Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Panove, tak tahle piii se na mem osobnim dead-listu deli o prvni misto s Georgem P. Bradavici Já tam mám ještě Dráta (Dr. Ratha) a Standu koloťuka (Grose), možná bych přidal i Sobotku
Jakubisko Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Dobra vec se podarila! http://zpravy.idnes.cz/tacheci-jako-redite...42528_media_mad
Skipi Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Dobra vec se podarila! http://zpravy.idnes.cz/tacheci-jako-redite...42528_media_mad Začínám věřit na zázraky
KGrob Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 To si jenom neviditelný ředitel ČR zachraňuje posice. Manažerka to určitě dobrá bude,to samozřejmě nevylučuje, že je arogantní sebestředná namachrovaná k...a. Leč její představy přestavby nemoderní (poslouchané ČR) v komerční a dynamické rááááádio (neposlouchatelné F1, zkusil jsem a je to na poblití ) vyvolaly tak nadstandartní reakce že se i ředitel zalekl, co kdyby, a vykopnul jí........shoduji se s ostatními....zaplťpánbůh
Onyx Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Ted jsem se dival na Tacheci s Krausem.... a chudak Kraus, protoze je to opravdu pi*a neuveritelnejch rozmeru.... arogantni, odmerena a neni schopna se normalne usmat.....
Conrad Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Začínám věřit na zázraky Ave maria Gratia plena
bandicoot Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Na zdejší poměry ojedinělá schopnost vyslyšet jinak nevymahatelný názor. Je to férový přístup vyhovět stížnosti zákazníka, i když ten de facto odejít nemůže. Upraveno 6. února 2008 uživatelem bandicoot
kuba Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Ave maria Gratia plena Také doufám, že se nové rozjásané rááádio trochu stabilizuje a já se konečně dozvím stručně základní zprávy a například i počasí, bez dalších rádoby zajímavých, slabomyslných postřehů pozitivně naladěného "profesionála". Zajímalo by mne, zda B.T. se odstřelila sama svou mediální prezentací, nebo zda je to na základě odezvy posluchačů ?
New X-Bob Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 ředitelka sic už pryč (až mě zaskočilo, že to šlo tak rychle), podstatné je, zda i program bude změněn, či zůstanou rozjásaní Výborná a &...
dagou Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Kurva, poslouchejte Vltavu... Moje řeč. Jediný rádio, kde se člověk dozví i něco podnětnýho a nikdo ho nerozčiluje. V iTunes mam nastavený podcasty radia na přání právě z pořadů z Vltavy a je to bomba. Třeba takový Osudy jsou naprosto jedinečný a Braniborskej koncert kompletně v super kvalitě... ňamka.
Skipi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 ředitelka sic už pryč (až mě zaskočilo, že to šlo tak rychle), podstatné je, zda i program bude změněn, či zůstanou rozjásaní Výborná a &... Já chci zpátky Ivana Hoffmana
bandicoot Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Neslavný konec http://zpravy.idnes.cz/barbora-tacheci-se-...23710_domaci_jw
lolohh Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Neslavný konec http://zpravy.idnes.cz/barbora-tacheci-se-...23710_domaci_jw Fíha. Ale myslím, že jsem v dnešní MF Dnes četl, že by měla být na dovolené v Karibiku, což je divné.
KGrob Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 ředitelka sic už pryč (až mě zaskočilo, že to šlo tak rychle), podstatné je, zda i program bude změněn, či zůstanou rozjásaní Výborná a &... Obávám se, že se vše pouze kosmeticky přičísne a organisované veselí protkané stupidními "shit" jingly zvostane
vanil Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 To je česká specialita. O nás bez nás. Tím jí samozřejmě neomlouvám.
utrejch Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Já chci zpátky Ivana Hoffmana Ja ne. Jestli se ji neco povedlo, tak zrovna Hofman. Ps: preju ji, at se da zas rychle dohromady (skoncila chudak v bohnicich, uz v tom dobrym ranu sem si ale rikal ze tam patri) Upraveno 7. února 2008 uživatelem utrejch
vanil Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Odvolanou ředitelku Radiožurnálu Barboru Tachecí ve čtvrtek dopoledne převezla záchranná služba do psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích. Podle mluvčí pražské záchranky byla ve špatném psychickém stavu. "Pacientku jsme převezli z Prahy 6 do psychiatrické léčebny v Bohnicích z důvodu zhoršeného psychického stavu," potvrdila Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Podle lidí z jejího okolí čelila od ledna, kdy začal Radiožurnál vysílat pod jejím vedením v nové podobě, velmi často výhrůžkám, a to dokonce i smrti. Tak doufám že to nebyl nikdo z chronomagu.
Onyx Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 S teleci to kraplo.... uz bylo na case.....
KGrob Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Celé je to nějaké moc vykonstruované. Velkohubá lady odlétá po vyhazovu do Karibiku aby se po jednom dni vrátila do republiky, následně se večer hroutí z následků permanentních výhružek přímo až smrtí. Ta plastová dáma, co je permanentně nad věcí coby uzlíček nervů.....hmmm.... spíš komedie pro media
Návštěvník Kamil Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 http://zpravy.idnes.cz/nejagresivnejsi-byv...5129_nazory_mia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se