Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Priznam sa ze som to v reali nikdy nevidel. Tuto poziciu. 

Vo filmoch však pomerne často.  Celkovo to posobi zvlaštne a podla mna.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kolegyně to tak nosí a když jsem se ptal proč, řekla že kvůli korunce, která jí na vnější straně škrábe a na vnitřní straně zápěstí neškrábe. Co je zajímavý, čekal bych, že budou odřený, ale nemá na nich jedinou stopu použití. Osobně v tom ale nevidim  žádnou výhodu.

Odesláno

To je těžké. Leta jsem je nosil na vnitřní straně, ale na kancl diving dost nepraktické, na druhou stranu velmi praktické při průchodu dveřmi - tisíce děkovných dopisů od futer. Nakonec je nosím přes den ven - aby si jich každý všiml(stejně jsou každému naprosto volné) a na noc je otáčím na vnitřní stranu - jsou pohodlněji odečitatelné(byly by, kdybych na ně viděl). Takže je to v reálu úplně jedno. B)

Odesláno

Hodinky cifrem dolů nosil na základce náš učitel hudebky. Měl nějaká základní digitální Casia typu FW91 nebo něco podobnýho a měl je otočený dolů, aby, když mával při dirigování našeho školního pseudosboru hůlčičkou, mohl koukat na čas. Vím, že už tehdá mě to fascinovalo a často jsem na to koukal, jak jedním očkem dycky hází směrem k manžetě. 

Odesláno

Ja v teto pozici nosim oblekovky k cernemu obleku/bile kosili, kdyz jdu do divadla a pod. Nemam rad, kdyz pri takove prilezitosti hodinky prilis koukaji zpod manzety. Kdyz jsou na vnitri strane zapesti, tak nejak lepe zajizdeji po manzetu kosile.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...