Přejít na obsah

Prosim poradit z vyberom pohonu?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím poradiť z výberom.

Do dnes som bol rozhodnuty pre Kineticky pohon. No po prečitani zopár recenzii váham. Chcem hodinky na bežne nosenie aj pri práci. Mám asi len tieto podmienky, Seiko a titan. Mal som vyhladnute SKA495P1, alebo SKA711P1. To fakt treba v nich po piatich rokoch menit akumulator a su nachylne na otrasi? Ako je to v solaroch? Chcem s nimi proste aj pracovat a neskladat z ruky. Poradite mi aky pohon je najvhodnejší? Automat, kinetic, solar, quartz?

Ďakujem

Odesláno

Tady a tady máš něco ke kineticům. Nijak zvlášť bych se jich nebál, nicméně na otřesy budou určitě háklivější než quartzky, přeci jen mají rotor. Já mám kineticy z r. 2004, kapacitor měněn nebyl a hodinky šlapou OK.

Odesláno

Mohu-li porovnat automat a kinetic, tak kinetic se mnou bez váhání přežil nástrahy Mongolska, u automatů s kalibrem 46943 se utrhl rotor... Nicméně, solar quartz je z tvého výběru nejspolehlivější volba

Odesláno

Ale furt s kinetikama,pořádné automaty přežijí všechno,pokud s nima nebude sekat dřevo ,či sekat majzlem nebo sbíječkou :-) Vždyť slušné Seika jdou koupit za pár šupů.

Odesláno

Ale furt s kinetikama,pořádné automaty přežijí všechno,pokud s nima nebude sekat dřevo ,či sekat majzlem nebo sbíječkou :-) Vždyť slušné Seika jdou koupit za pár šupů.

viz výše...Nepřežijí

Odesláno

Pokud chces hodinky na ktere nemusis neustale myslet a sundavat je pred kazdou ranou kladivem ber quartzy,solary nebo klasicke na baterku.Hodinky s rotorem nejsou stavene na razy,a i kdyby rotor vydrzel automaty ti vlivem razu a vibraci udelaji denni odchylku klidne nekolik desitek vterin a takova casomira je na pytel.

Odesláno

Veľmi pekne dakujem za radu všetkým.

Tak to bude isto solar, len od Seika som toho našiel dosť málo.

Všetko dobre v Novom roku prajem-

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...