Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fanda hodinek snad hodinky na vnitřní straně zápěstí nenosí, viz. veškerá inzerce - hodinky 100%, pouze dojebaná spona z kanclu.

Dotaz bych přesunul do vlákna zbraně, vnitřní/vnější pozice ze zápěstí pak k pasu, opasku a kalhotám.

Odesláno

Oficialne vysvetlenie tusim je ze vojaci to tak nosili aby to nehadzalo prasiatka a doktori aby mohli odcitat tep,..... ale v sucasnosti bude hlavna vyhoda asi v tom, ze nemusis odlozit krigel aby si videl kolko je hodin.

Odesláno

Dnes Delon ve filmu Samurai. Na pravé ruce a cifernikem dolů. Hrál nájemného vraha. Hodinky neznám, nejsem expert. Tuším takové televize

Odesláno

Fanda hodinek snad hodinky na vnitřní straně zápěstí nenosí, viz. veškerá inzerce - hodinky 100%, pouze dojebaná spona z kanclu.

Dotaz bych přesunul do vlákna zbraně, vnitřní/vnější pozice ze zápěstí pak k pasu, opasku a kalhotám.

Docela rozumný návrh. Na střelnici bych si to dokázal představit.
Odesláno

Já jsem ty hodinky tak nosil na vojně a předtím si je občas dal při nějaké výuce apod., všude tam, kde hrozilo, že si pohybu zápěstí všimnou a budou mne buzerovat, že čas mají sledovat oni a ne já. Pohled na ciferník na vnitřní straně tak nápadný nebyl.

Odesláno

Kdysi jsem tuhle pozici nošení hodinek zkoušel, ale neosvědčila se- neustále jsem s nima bouchal o stůl a počítač ( na vojně jsem z důvodu "důvěry" ve své spolubojovníky raději hodinky nenosil vůbec, mohl bych o ně lehko přijít ).

Odesláno

Vlastně si uvědomuji, že ještě před pár lety jsem si před některými jednáními přesouval hodinky ciferníkem na vnitřní stranu. Nikoli ale kvůli nošení. Potřeboval jsem sledovat čas, ale nechtěl jsem aby si toho klient všimnul. Psychologicky to působí značně rušivě: i když je ten pohled na ciferník jen nepatrný, druhá strana jej registruje a zbytečně ji to stresuje, protože má pocit, že už bude muset končit? Dnes už to nedělám, můj čas hlídají jiní.

Odesláno

zbuddy: Delon mel ve filmu Samuraj na prave ruce tyto Baumer-Mercier: http://watchesinmovies.info/img/f/LeSamourai-Baume.jpg

Jinak noseni hodinek na vnitri strane bych nekritizoval. Nekdy, jak pise treba lucid, je potreba sledovat cas, a soucasne dbat, aby si toho nikdo nevsiml, opravdu to pusobi rusive. Pro nekoho, kdo nema zrovna zamestnani, kde drhne zapesti o stul, to muze byt i prijemnejsi. Ale je potreba na to mit spis nejake mensi hodinky. Nevsiml jsem si, zda se o tomto stylu noseni bavime jen v pripade muzu, ale zeny takhle nosi hodinky pomerne casto...

Odesláno

Je to každého věc, ale pro mě nepřirozené a nepohodlné..... Alec Baldwin je tak v jednom filmu nosil..... Pokud si je tak dá žoldák co drží kvér proč né  ;)

Odesláno (upraveno)

zbuddy: Delon mel ve filmu Samuraj na prave ruce tyto Baumer-Mercier: http://watchesinmovies.info/img/f/LeSamourai-Baume.jpg

Jinak noseni hodinek na vnitri strane bych nekritizoval. Nekdy, jak pise treba lucid, je potreba sledovat cas, a soucasne dbat, aby si toho nikdo nevsiml, opravdu to pusobi rusive. Pro nekoho, kdo nema zrovna zamestnani, kde drhne zapesti o stul, to muze byt i prijemnejsi. Ale je potreba na to mit spis nejake mensi hodinky. Nevsiml jsem si, zda se o tomto stylu noseni bavime jen v pripade muzu, ale zeny takhle nosi hodinky pomerne casto...

Když vidím Tvůj nick a avatar, není co řešit. Díky. Psal jsem tam ještě, že logo bylo takové kolmo přeškrtnuté O (Tapatalk mi zahaproval), tak jsem to zachytil v paměti dobře. Ale na místní borce samozřejmě nemám.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Když vidím Tvůj nick a avatar, není co řešit. Díky. Psal jsem tam ještě, že logo bylo takové kolmo přeškrtnuté O (Tapatalk mi zahaproval), tak jsem to zachytil v paměti dobře. Ale na místní borce samozřejmě nemám.

No jo, ten film mam rad. Jinak se o nem i hodinkach mluvilo v tematu "V hlavni rolu hodinky" : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2008-v-hlavnej-ulohe-hodinky/?p=1822182

Odesláno

Díky, také jsem četl, ale už zapomněl. Díval jsem se až na opakování filmu v noci a kolem půlnoci z horlivosti psal post na tabletu...

Odesláno

Keanu Reeves jako nájemný zabiják John Wick má taky hodinky na vnitřní straně zápěstí :) Někde jsem četl souvislost s těmi vojáky, jak se to tu několikrát objevilo. Prý jsou takhle hodinky lépe chráněné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

JA osobne takhle obcas hodinky nosim realne a to co si vybavuju ve dvou situacich. Zasahne na vode pri padlovani, kdy mam levou ruku nahore na padle a zaprve tak vidim cas dobre a zadruhe mi do nich nepere slunce. Myslim ze cernej cifr celodenni sluneni nesnasi dobre. Druhak obcas v aute, cas se odecita lip a kvuli poceni je obcas protocim.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nosit hodinky na vnitřní straně zápěstí? V minulosti jsem to u někoho viděl. Sám jsem takto hodinky nikdy nenosil, neboť mi to přijde nevhodné. Vysvětlím.: 1. Snadno se tak sklíčkem o něco břinkne. Podívej se, kolik škrábanců tak schytá spona. 2.Většina mužů nosí jako jediný šperk hodinky. Šperk se nosí pro chloubu. Proč nosit něco na co jiní neuvidí? Jedině snad, že bych se za své hodinky styděl. To pak jo. 3. Luminiscence se lépe nasvítí, když není ciferník u těla.

V dětství jsem nosil hodinky na zápěstí nad palcem, aby se mi na ruce hodinky nekroutily. Taky pěkná blbost. Tak spíš praskne stěžejka. Já nosím mnoho let hodinky na pravé ruce, neboť my staré Primky vždy korunkou poškrábaly hřbet ruky. Teď už je to jen zvyk, a ne účel. V dnešní době jsem již nikdy žádnou ostrou korunku na hodinkách neměl.

Upraveno uživatelem DOSA
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Nedivim se, když má někdo hodinky jinak, nebo jinde, než klasicky, je to každýho věc, vyzkoušel jsem obě ruce i vnitřní a vnější stranu a nejvíc mi vyhovuje levá vnější, ale né za každý situace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...