Přejít na obsah

Poradte čínský strojek a hodinky s big date

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mohl bych případně poprosit o informaci ohledně "splácání" ? Jak by to vůbev vypadalo? Bylo by to ve formě samolepky na stávajícím ciferníku ? A luminiscence ? :helpsmilie: Předem díky za odpověď , nevím, co od takové "výroby" čekat. Ale zase ta představa třeba pětikusové l.e. mě láká :thumbsup_anim:

je to buď očištěný,nebo nový ciferník nestříkaný barvou nebo prášková technologie a podle návrhu,nejspíš Koblih69, se ciferník natiskne tamponem( tiskařská technologie objevená švýcarskými hodináři) luminiscenční barvu bohužel neumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to buď očištěný,nebo nový ciferník nestříkaný barvou nebo prášková technologie a podle návrhu,nejspíš Koblih69, se ciferník natiskne tamponem( tiskařská technologie objevená švýcarskými hodináři) luminiscenční barvu bohužel neumím.

No uvidíme co to je zač, ten cen ciferník vypadá plastově, možná by šlo sundat původní nápisy a jen dostisknout loga... Jinak to můžu i nastříkat, to není problém obzvlášť pokud jich bude víc jednou barvou tak to není žádná práce... Můžu zajistit i to stříknout práškovou barvu, ale tam se trochu bojím aby vrstva nebyla příliš velká. Pokud by to byl plech tak mě trochu hlodá myšlenka udělat na to smalt a ten potisknout, ale to ještě promyslím...

Odkaz ke komentáři

No uvidíme co to je zač, ten cen ciferník vypadá plastově, možná by šlo sundat původní nápisy a jen dostisknout loga... Jinak to můžu i nastříkat, to není problém obzvlášť pokud jich bude víc jednou barvou tak to není žádná práce... Můžu zajistit i to stříknout práškovou barvu, ale tam se trochu bojím aby vrstva nebyla příliš velká. Pokud by to byl plech tak mě trochu hlodá myšlenka udělat na to smalt a ten potisknout, ale to ještě promyslím...

Smalt by byl super!!

Odkaz ke komentáři

Pánové, abyste z toho udělali pilotky, budete taky potřebovat jiné ručky. Já bych se spokojil s nahrazením nápisu MTE něčím jiným, nebo i tím samým, ale druhem písma, které se bude k ciferníku stylově hodit.

Možná je moje představa divná, ale chci pilotky s Berguet ručkama.

Odkaz ke komentáři

Pánové, abyste z toho udělali pilotky, budete taky potřebovat jiné ručky. Já bych se spokojil s nahrazením nápisu MTE něčím jiným, nebo i tím samým, ale druhem písma, které se bude k ciferníku stylově hodit.

Souhlasím, jenom bych nahradil původní nápis, ale je mi to jedno, udělám to klidně ve více provedeních podle vkusu každého soudruha....

Odkaz ke komentáři

Já jsem na zkoušku včera jedna objednal a zaplatil a zatím nemám ani potvrzení od prodejce. Ani na dotazy prodejce nereaguje.

Tak prodejce dnes píše a velmi se omlouvá že neodpovídal, byl na služební cestě. Píše, že hodinky poslal a posílá tracking number - koukněte na tu stránku http://intmail.183.com.cn/item/trace/itemT...do?action=Enter :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...