Filipes Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 dobře, počkejme, aspoň vychladneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Já jsem na zkoušku včera jedna objednal a zaplatil a zatím nemám ani potvrzení od prodejce. Ani na dotazy prodejce nereaguje. To me u Cinanu neprekvapuje. Ale vetsinou to nic neznamena. Veci posilaji spolehlive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Pokud je to kopie Unitasu, tak by se tam pěkně vlezla Molnija, což se mi zdá lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Pokud je to kopie Unitasu, tak by se tam pěkně vlezla Molnija, což se mi zdá lepší. dobrý nápad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Mohl bych případně poprosit o informaci ohledně "splácání" ? Jak by to vůbev vypadalo? Bylo by to ve formě samolepky na stávajícím ciferníku ? A luminiscence ? Předem díky za odpověď , nevím, co od takové "výroby" čekat. Ale zase ta představa třeba pětikusové l.e. mě láká je to buď očištěný,nebo nový ciferník nestříkaný barvou nebo prášková technologie a podle návrhu,nejspíš Koblih69, se ciferník natiskne tamponem( tiskařská technologie objevená švýcarskými hodináři) luminiscenční barvu bohužel neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 je to buď očištěný,nebo nový ciferník nestříkaný barvou nebo prášková technologie a podle návrhu,nejspíš Koblih69, se ciferník natiskne tamponem( tiskařská technologie objevená švýcarskými hodináři) luminiscenční barvu bohužel neumím. No uvidíme co to je zač, ten cen ciferník vypadá plastově, možná by šlo sundat původní nápisy a jen dostisknout loga... Jinak to můžu i nastříkat, to není problém obzvlášť pokud jich bude víc jednou barvou tak to není žádná práce... Můžu zajistit i to stříknout práškovou barvu, ale tam se trochu bojím aby vrstva nebyla příliš velká. Pokud by to byl plech tak mě trochu hlodá myšlenka udělat na to smalt a ten potisknout, ale to ještě promyslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 No uvidíme co to je zač, ten cen ciferník vypadá plastově, možná by šlo sundat původní nápisy a jen dostisknout loga... Jinak to můžu i nastříkat, to není problém obzvlášť pokud jich bude víc jednou barvou tak to není žádná práce... Můžu zajistit i to stříknout práškovou barvu, ale tam se trochu bojím aby vrstva nebyla příliš velká. Pokud by to byl plech tak mě trochu hlodá myšlenka udělat na to smalt a ten potisknout, ale to ještě promyslím... Smalt by byl super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Smalt by byl super!! Byl, ale smaltování malých tenkých plechů je prý docela věda, dnes už to skoro nikdo neumí. Kromě Ulysse Nardin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 (upraveno) Za pokus to ale stojí. Smaltoven je u nás dost. Stačí vymyslet návrh a poptat. třeba tady http://www.smaltovna-tupesy.cz/index.htm nebo tady umí smaltovat na plech o síle 0,5mm, což je náš případ ovšem to množství 5000ks. Upraveno 4. ledna 2008 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Pánové, abyste z toho udělali pilotky, budete taky potřebovat jiné ručky. Já bych se spokojil s nahrazením nápisu MTE něčím jiným, nebo i tím samým, ale druhem písma, které se bude k ciferníku stylově hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Pánové, abyste z toho udělali pilotky, budete taky potřebovat jiné ručky. Já bych se spokojil s nahrazením nápisu MTE něčím jiným, nebo i tím samým, ale druhem písma, které se bude k ciferníku stylově hodit. Možná je moje představa divná, ale chci pilotky s Berguet ručkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonstochow Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Myslíte, že by ty ručky šly vyměnit? Na http://www.mavex.cz je výběr ruček i nalepovacích indexů na ciferníky. Když už, tak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Pánové, abyste z toho udělali pilotky, budete taky potřebovat jiné ručky. Já bych se spokojil s nahrazením nápisu MTE něčím jiným, nebo i tím samým, ale druhem písma, které se bude k ciferníku stylově hodit. Souhlasím, jenom bych nahradil původní nápis, ale je mi to jedno, udělám to klidně ve více provedeních podle vkusu každého soudruha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Myslíte, že by ty ručky šly vyměnit? Na http://www.mavex.cz je výběr ruček i nalepovacích indexů na ciferníky. Když už, tak už Hmmm, koukni na rozměry... To jsou ručky na nástěnné hodiny a podobně. Některé možná na kapesní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 Tak jsem se včera zapojil /zaplatil/ a budu čekat, co dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Já jsem na zkoušku včera jedna objednal a zaplatil a zatím nemám ani potvrzení od prodejce. Ani na dotazy prodejce nereaguje. Tak prodejce dnes píše a velmi se omlouvá že neodpovídal, byl na služební cestě. Píše, že hodinky poslal a posílá tracking number - koukněte na tu stránku http://intmail.183.com.cn/item/trace/itemT...do?action=Enter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Za chvíli jsou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Zatím ještě nikomu nedošly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Zatím ještě nikomu nedošly? Já je platil 3. ledna a zatím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Taky nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se