohh Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Jo, pánové, prokoukli jste mě, pivko a rum na mně zanechalo větší stopy, než jsem očekával. Snad jsem vás aspoň trochu pobavil Ale můj podnapilý stav nic nemění na tom, co jsem napsal, obsah platí. PS: doufám, že vám není po chlastu tak blbě jako mně, to bych vám nepřál...
Roger Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) Kdo? No přeci ty krásné, malé stroječky, plné titěrných součástek, které se donekonečna hýbou a jsou neskutečně dokonalé Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem Roger
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se