Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Návštěvník eloga
Odesláno

primácký boj na pokračování a na všech frontách.... už se mi ten Prim i Elton začíná hnusit....   :lol2:  :taz: 

ještě že je hromada jiných značek, třeba Jasněna nebo Bentime, to je aspoň radost.  :clap: :goof:   :punk:

Návštěvník tysmek
Odesláno

Samozrejme, ze v Novem Meste vyrabi hodinky komplet s vlasnim kalibrem. Vse je home made krome safir sklicek. Jedte se podivat, pokud neverite. Tradice porad pokracuje a rozhodne je na cem stavet. Jsou vsak zajemci, kteri nechteji nebo nemohou investovat no a pro ty je treba v Orliku 38mm ETA. Taky z toho nejsem rad, ale lide chteji mit na ruce tradicni ceskou znacku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Samozrejme, ze v Novem Meste vyrabi hodinky komplet s vlasnim kalibrem. Vse je home made krome safir sklicek. Jedte se podivat, pokud neverite. Tradice porad pokracuje a rozhodne je na cem stavet. Jsou vsak zajemci, kteri nechteji nebo nemohou investovat no a pro ty je treba v Orliku 38mm ETA. Taky z toho nejsem rad, ale lide chteji mit na ruce tradicni ceskou znacku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orlík 38 už se dodávají s 95

• po 4 týdnech...
Odesláno

DAEWOO vyrába Chevrolety,

PILSNER URQUEL aj COCA COLU vyraba kdekto,

tak  sa budeme rozčulovať nad Primkami ze Frydku?

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za vyhrabání starého vlákna, ale do dnes jsem si myslel, že bochánkové logo je výhradně používáno v Eltonu a ne u MPM. Dnes jsem narazil na tyto bazmeky ščíny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem skodna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...