martinbor Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Další můj přírůstek.....,hodinky pro příslušníky královského letectva Díky afrikab Link to post Share on other sites
afrikab Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Jen dodam, ze oproti klasickym CWC G10 se tyto lisi datumovkou a osvetlenim pomoci SuperLiminova. Obe zmeny na vyzadani RAF. Link to post Share on other sites
ogar Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Moc pěkné Link to post Share on other sites
N4M Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 To jsou NOSy, nebo jsou jen tak pěkně zachovalý? Parádní kousek! Link to post Share on other sites
martinbor Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 To jsou NOSy, nebo jsou jen tak pěkně zachovalý? Parádní kousek! Pokuď si dobře pamatuji(je to téměř rok a už mají jiného majitele), tak byly super zachovalé... Link to post Share on other sites
PhoeniX Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ty křidýlka jsou kopie? Link to post Share on other sites
martinbor Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Ty křidýlka jsou kopie? Nevím jestli kopie(asi ne),ale rozhodně jsou poválečné(to se dá lehce poznat podle korunky-vládne královna).Pro mě mají ale úplně jinou hodnotu,jelikož by měly býti po Karlu Šedovi(náš válečný pilot z WWII) Link to post Share on other sites
PhoeniX Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Nevím jestli kopie(asi ne),ale rozhodně jsou poválečné(to se dá lehce poznat podle korunky-vládne královna).Pro mě mají ale úplně jinou hodnotu,jelikož by měly býti po Karlu Šedovi(náš válečný pilot z WWII) Jo promiň, já to špatně formuloval, myslel jsem z WWII. Ale odpověděl jsi mi, díky. Link to post Share on other sites
czech.argyll Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Ahoj.Krásný kousky,hodinky i "křídla.Jsem taky postiženej modrou RAF nemocí.Kdysi jsem v reenactingu s RAF začínal.Snes mám,mimo jiné,uniformu skotského pluku na druhou válku.A na ruce také "cabotky".Akorát s kódem W10,tedy pro pěchotu.A pořizoval jsem je u jediného autorizovaného prodejce,firmy Silvermans v Londýně.Chtěl jsem mít jistotu,že dostanu originály a ne nějakej fejk Link to post Share on other sites
odjinud Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Teď jsou na aukro CWC diversky 300m, moc pěkný, ovšem cena 11.000,- je jak za nové... http://aukro.cz/vojenske-hodinky-cwc-diver-automatic-300-m-990ft-i3234950729.html Link to post Share on other sites
czech.argyll Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Ty jsou parádní.Pěkně s Tritiem.Ale ty potápěčský stojejí raketu i u Silvermans úplně nový http://www.silvermans.co.uk/ProductDetails/tabid/89/Department/Military/Category/WATCHES/ItemDescription/CWC+RN+DIVERS+ISSUE+WATCH/ItemId/2350/Default.aspx Link to post Share on other sites
odjinud Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 A automaty jsou za 550,- Link to post Share on other sites
czech.argyll Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 A automaty jsou za 550,-To jo,ale v librách Link to post Share on other sites
odjinud Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Jo, jo...já ale kupoval libry za 50,-Teď jsem koukal na kurs a v přepočtu jsou nové za cca 17500,-... sakra, skoro začáním o tý nabídce uvažovat.. :-) Link to post Share on other sites
czech.argyll Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Britský hodinky měly vždycky velkou užitnou hodnotu.Navíc "cabotky" byly jsou a budou v našich končinách vždycky takovou raritou.Prostě nemá je každej Link to post Share on other sites
villain83 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 ty Caboty jsou super,ale asi to bude mít minerál a na minutový ručce je vypadaný tritium,takže servis by to asi chtělo,což pán ostatně sám doporučuje... Link to post Share on other sites
czech.argyll Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 To byla vždycky nevýhoda CWC,tritium bylo jenom natřený,žádný ampule.Ale podle vyjádření mnohých jim to,že firma přešla na SuperLumi jenom prospělo.Ikdyž mám pocit,že u potápek se pořád toho tritia drží.Jinak někdy po roce 2006 s ním skončili(přesný rok se mi nepodařilo dohledat) Link to post Share on other sites
filo-boxer Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Cabot Watch Company - CWC W10. Spousta zajimavych informaci zde: http://www.cwcwatch.com/http://www.military-watches.net/CWC.html Link to post Share on other sites
filo-boxer Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Link to post Share on other sites
filo-boxer Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Muj kousek je rocnik 2006, takze tritium uz funguje jen symbolicky, ale po nasviceni UV lampickou se to vyfotit da. Link to post Share on other sites
Recommended Posts