Manek49 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Není to trochu naopak? Většina potápek je na tahu a většina oblekovek na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Není to trochu naopak? Většina potápek je na tahu a většina oblekovek na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Není to trochu naopak? Většina potápek je na tahu a většina oblekovek na kůži "Záleží na vkusu jednotlivého soudruha"Já nosím potápky na gumě (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Prosím ještě o pár fotek na tom jubilee )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Nový přírůstek do rodiny. Musím říct, že takhle nadšený jsem nebyl ani z násobně dražších hodinek! Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 na strapcode jsou vsechny tahy na sarb 017 skladem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Na zkoušku jsem nasadil tah z jedněch vintážek co mi včera přišly. Je to dohromady ale docela závaží. Jsem zvyklý na nižší hmotnost. Uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Na zkoušku jsem nasadil tah z jedněch vintážek co mi včera přišly.Je to dohromady ale docela závaží. Jsem zvyklý na nižší hmotnost. Uvidíme...Co to bylo za vintážky? Ty většinou mají tahy z plechovky. Upraveno 15. února 2018 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 edoxy, ale tah je asi aftermarket, ma plne dilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Takového kamaráda s Alpinistama nikdo nemáte co? image uploader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 kamaráde, to jsi snad jedinej, kdo to tady nosí na origo řemenu... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 kamaráde, to jsi snad jedinej, kdo to tady nosí na origo řemenu... :-DTak podle počtu příspěvků asi poznáš, že se u mě chronobundus nerozšířil ještě dostatečně. Zatím spíše zjišťuju, co mě vyjde cenově nejlépe a jestli se dá něco sehnat v brně face2face, protože se mi příliš nechce objednávat přes internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Tak podle počtu příspěvků asi poznáš, že se u mě chronobundus nerozšířil ještě dostatečně. Zatím spíše zjišťuju, co mě vyjde cenově nejlépe a jestli se dá něco sehnat v brně face2face, protože se mi příliš nechce objednávat přes internet.Ten řemen nemáš o chronobundu... to je o pohodlnosti... Pár místních členů šije, řemen za pár stovek naprostý luxus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Každopádně začít Alpinistama je super, jak Tě to vůbec napadlo?. Zas ať ho jenom nemistrujem... .:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Tak jsem nahodil novy Nato Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Přišlo jaro a je na čase je zase začít nosit. Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Tak jsem nahodil novy Nato Sent from my HUAWEI P7-L10 using TapatalkAj Ty? Upraveno 9. března 2018 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_fido Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Dobrý den všem, jsem zde na fóru nový. Zamiloval jsem se do Seiko alpinist, ale nikde je v kamenných obchodech nemají. Nevíte prosím o nějakých internetových obchodech, které by je do ČR poslali. Myslím o prověřených a spolehlivých internetových obchodech. Moc děkuji za tipy. http://www.i-time.cz/panske-30/seiko-sarb017/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 ach ta cena... brrrrr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_fido Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 cena je přepálená, holt je skoro všude vyprodáno, ještě je mají longislandwatch, ale tam zase hrozí DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se