Dawdler Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Tak ta světlá alá Tiffany už je pasé no. Já když už tak losos. Ale za podobný peníze se dají pořídit v modré Maeny, F77, použité Aikony, CH Twelve, tak proč ustupovat od té barevné preference.
Spongebob Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 před 44 minutami, Dawdler napsal: Tak ta světlá alá Tiffany už je pasé no. Já když už tak losos. Ale za podobný peníze se dají pořídit v modré Maeny, F77, použité Aikony, CH Twelve, tak proč ustupovat od té barevné preference. Přesně tyhle různý videa jsem čekl a asi bych šel do Wardů na ty jsem nevyčetl ani pípnutí k negativu. No ale spíš si dám pauzu a nepořídím nic.
Roman-ZA Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 tak ja som kupil YEMA Rallygraf, tak verim, ze nebudem mat problemy ...
Prochy68 Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Odesláno 19. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Odesláno 26. července 2024 https://yema.com/products/yema-yachtingraf-croisiere-meca-quartz-ymhf1583-bb?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content= New collection Yachtingraf Croisiere&utm_campaign=AC CRM EMAIL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dawdler Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Odesláno 26. července 2024 To už je na mě teda řádná divočina.
papun Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Zajímavá novinka. Příjemné, že velikost je 39 mm. Cena je celkem ostrá a ještě škoda, že nemá černý datumový věnec. Jinak to vypadá jako zajimavý počin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 tie su perfektne, nerezova luneta im sekne. ja mam nieco taketo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Odesláno 24. září 2024 YEMA Skin Diver Slim CMM.20 Limited Edition parada, ale ja by som ich osobne radsej videl na nejakej peknej gume. co vy na to?
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Odesláno 9. října 2024 Aktuálně jim teda moc nefandim, hlavně kvůli záruční podpoře, ale tyhle vypadají zajímavě. Hlavně ty indexy a ten jejich mikro rotor. https://yema.com/products/yema-x-alain-silberstein-limited-edition-20-24-66-tn-u6?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=tWNldHU4yG_9M-q5xx-FCeSzHgAfR95ZigPEhJWWcpg.Rw9WCi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Harwey Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Odesláno 9. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Ace.667 Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Odesláno 24. října 2024 docela mě zaujal tenhle kousek https://yema.com/products/yema-diver-ydiv24-ams
Roman-ZA Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 nova vec - YEMA Navygraf Super Compressor
Pavel87 Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 před 9 hodinami, Roman-ZA napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nova vec - YEMA Navygraf Super Compressor Už zase - 38,5 mm. Pro mě malé, jinak docela pěkné
Logarex Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2024 V 24. 9. 2024 v 18:26, Roman-ZA napsal: YEMA Skin Diver Slim CMM.20 Limited Edition parada, ale ja by som ich osobne radsej videl na nejakej peknej gume. co vy na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gumy jim bude sedět pěkně, ale i ten tah je velmi zajímavý a netradiční.
Dawdler Odesláno 13. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2024 Konečně modrý wristmaster, ale sám nevím jestli se mi líbí. Připomíná mi to přechody v excelu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2024 nejake dalsie novinky https://yema.com/collections/watches?sort_by=created-descending
Divers Odesláno 10. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2025 On 11/2/2024 at 9:56 PM, Logarex said: Gumy jim bude sedět pěkně, ale i ten tah je velmi zajímavý a netradiční. Ten náramek je pro ty hodinky to nejlepší.
Lukk Odesláno 26. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2025 To je podceňovaná značka, mnohé z nich se mi moc líbí, hlavně ty s šupinatým tahem. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se