AndyAaron Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ja jsem byl taky puvodne pro GMT verzi se sekundovkou jako krouzici cigaro v hube. Vydali jsme se ale nakonec timto smerem, tak to beru a tahle modra varianta se mi libi. S cim jsem trosku mel problem byl ten napis, ktery ten cifernik z meho pohledu trosku debalancuje. Takze jsem klidne pro zachovani sendvice a zjednosuseni cifru. Ale sendvic mi prisel zajimavej. Napis nu pogodi bych klidne dal misto napisu Amfibia. Ale tim se stavajici podoba dost rozdrbe Spis jen tak premyslim nahlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 A co ještě zvážit to GMT? Jak jsem psal už kdysi na začátku - klidně bez vteřinovky a bez data se zachováním stejného cifru i barev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Já jsem byl taky za GMT možná je škoda, že se to tak rychle zavrhnulo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Kolikátej veletoč to už zase přichází? Vypadalo to, že je v podstatě ruka v rukávě a zase prd. Hodně štěstí a pevné nervy kluci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Kolikátej veletoč to už zase přichází? Vypadalo to, že je v podstatě ruka v rukávě a zase prd. Hodně štěstí a pevné nervy kluci...také jsem z toho lehce nasrán a bojím se, že tě budu muset následovat. Zatím rezistuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Kolikátej veletoč to už zase přichází? Vypadalo to, že je v podstatě ruka v rukávě a zase prd. Hodně štěstí a pevné nervy kluci...Tak já vám nevím, dle mého se tu mělo udělat hlasování nejdříve jaká verze-GMT,nebo obyč a pak teprve pokračovat. Dále si myslím, že hlavní slovo má tvůrce limitky,ten to vymyslel a začal realizovat,my ostatní jsme jen přizváni pokud budeme chtít. No a pokud se to někomu nelíbí může dobro odejít, nebo si udělat svou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Tak já vám nevím, dle mého se tu mělo udělat hlasování nejdříve jaká verze-GMT,nebo obyč a pak teprve pokračovat. Dále si myslím, že hlavní slovo má tvůrce limitky,ten to vymyslel a začal realizovat,my ostatní jsme jen přizváni pokud budeme chtít. No a pokud se to někomu nelíbí může dobro odejít, nebo si udělat svou mám tomu rozumět tak, že zájemci - budoucí odběratelé nemají žádné právo mluvit do toho, co a jak chtějí? Já jen, abys nemyslel limitku v počtu dvou kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 mám tomu rozumět tak, že zájemci - budoucí odběratelé nemají žádné právo mluvit do toho, co a jak chtějí? Já jen, abys nemyslel limitku v počtu dvou kusůTo samo sebou maj,ale iniciátor měl/má nějakou vizi a s nápadem přišel, tak je asi fér aby on udával směr kterým se to bude ubírat No a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si..... odejde,nikdo jej nedrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Chápu že znovuotevření předchozích návrhů může někoho štvát (zvláště ty, kteří odvedli spoustu práce a vizualizací a patří jim za to velký dik), ale myslím že do r. 2019 zbývá dost času na návrhy, přípravu i výrobu. Ač jsem byl vždy příznivcem maximální jednoduchosti a přehlednosti ciferníku, musím říct, že GMT s mimostředkou (ala cigáro) se mi líbily nejvíce - přišlo mi, že že na nich byla vidět ta odlišnost/limitka (současný finální návrh je fajn, ale NĚCO mi tam chybí). Bohužel nejsem nadán schopností tvořit a kreslit, abych přispěl k tvorbě vzhledu, ale rozhodně zůstávám zájemcem, ať už zvítězí kterákoliv verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Mno, já do toho nechci moc krafat. Zatim, co jsem videl limitky různých fór, tak byly prezentovány jako konsensus účastníků. Tu iniciální myšlenku vždycky někdo přinese. Ale potom je potřeba těch x dalšîch, kteří vytvoří počet, aby se tím vůbec výrobce zabýval. A tvoje Juraji11 dikce se mi v této optice vůbec ale vůbec nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Mno, já do toho nechci moc krafat. Zatim, co jsem videl limitky různých fór, tak byly prezentovány jako konsensus účastníků. Tu iniciální myšlenku vždycky někdo přinese. Ale potom je potřeba těch x dalšîch, kteří vytvoří počet, aby se tím vůbec výrobce zabýval. A tvoje Juraji11 dikce se mi v této optice vůbec ale vůbec nelíbí.Nikomu nic nediktuji,ale bylo více účastníků zájezdu kterým se líbila limitka GMT a najednou byla zavrhnuta.A vůbec proč, proč se taky nehlasovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Nikomu nic nediktuji,ale bylo více účastníků zájezdu kterým se líbila limitka GMT a najednou byla zavrhnuta.A vůbec proč, proč se taky nehlasovalo Jde o blby vostoky za par supu, u kterych se lidi maji primarne bavit, diskutovat, blbnout a hrat si. A tvrzeni drzte hubu a krok mi do teto zabavy nezapada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jde o blby vostoky za par supu, u kterych se lidi maji primarne bavit, diskutovat, blbnout a hrat si. A tvrzeni drzte hubu a krok mi do teto zabavy nezapada.No ono to tady tak prave je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Začínám mít pocit, že tahle limitka se obrací dnem nahoru a začíná jít ke dnu. Cifr, dýnko i korunka už byly schváleny. Několik z nás tomu obětovalo dost času a přijde mi škoda to teď začínat bořit. Za mně je to jasné. Finální verze už byla schválena a už je to i rozjednáno s dodavatelem a je i žádost o nacenění. Celá diskuze se týká už pouze otázky - potisk lumi na cifr plastickými indexy a nebo sendvičová lumi.Jestli to teď začne někdo tlačit jiným směrem, tak odstoupím. Dost jsem se na ně těšil, ale volba už padla. Taktéž žádám ostatní aby ještě chvíli vydrželi, jestli se situace nezklidní.A přijde mi to i dost nefér vůči little_w a JR_2010. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Juraj: Ono nebylo az tak o cem moc hlasovat... Prostě nepadaly zadne navrhy tím směrem a vicemene to gmt samo umrelo... Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) . Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Začínám mít pocit, že tahle limitka se obrací dnem nahoru a začíná jít ke dnu. Cifr, dýnko i korunka už byly schváleny. Několik z nás tomu obětovalo dost času a přijde mi škoda to teď začínat bořit. Za mně je to jasné. Finální verze už byla schválena a už je to i rozjednáno s dodavatelem a je i žádost o nacenění. Celá diskuze se týká už pouze otázky - potisk lumi na cifr plastickými indexy a nebo sendvičová lumi.Jestli to teď začne někdo tlačit jiným směrem, tak odstoupím. Dost jsem se na ně těšil, ale volba už padla. Taktéž žádám ostatní aby ještě chvíli vydrželi, jestli se situace nezklidní.A přijde mi to i dost nefér vůči little_w a JR_2010.díky, asi tak to cítím i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Začínám mít pocit, že tahle limitka se obrací dnem nahoru a začíná jít ke dnu. Cifr, dýnko i korunka už byly schváleny. Několik z nás tomu obětovalo dost času a přijde mi škoda to teď začínat bořit. Za mně je to jasné. Finální verze už byla schválena a už je to i rozjednáno s dodavatelem a je i žádost o nacenění. Celá diskuze se týká už pouze otázky - potisk lumi na cifr plastickými indexy a nebo sendvičová lumi.Jestli to teď začne někdo tlačit jiným směrem, tak odstoupím. Dost jsem se na ně těšil, ale volba už padla. Taktéž žádám ostatní aby ještě chvíli vydrželi, jestli se situace nezklidní.A přijde mi to i dost nefér vůči little_w a JR_2010.Hele, s hodinkami jako takovymi nemam zadny problem. V podstate mi je jedno, jaky budou, ten for s vlkem se mi libi. A to v sobe prekonavam odpor ke vsemu rusackymu. Ze maly vecko a JR_20 do toho slapou, je dobre a kazdy z tech 69 lidi to vi. Fuckovat nekoho, ze si zaskemra o GMT, at jde do prdele, mi u kolektivni hracky prijde debilni a kvuli tomu jsem se ozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Já už jsem tu byl v pár dost zajímavých limitkách a nakonec se vždy našlo něco, co je rozsekalo víceméně v konečném stadiu. Ten můj blábol se tomu jen snaží zabránit. Jestli teď začneme měnit, tak to tu zkrachuje. Reakce nebyla na tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Nedelejme z toho kovbojku. Ty hodinky budou zabavny, takze savle zpatky za pas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se