Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

Můj názor je takový, že přeplácávat tuto limitku různými logy nebo nápisy mi přijde zbytečné. Já bych se přimluvil za normální číselník jako byl na PSII s logem "PRIM", bronzovou korunku (pokud to půjde) a klasické dýnko s decentním označením limitky, jak psal Lamiczka.

Já to vidím podobně, jen korunku bych chtěl spíš DLC, když už s tím má Elton zkušenosti. Myslím, že ani nevíme, jestli tu bronzovou udělají a jak to jim to půjde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čísla teď prosím už asi neřešte. Uvidíme jaký bude finální počet a dle toho to pak přerozdělíme. Jak to bude jasné, hodím to do tabulky a lidi bez čísel obepíšu po SZ s nabídkou co je ještě volné. Někteří se hlásili, že jim je to jedno, tak se snad nějak srovnáme :)

Odkaz ke komentáři

Čísla teď prosím už asi neřešte. Uvidíme jaký bude finální počet a dle toho to pak přerozdělíme. Jak to bude jasné, hodím to do tabulky a lidi bez čísel obepíšu po SZ s nabídkou co je ještě volné. Někteří se hlásili, že jim je to jedno, tak se snad nějak srovnáme :)

To mi připomíná mé zážitky s organizací třídních srazů (Mají tam Plzeň? Kouří se tam? Lepší je pátek. Lepší je sobota. Proč to není o hodinu dřív. Není to tam drahý, vedle je pivo o 2kačky míň.).... :lol2: :lol2: Takže Lamiczko :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem poprosil Mikefuxe a namaloval ještě i ty dýnka za což mu patří velký dík :notworthy:

Osobně se přikláním k variantě 4 AT a bez loga, ale ať nejsem za diktátora, tak i varianta s malým logem chronomagu a variantou textu s MPa...

Nápisy jsou orientačně, na originálu jsou lehce jiným fontem a celkově "hustěji" nicméně pro představu je to víc jak dostatečné.

AT bez loga

post-26116-0-20920700-1483735391_thumb.png

MPa s malým logem

post-26116-0-51725800-1483729885_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Ano a Googlil jsem si to pro jistotu, protože jsem si to pamatoval a upozorňoval mě na to tuším i Mikefux. Ve vlákně s Orlíkama to začíná tímto Hasňovým odhalením

Šlo o ten obrázek jakoby vazby atomů, CuSn8 je správně (bez spodního indexu). Pokud by v návrhu ale někdo odhalil nějakou botu, tak šup sem s tím...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...