Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jojo, stačí je nechat ve vitrínce cca půl roku a měly by vypadat zruba takto...kua chlapi co jste čekali od bronzu? Je to naprosto očekávaná (chtěná) vlastnost bronzového pouzdra, jako u kteréhokoliv jiného. Elton v tomto směru opravdu nic nepokazil...

cc28e9e8a49887cd0b29d8ae3ebb91de.jpg

Odesláno
  V 4. 2. 2018 v 18:46, AdaMoss napsal:

Četl jsem, že ten žádoucí efekt urychluje působení mořské vody...Přemýšlím, že začnu testovat osolenou kohoutkovku :-). Asi to nebude to nejlepší, co můžu udělat pro těsnění, ale za pokus to stojí.

Chci aby to chytlo tyhle barvy: 

Zkus akvaristiku. Tam by měli mít přísady do vody na chování mořských ryb v akváriu.

Odesláno

Staci se parkrat zpotit (at je patina autenticka). Jinak ja jsem s nima absolvoval posilovnu, saunu a sprchu. Byl to teda adrenalin ale zadna potopa se nekonala.

netreba se vody bat. Pekne Elton  :notworthy:

Odesláno
  V 5. 2. 2018 v 2:48, Vladar91 napsal:

Staci se parkrat zpotit (at je patina autenticka). Jinak ja jsem s nima absolvoval posilovnu, saunu a sprchu. Byl to teda adrenalin ale zadna potopa se nekonala.

netreba se vody bat. Pekne Elton  :notworthy:

Mi se líbí, jak je tady ta důvěra v Elton už tak nízká, že se člověk bojí už i u takových běžných věcí a nakonec je ještě pochválí, že se překonali. Protože do nich nenateklo :D :D 

Odesláno
  V 7. 2. 2018 v 14:24, Vladar91 napsal:

Ja je mam u sebe ale nevidim pod to DLC 2:

Ti prozradím tajemství, pod tím DLC je nerez. Já jsem reagoval jen na povrchovou úpravu.
Odesláno

Tak jsem dneska zkusil restart patinky zředěnou citronovou šťávou, dopadlo to na jedničku a můžeme pokračovat :)
Začalo se to ubírat nepěkným směrem, nudná šedá a hlavně dva flíčky, kde jsem si jí něčím vypálil, asi dezinfekcí na ruce :/ Pořádnou zelenou ponorku zkusím z daydate sniperů, tady se mi líbí sladění ruček s pouzdrem.

Odesláno

Do plastové misky nalijeme trochu studené vody, zakápneme citronovou šťávou (poměr jsem neměřil, ale radši slabší, maximálně jeden díl citronu na dva díly vody). Uchošťourem (nebo kusem vaty na klacku) namočeným v roztoku, šmrdláme oxidovany povrch, nevím co do udělá s tiskem lunety, takže namáčet jenom bronz, DLC na dýnku a korunce kontakt přežilo bez problémů.

Oxidace by měla světlat až se objeví lesk čisté slitiny, na závěr stačí důkladně opláchnout pod vodou, aby se povrch neutralizoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...