Prochy68 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Ahoj,to Berys: ted to vypada, ze jsem to zpusobyl ja, ale cerpal jsem z predchoziho seznamu ctrl+c, ctrl+v. Cyba musela byt jiz pred tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 to Prochy: bez obav, žádný problém. Vím že to nebylo způsobeno tebou, vím kde došlo k úpravě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Byl jsem to já, při přepisování jsem si přehodil pořadí čísel o který máš zájem a protože 15 je volná, tak ti ji tam napsal. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 tak ake cisla jsou momentalne jeste volna ? Je teda ta 33 volna ?Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Můj názor je takový, že přeplácávat tuto limitku různými logy nebo nápisy mi přijde zbytečné. Já bych se přimluvil za normální číselník jako byl na PSII s logem "PRIM", bronzovou korunku (pokud to půjde) a klasické dýnko s decentním označením limitky, jak psal Lamiczka.Já to vidím podobně, jen korunku bych chtěl spíš DLC, když už s tím má Elton zkušenosti. Myslím, že ani nevíme, jestli tu bronzovou udělají a jak to jim to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 (upraveno) tak ake cisla jsou momentalne jeste volna ? Je teda ta 33 volna ?Dakujem33 má AndyAaron, pokud bude 33 posledním číslem limitky Upraveno 6. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Čísla teď prosím už asi neřešte. Uvidíme jaký bude finální počet a dle toho to pak přerozdělíme. Jak to bude jasné, hodím to do tabulky a lidi bez čísel obepíšu po SZ s nabídkou co je ještě volné. Někteří se hlásili, že jim je to jedno, tak se snad nějak srovnáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Čísla teď prosím už asi neřešte. Uvidíme jaký bude finální počet a dle toho to pak přerozdělíme. Jak to bude jasné, hodím to do tabulky a lidi bez čísel obepíšu po SZ s nabídkou co je ještě volné. Někteří se hlásili, že jim je to jedno, tak se snad nějak srovnáme To mi připomíná mé zážitky s organizací třídních srazů (Mají tam Plzeň? Kouří se tam? Lepší je pátek. Lepší je sobota. Proč to není o hodinu dřív. Není to tam drahý, vedle je pivo o 2kačky míň.).... :lol2: Takže Lamiczko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 33 má AndyAaron, pokud bude 33 posledním číslem limitky...to souhlasí jak píšeš pouze pokud bude 33 posledním číslem limitky. Jinak má č. 33 moje maličkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak jsem poprosil Mikefuxe a namaloval ještě i ty dýnka za což mu patří velký dík Osobně se přikláním k variantě 4 AT a bez loga, ale ať nejsem za diktátora, tak i varianta s malým logem chronomagu a variantou textu s MPa... Nápisy jsou orientačně, na originálu jsou lehce jiným fontem a celkově "hustěji" nicméně pro představu je to víc jak dostatečné. AT bez loga MPa s malým logem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Za mě také AT bez loga .Mikefuxovi i tobě díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Omlouvam se, ze se vam do toho pletu, ale nebyl nahodou problem s tou osmickou u Orliku z Eltonu?Ja jen at na to nezapomenete. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ano a Googlil jsem si to pro jistotu, protože jsem si to pamatoval a upozorňoval mě na to tuším i Mikefux. Ve vlákně s Orlíkama to začíná tímto Hasňovým odhalením Šlo o ten obrázek jakoby vazby atomů, CuSn8 je správně (bez spodního indexu). Pokud by v návrhu ale někdo odhalil nějakou botu, tak šup sem s tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Za mna urcite AT. Chemicky "zapis" nahradit prostym slovom bronz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Souhlas s People, bez loga. Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem James24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Také bych byl pro dýnko bez loga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Za me taky bez loga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 mne je to jedno obe se pacia Sent from my Q10 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 I kdyz jsem byl pro logo, tak dle navrhu hlasuju pro bez loga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Za me, bez loga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se