Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Panove, tak tahle piii se na mem osobnim dead-listu deli o prvni misto s Georgem P. Bradavici :2guns:

Já tam mám ještě Dráta (Dr. Ratha) a Standu koloťuka (Grose), možná bych přidal i Sobotku :thumbsdown_anim:

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To si jenom neviditelný ředitel ČR zachraňuje posice. Manažerka to určitě dobrá bude,to samozřejmě nevylučuje, že je arogantní sebestředná namachrovaná k...a. Leč její představy přestavby nemoderní (poslouchané ČR) v komerční a dynamické rááááádio

(neposlouchatelné F1, zkusil jsem a je to na poblití :sick01: ) vyvolaly tak nadstandartní reakce že se i ředitel zalekl, co kdyby, a vykopnul jí........shoduji se s ostatními....zaplťpánbůh

Odesláno

Ted jsem se dival na Tacheci s Krausem.... a chudak Kraus, protoze je to opravdu pi*a neuveritelnejch rozmeru.... arogantni, odmerena a neni schopna se normalne usmat.....

Odesláno
Začínám věřit na zázraky :thumbsup_anim:

Ave maria Gratia plena

Odesláno (upraveno)

Na zdejší poměry ojedinělá schopnost vyslyšet jinak nevymahatelný názor. :speak_cool:

Je to férový přístup vyhovět stížnosti zákazníka, i když ten de facto odejít nemůže.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
Ave maria Gratia plena

Také doufám, že se nové rozjásané rááádio trochu stabilizuje a já se konečně dozvím stručně základní zprávy a například i počasí, bez dalších rádoby zajímavých, slabomyslných postřehů pozitivně naladěného "profesionála".

Zajímalo by mne, zda B.T. se odstřelila sama svou :thumbsup_anim: mediální prezentací, nebo zda je to na základě odezvy posluchačů ?

Odesláno
Kurva, poslouchejte Vltavu...

Moje řeč. Jediný rádio, kde se člověk dozví i něco podnětnýho a nikdo ho nerozčiluje. V iTunes mam nastavený podcasty radia na přání právě z pořadů z Vltavy a je to bomba. Třeba takový Osudy jsou naprosto jedinečný a Braniborskej koncert kompletně v super kvalitě... ňamka.

Odesláno
ředitelka sic už pryč (až mě zaskočilo, že to šlo tak rychle), podstatné je, zda i program bude změněn, či zůstanou rozjásaní Výborná a &...

Já chci zpátky Ivana Hoffmana

Odesláno
ředitelka sic už pryč (až mě zaskočilo, že to šlo tak rychle), podstatné je, zda i program bude změněn, či zůstanou rozjásaní Výborná a &...

Obávám se, že se vše pouze kosmeticky přičísne a organisované veselí protkané stupidními "shit" jingly zvostane :crying_anim:

Odesláno (upraveno)
Já chci zpátky Ivana Hoffmana

Ja ne. Jestli se ji neco povedlo, tak zrovna Hofman.

Ps: preju ji, at se da zas rychle dohromady (skoncila chudak v bohnicich, uz v tom dobrym ranu sem si ale rikal ze tam patri)

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

Odvolanou ředitelku Radiožurnálu Barboru Tachecí ve čtvrtek dopoledne převezla záchranná služba do psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích. Podle mluvčí pražské záchranky byla ve špatném psychickém stavu.

"Pacientku jsme převezli z Prahy 6 do psychiatrické léčebny v Bohnicích z důvodu zhoršeného psychického stavu," potvrdila Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Podle lidí z jejího okolí čelila od ledna, kdy začal Radiožurnál vysílat pod jejím vedením v nové podobě, velmi často výhrůžkám, a to dokonce i smrti.

Tak doufám že to nebyl nikdo z chronomagu.

Odesláno

Celé je to nějaké moc vykonstruované. Velkohubá lady odlétá po vyhazovu do Karibiku aby se po jednom dni vrátila do republiky, následně se večer hroutí z následků permanentních výhružek přímo až smrtí. Ta plastová dáma, co je permanentně nad věcí coby uzlíček nervů.....hmmm.... spíš komedie pro media :cigar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...