People Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Reklamuj. Dostanes novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Presne tak, nebylo by lepsi nejdriv napsat klukum, nez tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) To chce klid, teda tah, mladý muži Teď vážně: Když výjimečně něco potřebuju (jsem normálně tahař), zajdu si normálně na Petřiny a zkouším a kombinuju, až najdu (nebo nenajdu). Tohle se mi nestalo. V leckterém řemínku ale nějaká vložka bývá. Jinak stopro reklamace. Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 to jsem se špatně vyjádřil, řemen není ze strapshopu, ale z hodinářství někde ve Florencii, místní hodinář mě právě ujišťoval u kvalitně a tradici výrobce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Já bych ti za sebe doporučil například kolegu Anelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Dnes dorazily 2 remeny, tak zkousim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dnes dorazily 2 remeny, tak zkousim:)Ten ocvockovanej na nich vypadá líp. Nejsou to sice pilotky, ale hodí se k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Čajíček: díky, plně s tebou souhlasím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Pilotní určitě hezčí... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Používáte někdo alpinisty v jejich prostředí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Myslíš v japonských Alpách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Třeba takto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Japonsko to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Nebo takto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Velká pohoda a pozdrav do Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Sarby si to musely užít Co je to za kopec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Užili. ....kopec je Stubacher Sonnblick a Medelzkopf:: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Užili. ....kopec je Stubacher Sonnblick a Medelzkopf:: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Krása. Jsem rád, že dělaj radost, navíc v podmínkách na který jsou stavěný.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Tak opět do prace:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se