ole Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Priznam sa ze som to v reali nikdy nevidel. Tuto poziciu. Vo filmoch však pomerne často. Celkovo to posobi zvlaštne a podla mna.
Jirka19 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Kolegyně to tak nosí a když jsem se ptal proč, řekla že kvůli korunce, která jí na vnější straně škrábe a na vnitřní straně zápěstí neškrábe. Co je zajímavý, čekal bych, že budou odřený, ale nemá na nich jedinou stopu použití. Osobně v tom ale nevidim žádnou výhodu.
Honza.manta Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 To je těžké. Leta jsem je nosil na vnitřní straně, ale na kancl diving dost nepraktické, na druhou stranu velmi praktické při průchodu dveřmi - tisíce děkovných dopisů od futer. Nakonec je nosím přes den ven - aby si jich každý všiml(stejně jsou každému naprosto volné) a na noc je otáčím na vnitřní stranu - jsou pohodlněji odečitatelné(byly by, kdybych na ně viděl). Takže je to v reálu úplně jedno.
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 To už si rovnou můžu vzít jenom nějaký náramek...
Blues Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Za mlada jsem s touto pozicí taky blbnul. Od doby, co trávím zásadní část svého produktivního života v kanceláři, tak už ne.
Povidláček Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Hodinky cifrem dolů nosil na základce náš učitel hudebky. Měl nějaká základní digitální Casia typu FW91 nebo něco podobnýho a měl je otočený dolů, aby, když mával při dirigování našeho školního pseudosboru hůlčičkou, mohl koukat na čas. Vím, že už tehdá mě to fascinovalo a často jsem na to koukal, jak jedním očkem dycky hází směrem k manžetě.
Le Samoura? Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Ja v teto pozici nosim oblekovky k cernemu obleku/bile kosili, kdyz jdu do divadla a pod. Nemam rad, kdyz pri takove prilezitosti hodinky prilis koukaji zpod manzety. Kdyz jsou na vnitri strane zapesti, tak nejak lepe zajizdeji po manzetu kosile.
Panchart Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 U malejch a lehkejch hodinek to nijak nevadí, positově to neni rozdíl, ale jinak bych je tak nenosil, už jen proto, že nosím tah volnější a to by bylo ran.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se