Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 224
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  N4M napsal:
To jsou NOSy, nebo jsou jen tak pěkně zachovalý? Parádní kousek! :smile_anim:

Pokuď si dobře pamatuji(je to téměř rok a už mají jiného majitele), tak byly super zachovalé...

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Ty křidýlka jsou kopie?

Nevím jestli kopie(asi ne),ale rozhodně jsou poválečné(to se dá lehce poznat podle korunky-vládne královna).Pro mě mají ale úplně jinou hodnotu,jelikož by měly býti po Karlu Šedovi(náš válečný pilot z WWII)

Odesláno
  martinbor napsal:
Nevím jestli kopie(asi ne),ale rozhodně jsou poválečné(to se dá lehce poznat podle korunky-vládne královna).Pro mě mají ale úplně jinou hodnotu,jelikož by měly býti po Karlu Šedovi(náš válečný pilot z WWII)

Jo promiň, já to špatně formuloval, myslel jsem z WWII. Ale odpověděl jsi mi, díky. :)

• Po letech...
Odesláno

Ahoj.Krásný kousky,hodinky i "křídla.Jsem taky postiženej modrou RAF nemocí.Kdysi jsem v reenactingu s RAF začínal.Snes mám,mimo jiné,uniformu skotského pluku na druhou válku.

A na ruce také "cabotky".Akorát s kódem W10,tedy pro pěchotu.A pořizoval jsem je u jediného autorizovaného prodejce,firmy Silvermans v Londýně.Chtěl jsem mít jistotu,že dostanu originály a ne nějakej fejk :D

post-28644-0-58549300-1364848992_thumb.jpg

post-28644-0-86540500-1364849001_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Jo, jo...já ale kupoval libry za 50,-

Teď jsem koukal na kurs a v přepočtu jsou nové za cca 17500,-... sakra, skoro začáním o tý nabídce uvažovat.. :-)

Odesláno

Britský hodinky měly vždycky velkou užitnou hodnotu.Navíc "cabotky" byly jsou a budou v našich končinách vždycky takovou raritou.Prostě nemá je každej  :whistle:

Odesláno

To byla vždycky nevýhoda CWC,tritium bylo jenom natřený,žádný ampule.Ale podle vyjádření mnohých jim to,že firma přešla na SuperLumi jenom prospělo.Ikdyž mám pocit,že u potápek se pořád toho tritia drží.Jinak někdy po roce 2006 s ním skončili(přesný rok se mi nepodařilo dohledat)

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...