vraby Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Tissot V8 více barevných variant. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 https://cdnb.lystit.com/photos/lordandtaylor/0400-249106-Brown-36b5118f-.jpeg takže vypadají ty victorinox na kůži
Marfael Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 z někoho tu mluví vlastní zkušenost?! :-)Ze všech, co tu jsou:-)).Jak jsem psal u těch Orientů a jak psal "čuník", raději koupit s tahem a pak jen dokoupit kůži dle vlastního výběru a lehce vyměnit, než naopak, což většinou vyjde dráž, dokupovat tah, než kůži. Jinak jak už někdo psal, Tissot jsou švýcaři, leč tahle řada je jejich prakticky nejnižší, ale je to solidní základ z těch lepších hodinek, takže stydět ani náhodou, spíš naopak a za mě pocitově jsou na tom lépe, než Seiko, Citizen a podobně, nepíšu o kvalitě, ta je různá řada od řady.Tak šťastnou ruku a pak se pochlub výsledkem:-).
JanNovakJan Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Když už byly výše zmíněny Citizeny, tak ty bych vzal rovnou v provedení safír, WR200, solár a řízení času rádiem. Cenově kolem 7t.Kč (za což se u swiss sežene sotva obyčejná baterka s datem) http://www.watchshop.com/mens-citizen-chrono-perpetual-a-t-alarm-chronograph-radio-controlled-eco-drive-watch-at4000-02e-p99941073.html
Potvor Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Nejsem si úplně jistý, že když přítel přímo ve výloze ukazoval jako jeho favorita Fossil, že ocení "kvalitní" hodinky...
Ladab Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Všem pěkný večer,děkuji za spolupráci a pomoc při výběru, v sobotu jsme prošli město a pokukovali do výloh. Zjistila jsem, že modrý ciferník není to pravé ořechové, ale drobné detaily jsou fajn. Že nejlepší jsou ostré rysy pouzdra a pořádná mohutnost. No a největší hřeb večera, že hodinky za víc jak 1000kč jsou pro něj škoda, že je stejně někde odře a zničí..tudíž volba jasná --> vrátila jsem se zpět k Seiko snaf51p1. Tissot se mi moc líbí a doufám, že až se naučí milovat hodinky posuneme se na další příčku ale nejdřív budu na řadě já
MadButcher Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Lado, to je bezva volba. Me se libi i ta kuze, ale kdybys je mohla koupit na origo tahu tak to bude mene znicitelne ;-)
Gustaf Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Takže vše zbytecny....a přej omegy
Jiří Štencek Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Jo, T9 v podání klávesnice a.i.type. A pitomý Tapatalk neumožní okamžitou opravu. Alespoň jsem si do budoucna zavedl do slovníku slova Helveti a Chronomag.... A já možná zauvažuju nad sekundárním názvem pro Helveti Bezvětří / Helveti ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se