Mitak Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Já bych řekl, že koupili Breitling a Navitimery dostanou kyklopa :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 ja bych rek suby chrono se subcifernikama 6 9 12Ty uz to taky nehul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 ja bych rek suby chrono se subcifernikama 6 9 12 Tak na to jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Umej to chlapci v Rolexu ten marketing, umej. Par videi, na kterejch je videt celkem hovno, a my tady o tom uz pul dne mudrujem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Ty carky mi připomínají stary turn-o-graphy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 No na insta Rolexu jsou v poslední době hlavně DJ takže ten turn on graph by dával asi smysl. Loni v tuhle dobu to byla sama daytona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 třeba je to návrat k 1655 Kdyby udelali povedeny remake 1655, tak mam nadosmrti vystarano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Kdyby udelali povedeny remake 1655, tak mam nadosmrti vystarano bylo by to pěkný ale sám tomu nevěřím. Rolex jde jen dopředu. Přitom kazdej jejich remake by byl hit. Upraveno 19. března 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Bude GMT chrono Pushery mi přijdou malé na tom teaseru takže kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Wtf? Ten ciselnik na druhem fotu nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 To je jasny, jedou dlouhodobou strategii, modely menej pomalu, ale jejich DNA zustava, proto nemusej delat remaky. Kdyby ted delali 10 let remaky, co budou delat za 30 let? Remaky remaku? Maj to dobre vymysleny.bylo by to pěkný ale sám tomu nevěřím. Rolex jde jen dopředu. Přitom kazdej jejich remake by byl hit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Wtf? Ten ciselnik na druhem fotu nechapuGMT venec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 gmt veniec a pusherom posunies zonu o hodinu. nieco ako nomos weltzeit podla mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Tzn ze ti to ukazuje plus nebo minus pocet hodin k aktualnimu casu? To mi prijde docela nesmyslny zpusob evidovani druhe casove zony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 miesto cisel moze byt ako huhu pise nazov miest presne ako je na nomosoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 na tom druhom.ciferniku na 12hodine to bude preskakovat po hodine a veniec bude ukazovat asi ten casovy rozdiel. neviem.nakolko to je realne, ale uvidime rolex to urcite zmakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Nové video Rolex na Instagramu: Obrys hodinek s pushery. Ale faktem je, že mi to příliš jako Daytony nepřipadá (nebo je to záměr, ale obrys z toho prvního videa je celkem přesný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 interesantni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Co nějaký remake 6239? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Já si nějak nedovedu představit že by Rolex podlehl trhu a začal dělat remaky a doufám že to tak nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se