worm007 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Tiež by som neradil Yemu medzi mikrobrandy. Ale teda čakám tento alebo budúci týždeň na ich GMT bronzáky v 39mm, tak som zvedavý ako si sadneme. Každopádne mne sa ich modely páčia na koľko mám úchylku na vintage reedície
Zmrzlinar Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Před pár dny jsem se stal taky hrdým majitelem. Ještě před tím jsem se zapojil do FB skupiny fanoušků Yema a nestačím se divit, kolik měli v minulosti modelů. Takže taky mi nesedí, že jsou strčeni do jedné kategorie s kdejakou čínskou rychlokvašenou kopírkou.
Snekofon Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 @Zmrzlinar Myslím, že se Yema nemusí stydět za to, že je v tomto vlákně. V rámci znovuzrození značek se ta kontinuita často vytrácí, ikdyž se nové vedení snaží budovat dojem opaku. Je tady mezi mladými značkami - házet to tu všechno do pytle čínských kopírek je trochu přehnané....a rozhodně je to důstojnější prostor, než o patro výše mei diskuzí o natahovačích, co nosí VIP a podobně....
Sborez Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Jinak nově prodává Onyx, včetně servisu, tak netřeba objednávat z Francie https://www.klenotyonyx.cz/e-shop/Nezávislé značky/Hodinky Yema Co není skladem, objednávka, v podstatě jakýkoli model z nabídky Yema.
villain83 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 47 minutami, Snekofon napsal: @Zmrzlinar Myslím, že se Yema nemusí stydět za to, že je v tomto vlákně. V rámci znovuzrození značek se ta kontinuita často vytrácí, ikdyž se nové vedení snaží budovat dojem opaku. Je tady mezi mladými značkami - házet to tu všechno do pytle čínských kopírek je trochu přehnané....a rozhodně je to důstojnější prostor, než o patro výše mei diskuzí o natahovačích, co nosí VIP a podobně.... Clovece, ja ti nevim, fakt budeme srovnavat starou francouzskou firmu se 70 let dlouhou historii s brandama, ktery vznikly de facto par let dozadu jenom prostrednictvim internetu, potazmo platforem jako facebook atd.? To imho moc fer neni. Za temahle microbrandama stojej z 99% cinsky fabriky, coz se o Yema rict asi neda. Tim nerozporuju kvalitu zpracovani nekterejch hodinek, co jsou v tomhle vlakne, naopak, jedny jsem i mel. Ale urcite bych je nedaval vedle vyse zminovany firmy...
villain83 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 51 minutami, Snekofon napsal: @Zmrzlinar Double Upraveno 24. února 2021 uživatelem villain83
Zmrzlinar Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Odesláno 25. února 2021 Navíc - kolik microbrandů si vyvinulo vlastní kalibr?
Snekofon Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Odesláno 25. února 2021 OK respektuji Váš pohled na věc. Nejsnazší cesta je požádat moderátory o přesunutí vlákna do sekce "Ostatní evropské značky". Ale jak jsem psal dříve - pořád mně to tady přijde důstojnější prostor, než zapadnuté mezi tématy, jako "Pro zasmání - Aukro", "Zmagnetizované hodinky" atd. a mezi tím "YEMA" .... to by mě, pokud bych byl Yemista asi dráždilo víc, než společnost "mladých značek" - mimo čínské fofr-projekty jsou tady zmínění i výrobci, kteří se snaží o svěží vítr a nějakou přidanou hodnotu - každý nějak začíná - i Yema začínala jako Microbrand, proto mně přijde trochu povýšenecké ohrnovat nad tím tady nos a hodit to do pytle s nápisem "módní odpad"... Yema používá i nástroje typické pro tuto opovrhovanou společnost - konkrétně kampaň na Kickstarter. Každopádně ať Vám to tiká, ať už si o své značce počtete v jakékoliv sekci...
Dzos Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Odesláno 22. března 2021 Nová limitka. Opět odkaz na historický model. Asi bych měl výhrady k ručkám, ty se mi moc nelíbí. Strojek je Seiko, to neurazí, ale asi ani nenadchne - za tu cenu ... Za pozornost stojí nápis ve francouzštině. https://eu.yema.com/products/yema-yachtingraf-bronze-limited-edition-yyacz21
RadekB Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Odesláno 30. března 2021 Yema Superman GMT Bronze v 39 mm Už pomalu začínají chytat patinu. Na ruce vypadají spíš jako 42 mm (dlouhé nožky). Lumi podprůměrné. Oproti potápkám Seiko je intenzita svícení přibližně děleno čtyřem. Strojek jsem zatím neměřil, ale určitě 20+ denně dělají, takže to budu muset časem nechat poštelovat. Zpracování na odpovídající úrovni v této cenové relaci. Spíše mně kvalita příjemně překvapila. Jsem velmi spokojen a má dvouletá dcera mi řekla, že jsou to moje nehhhezššší hodinky, takže když to říká ona.... tak na tom opravdu něco bude, protože takhle malé děti ještě nelžou :-)
Sborez Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Odesláno 30. března 2021 Pokud budeš chtít poladit přesnost, dej vědět, nebo oslov napřímo ONYX. Určitě pomůžou. Jinak Matouš z Ruce a ručičky udělal krásnou recenzi na limitku Superman 63: Sent from my iPhone using Tapatalk
Harwey Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 Yema + French Navy Novinka od dnes https://eu.yema.com/collections/marine-nationale Pekne GMT s inhousom za prijemnu cenu https://eu.yema.com/pages/yema-calibers
Roman-ZA Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 paradne su. paradoxne sa mi viac paci ta damska verzia
AKUC Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 už dlhšie ich sledujem a tie GMT sú ozaj veľmi podarené ...
Dez123 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Odesláno 7. května 2021 Vypadají super a hlavně nemají aretační plíšek lunety
Dzos Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Odesláno 18. června 2021 Opět nová limitka Supermanů. Zajímalo by mě, proč zde nemají svůj inhaus, ale Sellitu. Cenovka vyšší, ale asi i tak si to kupce najde. Osobně se mi líbí ten tah, škoda že se nedali práci s nějakou mikroregulací. Jednoduše oprášit původní plechovou sponu není žádná invence. Zažloutlá lumi ala vintage look nemusí vyhovovat každému. https://eu.yema.com/products/yema-superman-skin-diver-limited-edition-ysup21c39-am2s?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=+Introducing+YEMA+Superman+Skin+Diver+Limited+Edition&utm_campaign=AC+CRM+EMAIL&vgo_ee=lGs1sVZT3DavEYdaf0icxfv2aP9zLbS%2BstqXB1DCW6A%3D
Harwey Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Odesláno 25. června 2021 Summer sale https://eu.yema.com/#summersales
Harwey Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Odesláno 13. října 2021 Inspiring from the emblematic 1960's Wristmaster dress watches, the new Wristmaster Adventurer is instantly recognizable by its unique 37mm neo-vintage brushed steel case, the raised silver indices and the hesalite domed crystal, delivering a large dial opening yet warmer, vintage feel. Presence on the wrist is ensured thanks to the 48mm lug-to-lug and 12mm thickness, making this dress watch perfect for all wrist sizes. Equipped with our In-house Caliber YEMA2000, the new Wristmaster Adventurer will be proposed with two distinct colour dials in combination with YEMA's history book TIME OF HEROES during our upcoming KICKSTARTER campaign. https://kickstarter.yema.com/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=+YEMA+coming+soon+on+Kickstarter!&utm_campaign=AC+CRM+EMAIL aj knizka bude zaujimava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se