zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Po vložení posledního příspěvku, kdy jsem, pravda, kopíroval text z netu, se mi zmenšilo písmu na celém CH a vlastně celé zobrazení je menší...Jak to napravit?
zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) @Filo-boxer: nejsem sice nejmladší, ale nejsem lama. Teď mi to došlo, proč to nefunguje - od včera mi nefunguje klávesa plus¨na číselné klávesnici A "Ctrl+" s plusem z "normální" klávesnice zavře okno. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem zbuddy
Maxel Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Jestli jedeš na PC a klasickém prohlížeči (IE, chrome, apod.), tak zkus držet CTRL a kolečkem myši točit hore nebo dole, tim se zvětšuje/zmenšuje celý web. //edit: Filo rychlejší... Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Nejsi lama, ale dotaz je jak od tý lamy Víc informací by se šiklo - na čem na chronomag koukáš pro začátek?
zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 V 16. 12. 2016 v 12:58, Maxel napsal: Jestli jedeš na PC a klasickém prohlížeči (IE, chrome, apod.), tak zkus držet CTRL a kolečkem myši točit hore nebo dole, tim se zvětšuje/zmenšuje celý web. //edit: Filo rychlejší...Už jsem si vyřešil myší, než jsem si Tě přečetl, díky. Já mám rád ty povely přes klávesnici, myš kurví styl ;-)
filo-boxer Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Tak jak je to teda? Jsi, nebo nejsi lama?
Kid_A Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 mi treba nejdou v klasickym exploreru vebec vkopirovavat jakekoli linky ci texty. v chromu jo, ale exp je marnej
zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 V 16. 12. 2016 v 13:20, filo-boxer napsal: Tak jak je to teda? Jsi, nebo nejsi lama? Jsem blbej, protože už mi dlouho nefungují i klávesy šipek a já si neřekl o novou klávesnici.
Radek124 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Nešlo by nahradit historickou favicon.ico (16x16 pixelů s neprůhledným pozadím) něčím, co by nevypadalo tak šeredně v HiDPI a nebo na jiném než světle šedém podkladu?Jestli stávkuje grafik, klidně zkuste některou z malůvek v příloze, kromě PNG přikládám i ICO... favicon.icoNačítání informací favicon2.icoNačítání informací
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se