Lucky Lucaso Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Jasne, rozumim. Tady jsem nasel nejaky povidani... http://www.crazywatches.pl/jump-hour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: Tady mas jedno sroubovaci dynko. Treba by tam pasovalo... https://aukro.cz/tissot-dynko-cast-tahu-preska-naramkovych-panskych-hodinek-swiss-7002908263 Dík, večer na to kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Tiez som mal jump hour, pod menom Sheffield. Tu ich je tiez celkom dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Vlakno by sa hodilo. Mam par kuskov, co by som tam mohol hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Pozná někdo tyto Seiko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Pre zaujimavost nevie niekto o ake hodinky by mohlo ist ? diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Filip Turek nosí El Primera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
André Vebr Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Zdravím všechny vespolek. Z pozůstalosti mám krabici se starými hodinkami, je jich vic. Zaregistroval jsem se zde, aby se pokusil zjistit, co jsou zač a jestli vůbec mají nějakou cenu. Předesílám, že nejsem žádný prodejce a a vůbec hodinkám nerozumím. Mám to sem zkusit nahrát, nebo má někdo zájem, abych mu odeslal celý soubor např. na úschovnu? Předem děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Zkus dát nějaké fotky,pak se uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
André Vebr Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
André Vebr Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 ..atd, funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 (upraveno) Osobní názor - ty Doxy jsou super Známá Švýcarská značka a navíc jsou fakt pěkný. Primky jsou fajn pro toho, kdo je má rád. Osobně nevidím nic super extra, ale je to o tom, co s nimi zamýšlíš. Pokud k nim máš citový vztah (hodinky po dědovi atd...) neprodávej, tolik na nich netrhneš a máš solidní základ do sbírky. Primky jsou celkem horký zboží, ale na to jsou zde jiní členové, kteří ti je ohodnotí daleko lépe, než já. Takže základní otázka zní - co s tím zamýšlíš? Hodlas si vše ponechat, prodat, nebo zjišťuješ, co z toho si nechat? Já osobně bych si nechal ty Doxy a Primky jako základ hezké sbírky. PS: ty cibule jsou krásný všechny Ale cenově to asi nebude žádný trhák, ale moc rád bych se pletl. Pokud ano, omlouvám se. Upraveno 29. srpna 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
André Vebr Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Zatím s tím nemám žádný úmysly, prostě jsem dostal do ruky krabici s hodinkama, ke kterým ani nemám žádný vztah. Dokonce ani hodinky nenosím. Tak teď jen zjišťuju, co jsem vlastně dostal a jestli to má vůbec nějakou hodnotu. Jsou v tom i starý japonský digitálky a nějaký kousky "sdělano v cccp". Taky samotný strojek Glashutte, ale nefunkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) Mělo by to být Seiko... ale nebude to Feiko? Nerad bych se nechal napálit, předem díky za postřehy Upraveno 18. října 2022 uživatelem Lookyn edit: fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 To je nějaká ta skládačka z ebaye do dvou litrů ne? Na dýnku 4205, na cifru 4206... Každopádně by to měly být dámské divery, průměr 37? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Není to z ebaye, ale z českých bazarů a do dvojky nejsou Díky za postřeh, už rozdílné označení na cifru a dýnku je dostatečně varovné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 8 minutami, Lookyn napsal: Není to z ebaye, ale z českých bazarů a do dvojky nejsou Díky za postřeh, už rozdílné označení na cifru a dýnku je dostatečně varovné... Ale však já vím, že to je vylepené na bazoši za tři a půl... Díval jsem se na ně včera. Což nic nemění na tom, odkud a za kolik to má ten prodejce, proto ta poznámka o ebay, která ti měla být pomůckou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxtrot Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Zdravím, chtěl bych se obrátit na zdejší experty s žádostí o radu. Podědil jsem tyhle hodinky. Několikrát jsem se pokoušel najít jakékoliv informace, ale pokaždé bezúspěšně. Jediné co jsem nakonec našel je jeden japonský inzerát, který mi nepomohl. Nejde mi o to jestli mají hodinky nějakou cenu, nehodlám se jich zbavit. Spíš bych o nich rád dozvěděl více. Výrobce, rok kdy se vyráběly a tak. Děkuji moc za jakoukoliv pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Ahoj! Pokud k nim nemáš nějaký citový vztah, povytáhni jim korunku, ať se nevybíjí baterie (strojek se zastaví) a ulož je někam do šuplíku. Po výrobci či stáří hodinek nepátrej, nic konkrétního nezjistíš. Původ bude někde na východě, takovéto a jim podobné hodinky se prodávají na tržnicích za dvě stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxtrot Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 to colombo - Děkuji za odpověď. Ani jsem nic jiného nečekal. Citová hodnota je pro mě vysoká. Za tip s vytažením korunky děkuji. Ještě přidávám pro zajímavost informaci, že na strojku je napsáno Spaceline PUW 240N-243N 7 jewels unadjusted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se