Martinčervený Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Zdravím,má tady někdo zkušenost s affiliate u hodinek? :-) Zvažuju už delší dobu propagovat několik převážně zahraniční eshopů a značek, ale furt přemýšlím, jaké značky se tady u nás mohou přes net nejvíc prodávat, nechci zase vyhodit peníze za reklamy a web, když z toho pak nic nebude :-) Propaguje tady někdo někoho? Někde jsem tu narazil jenom na lehké náznaky, že tu někdo něco takovýho dělá :-PDíky za všechny názory
tommas4 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Člen Frantik dělá dokonce Ambassadora značce Festina, má zarámovaný jmenovací dekret od CEO Festiny.A pokud je mi známo, tak Festiny jdou v obchodech docela na odbyt, zkus se ho poptat, třeba ti řekne více.
Martinčervený Odesláno 2. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 OK, děkuju. Já právě našel že několik známých světových eshopů nabízí affil, ale zase si řikám, že u nás nebude tolik lidí, kteří by si koupili Rolády, Breitlingy nebo takový hodinky z eShopu ze zahraničí. Provize bude asi za takový hodinky zase dost vysoká, ale radši přemejšlim, jaký značky a za jaký ceny by se mohly tímhle způsobem prodávat nejvíc.
Murphy97 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Tommasi, Tommasi - to je fakt strasna prdel. Doufam, zes Martinovi poslal alespon vysvetlujici SZ kdyz uz tady musis byt za kazdou cenu vtipny. Tady se fakt uz nemuze nikdo na nic zeptat...
tommas4 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Uznávám a stydím se. Za prvé se měl Frantik ozvat sám.Za druhé jsem si udělal průzkum, já sice nechci za provizi prodávat Rolády nebo Béčka, to určitě ne, ale i tak mi z průzkumu vyplynulo že to Ambassadorství nějak smrdí, proto se stydím že jsem to jmenoval. Vtipné to je, zejména proto, že mi dále z průzkumu za pomoci guglu vyplynulo, že byznys plán prodávat drahé hodinky za provizi z eshopu nabízejí prodejci fejkových hodinek. A to výhradně.
Kid_A Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Ja bych targetoval brandy jako Sinn, Damasko, Sqaule nebo Steinhart. V CR se daji sehnat opravduhodne tezko (maximalne pres nejaky neznamy eshopiky)
Tittus Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Tak to je další rada k nezaplacení
Rodkopf Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Ja spím vy volove :-) No to by jsi neměl, když Ti někdo leze do zelí. Aby ti tu Fesinu nevyfoukli!
qwer Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 ono vzdy zalezi ci mas alebo nemas traffic, alebo ci ho musis vybudovat. ak uz traffic na temu hodinky mas, tak nie je o com a iba sa ti staci hrat s A/B testom jednotlivych offers aby si zistil, ktora najviac konvertuje (zaraba). Pokial ziadny traffic nemas a musis to riest bud nakupom reklamy alebo budovanim webu + jeho rankovanim v google/zoznam, tak moj odhad je ze lepsie ROI zarobis v inych temach, pokial to nie je srdcovka. Co sa tyka lacnych / drahych hodiniek, tak v pripade ze by som nieco propagoval, boli by to iste high priced items, pretoze ak mas ciel napr 50k czk mesacne, tak je rozdiel ci je to z 10 kusov hodiniek s 5k proviziou (pri 5% affiliate payoute povedzme) a z 200 kusov s 250czk proviziou. Totiz aj ak bude v prvom pripade konverzny pomer 1/200 a v druhom napr. 1/100, stale potrebujes 10x viac trafficu kazdy mesiac. Co sa tyka toho, ci sa affil v tychto temach ponuka/neponuka, tak napr amazon je na 100% pouzitelny aj pri predaji hodiniek a v pripade ze naozaj ches (a mas traffic) tak staci napisat spravu do eshopov a radi sa dohodnu.
Kid_A Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Tak to je další rada k nezaplacení dik:-) snad mne kubson nenecha zlamat nohy. Byl to fooor:-)) Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Kid_A
Martinčervený Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 ono vzdy zalezi ci mas alebo nemas traffic, alebo ci ho musis vybudovat. ak uz traffic na temu hodinky mas, tak nie je o com a iba sa ti staci hrat s A/B testom jednotlivych offers aby si zistil, ktora najviac konvertuje (zaraba). Pokial ziadny traffic nemas a musis to riest bud nakupom reklamy alebo budovanim webu + jeho rankovanim v google/zoznam, tak moj odhad je ze lepsie ROI zarobis v inych temach, pokial to nie je srdcovka. Co sa tyka lacnych / drahych hodiniek, tak v pripade ze by som nieco propagoval, boli by to iste high priced items, pretoze ak mas ciel napr 50k czk mesacne, tak je rozdiel ci je to z 10 kusov hodiniek s 5k proviziou (pri 5% affiliate payoute povedzme) a z 200 kusov s 250czk proviziou. Totiz aj ak bude v prvom pripade konverzny pomer 1/200 a v druhom napr. 1/100, stale potrebujes 10x viac trafficu kazdy mesiac. Co sa tyka toho, ci sa affil v tychto temach ponuka/neponuka, tak napr amazon je na 100% pouzitelny aj pri predaji hodiniek a v pripade ze naozaj ches (a mas traffic) tak staci napisat spravu do eshopov a radi sa dohodnu. Traffic nemám, popravdě je to spíš zatim jenom nápad, pracuju pro několik kluků, co affil dělají s několika produkty a s jejich pomocí bych nějak rozjel tohle. Určitě do toho nechci hrnout nějaký statisíce na kampaně, je to spíš taková věc pro radost. Je mi jasný, že konverze na AP bude asi ,,TROCHU" nižší než na certiny, pak ale bude někde nějaká pomyslná hranice, kde si lidi raději zajdou koupit hodinky do krámu než aby je vzali přes net a čekali, než přijdou, protože tam budou jenom o pár tisíc levnější. Máš zkušenost s affilem na hodinky nebo jiný šperky? :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Kurva děte si nejdřív zkusit nějaký afiliáte třeba s lopatou, abyste věděli, jak se taky daj vydělávat prachy.
qwer Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) Traffic nemám, popravdě je to spíš zatim jenom nápad, pracuju pro několik kluků, co affil dělají s několika produkty a s jejich pomocí bych nějak rozjel tohle. Určitě do toho nechci hrnout nějaký statisíce na kampaně, je to spíš taková věc pro radost. Je mi jasný, že konverze na AP bude asi ,,TROCHU" nižší než na certiny, pak ale bude někde nějaká pomyslná hranice, kde si lidi raději zajdou koupit hodinky do krámu než aby je vzali přes net a čekali, než přijdou, protože tam budou jenom o pár tisíc levnější. Máš zkušenost s affilem na hodinky nebo jiný šperky? :-)Konkretne s afiliate sperkov skusenosti nemam, ale v seo/ppc patrim medzi to lepsie na sk/cz trhu a vzdy je to o tom istom. Tovar sam o sebe je irelevantny, furt ta musi zaujimat hlavne konverzia, odmena za konverziu a mnozstvo trafficu/konkurencia. Pride mi ze ak to je cisto o biznise, tak to neni najlepsie niche, ale ak je to "for fun" s tym, ze sa naucis vela o internetovom marketingu, kampaniach, seo atd, tak to za to stoji. Osobne by som sa pozeral skor po drahsich znackach (omega, tudor, breitling, atd.) Kde sice toho trafficu nebude tolko ako pri seiko, certina, casio... Ale zasa aj je tam mensia konkurencia a vyssie margins. Konvertovat navstevnika na zakaznika nie je lachke nikdy a ked uz, tak je vdy lepsie a jednoduchsie predat (sprostredkovat) 10 predajov s odmenou 3k ako 100 s odmenou 300. Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem qwer
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Asi bych se zkusil podivat do sekce profi a napsat SZ prodejcum tam a zkusit z nich neco dostat.Jinak ti poradit neumim.
JaRooN Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Kurva děte si nejdřív zkusit nějaký afiliáte třeba s lopatou, abyste věděli, jak se taky daj vydělávat prachy.Většina z nich ani neví, co ten sprostý výraz lopata znamená. A když, tak je to pro ně jen výraz pro někoho, kdo makačenko rukama.
Martinčervený Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Nečekal bych zrovna na foru, kde se lidi baví o luxusních špercích, že někdo bude zastávat takový názory :-D Abych Vám udělal radost ze života a uklidnil Vaše rozhořčení, tak já mám lopatou odházeno a kolečkem odježděno možná víc než vy dva dohromady a ještě k tomu zadarmo :-D Jinak děkuju za ostatní názory, třeba se tu brzy objeví nový eshop :-)
JaRooN Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) ... Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem JaRooN
BeeK86 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Naopak, na foru, kde se lide bavi o hodinkách, tedy sice o spercich pro pany, nicmene ne nutne o luxusních nýbrž kvalitních (coz v nekterych pripadech muze znamenat luxusních, ale nutne nemusi), bych cekal, ze lidi budou také znat co opravdova drina je (byt ne jenom nutne manualni, ale klidne i manualni), oceni pak sve vydelane peníze mnohem vic a ty castecne venuji na takove bohulibe zalezitosti, jako koupe uz zminenych hodinek...Ale když uz jsme u toho, nemate někdo zkusenosti s youtuberstvim třeba, s investicema kafe/zlata/diamantu nebo pouzitych vlozek? Jo a PS. zvu vas do Cashflow clubu na inspirujici vecer plne hry, sebepoznani a posouvani vpred v profesnim a finančním zivote. Zdravi, Vlk z Wall Street Nečekal bych zrovna na foru, kde se lidi baví o luxusních špercích, že někdo bude zastávat takový názory :-D Abych Vám udělal radost ze života a uklidnil Vaše rozhořčení, tak já mám lopatou odházeno a kolečkem odježděno možná víc než vy dva dohromady a ještě k tomu zadarmo :-D Jinak děkuju za ostatní názory, třeba se tu brzy objeví nový eshop :-)
Martinčervený Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Naopak, na foru, kde se lide bavi o hodinkách, tedy sice o spercich pro pany, nicmene ne nutne o luxusních nýbrž kvalitních (coz v nekterych pripadech muze znamenat luxusních, ale nutne nemusi), bych cekal, ze lidi budou také znat co opravdova drina je (byt ne jenom nutne manualni, ale klidne i manualni), oceni pak sve vydelane peníze mnohem vic a ty castecne venuji na takove bohulibe zalezitosti, jako koupe uz zminenych hodinek...Ale když uz jsme u toho, nemate někdo zkusenosti s youtuberstvim třeba, s investicema kafe/zlata/diamantu nebo pouzitych vlozek? Jo a PS. zvu vas do Cashflow clubu na inspirujici vecer plne hry, sebepoznani a posouvani vpred v profesnim a finančním zivote. Zdravi, Vlk z Wall Street Tak youtuberství zrovna ne, ale shodou okolnosti jsem pracoval nějakou dobu pro obchodníka s cennými papíry, kde jsem tyhle věci řešil a svým způsobem v tom stále jsem tak třeba pomůžu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se