Přejít na obsah

Pojdme venovat hodinky nasemu letci RAF

TOMASS

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Letmo sledujem toto vlákno a vidím, že už ste do tohto projektu investovali kopec času, úsilia a blížite sa do finále. Prejdem teda k veci. V predajnej sekcii príslušenstva k hodinkám mám inzerát na originál novú pracku (tŕňovú sponu) Davosa o šírke 18 mm. Ak by bol záujem tak sponu venujem do tohto projektu nech to máte komplet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, že vám do toho kecám, ale už na ten řemen nic nedávejte. Pilotní řemen s kontrastním prošitím je výrazný sám o sobě. Když na něj dáte iniciály a nevím co dalšího, bude to kolotoč jako panerai řemeny. Ještě vypadá dost macatě, a pokud to není super měkká kůže, bude trochu neohebný, tak aby se pánovi pohodlně zapínal. Ony ty ruce v tomhle věku nemusí být už nejšikovnější. A sami dobře víme, jak se někdy trápíme s novým, tuhým řemenem.

Pardon, nemyslím to jako vysírání

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že vám do toho kecám, ale už na ten řemen nic nedávejte. Pilotní řemen s kontrastním prošitím je výrazný sám o sobě. Když na něj dáte iniciály a nevím co dalšího, bude to kolotoč jako panerai řemeny. Ještě vypadá dost macatě, a pokud to není super měkká kůže, bude trochu neohebný, tak aby se pánovi pohodlně zapínal. Ony ty ruce v tomhle věku nemusí být už nejšikovnější. A sami dobře víme, jak se někdy trápíme s novým, tuhým řemenem.

Pardon, nemyslím to jako vysírání

Díky za vstup. Cituješ můj pohled na věc.

Odkaz ke komentáři

jenom poznamka, kuze je super meka a ohebna, navzdoru tloustce, pritom velmi pevna

co se tyce vyrazeni cehokoliv, az tak rusive to byt nemusi, protoze to bude pouze vyrazeny bez barevneho zvyrazneni, nceo jako viz nize. to jenom aby jste meli vsechny informace k rozhodovani ;-)

20160917215700-9090c479.jpg

Odkaz ke komentáři

deadline pro predani remene si dejme pls pristi CT 23.

inicialy mi prijdou decenti-kdyz budou na poutku, nebo je muzeme dat pripadne na rub, ale prijdou mi fajn, davali jsme nekolik kozenych pasku s venovanim apod, s incialy atd a melo to velky ohlas... je to takove osobni...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...