martinbor Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 Další můj přírůstek.....,hodinky pro příslušníky královského letectva Díky afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 Jen dodam, ze oproti klasickym CWC G10 se tyto lisi datumovkou a osvetlenim pomoci SuperLiminova. Obe zmeny na vyzadani RAF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogar Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 To jsou NOSy, nebo jsou jen tak pěkně zachovalý? Parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 29. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 To jsou NOSy, nebo jsou jen tak pěkně zachovalý? Parádní kousek! Pokuď si dobře pamatuji(je to téměř rok a už mají jiného majitele), tak byly super zachovalé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 Ty křidýlka jsou kopie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 30. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 Ty křidýlka jsou kopie? Nevím jestli kopie(asi ne),ale rozhodně jsou poválečné(to se dá lehce poznat podle korunky-vládne královna).Pro mě mají ale úplně jinou hodnotu,jelikož by měly býti po Karlu Šedovi(náš válečný pilot z WWII) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 Nevím jestli kopie(asi ne),ale rozhodně jsou poválečné(to se dá lehce poznat podle korunky-vládne královna).Pro mě mají ale úplně jinou hodnotu,jelikož by měly býti po Karlu Šedovi(náš válečný pilot z WWII) Jo promiň, já to špatně formuloval, myslel jsem z WWII. Ale odpověděl jsi mi, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Ahoj.Krásný kousky,hodinky i "křídla.Jsem taky postiženej modrou RAF nemocí.Kdysi jsem v reenactingu s RAF začínal.Snes mám,mimo jiné,uniformu skotského pluku na druhou válku.A na ruce také "cabotky".Akorát s kódem W10,tedy pro pěchotu.A pořizoval jsem je u jediného autorizovaného prodejce,firmy Silvermans v Londýně.Chtěl jsem mít jistotu,že dostanu originály a ne nějakej fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Teď jsou na aukro CWC diversky 300m, moc pěkný, ovšem cena 11.000,- je jak za nové... http://aukro.cz/vojenske-hodinky-cwc-diver-automatic-300-m-990ft-i3234950729.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Ty jsou parádní.Pěkně s Tritiem.Ale ty potápěčský stojejí raketu i u Silvermans úplně nový http://www.silvermans.co.uk/ProductDetails/tabid/89/Department/Military/Category/WATCHES/ItemDescription/CWC+RN+DIVERS+ISSUE+WATCH/ItemId/2350/Default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 A automaty jsou za 550,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 A automaty jsou za 550,-To jo,ale v librách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Jo, jo...já ale kupoval libry za 50,-Teď jsem koukal na kurs a v přepočtu jsou nové za cca 17500,-... sakra, skoro začáním o tý nabídce uvažovat.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Britský hodinky měly vždycky velkou užitnou hodnotu.Navíc "cabotky" byly jsou a budou v našich končinách vždycky takovou raritou.Prostě nemá je každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 ty Caboty jsou super,ale asi to bude mít minerál a na minutový ručce je vypadaný tritium,takže servis by to asi chtělo,což pán ostatně sám doporučuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 To byla vždycky nevýhoda CWC,tritium bylo jenom natřený,žádný ampule.Ale podle vyjádření mnohých jim to,že firma přešla na SuperLumi jenom prospělo.Ikdyž mám pocit,že u potápek se pořád toho tritia drží.Jinak někdy po roce 2006 s ním skončili(přesný rok se mi nepodařilo dohledat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Cabot Watch Company - CWC W10. Spousta zajimavych informaci zde: http://www.cwcwatch.com/http://www.military-watches.net/CWC.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Muj kousek je rocnik 2006, takze tritium uz funguje jen symbolicky, ale po nasviceni UV lampickou se to vyfotit da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se