Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

nemate nekdo zkusenosti s nekym, kdo by byl schopen vygravirovat text/venovani na dynko hodinek? Nekde v okoli Kladna, Praha zapad, prinejhorsim Praha.

Diky za tip

Prochy

Odesláno

Praha Chodov, sikovnej pan, ale jenom laserem

Pak nekde na P5, bych ti to musel zjistit, nejakej pan to dela rucne, co si pamatuju, tak asi pred rokem mi ho doporucovali a prsten by vygraviroval cca za litr

Odesláno

pak muzu urcite doporucit ten Chodov, je to v Prague Gate, ale nejak je nemuzu na netu najit a nazev si nepamatuju, ale jsou tam jediny - je to tiskarna a kopirka, support pro okolni kancelare

pan velmi ochotny, sikovny a levny

• po měsících...
Odesláno

Prochy68 podařilo se to? A kde jsi pochodil? Graviruje treba taky Dušák apod.? Jako dárek potřebuju n dýnko, kde je málo místa několik slov a čísel...Ma jeste nekdo osobni zkusenosti, aby mi nepodělali hodinky?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Odesláno

Jj, díkes. Z pána z Kotvy mám trochu strach. Dýnko mám jen jedno a potřebuju, aby se to povedlo - on působí spíš - není problém, není problém... S takovými se pak těžko jedná, jaktože to teda podělal, když nebyl problém... Ještě pátrám (Dušák prý dělá, ale trvá to měsíc a dělá jen někerý značky - což v mém případě Eterna není...), řešit budu na konci září. Pak sem dám nějakou zkušenost.

Odesláno

Jj, díkes. Z pána z Kotvy mám trochu strach. Dýnko mám jen jedno a potřebuju, aby se to povedlo - on působí spíš - není problém, není problém... S takovými se pak těžko jedná, jaktože to teda podělal, když nebyl problém... Ještě pátrám (Dušák prý dělá, ale trvá to měsíc a dělá jen někerý značky - což v mém případě Eterna není...), řešit budu na konci září. Pak sem dám nějakou zkušenost.

Píši Ti v dobrém, aby jsi nevynášel rychlé soudy.

Začni raději tím, že před strachem z pána z Kotvy nastuduješ, jaký je rozdíl mezi laserem a ručním gravírováním.  To je veliký rozdíl. Potom věz, že z pána z Kotvy z přízemí směrem od Staromáku mít strach nemusíš. Dělá strojem i ručně podle plochy a přístupu. Ten system se jmenuje tzv Pantograf. .... nemá to chybu a již Ti to tady psal Maxel. Nechávali jsme tam dělat dárek pro našeho kamaráda a zdejšího člena.

Ruční nebo nebo strojové rytí na drahé kovy umím i já. :-)

Odesláno

Díkes, mrknu na to. Blbý je že to potřebuju na - jak to nazvat - vyboulenou část dýnka jakoby sbíhající ke kraji, no není to ideální místo. Ještě zkusím poptat, jestli by nešlo koupit dýnko bez těch věciček uprostřed, ale zase aby za to nechtěli nesmysl..

• po měsících...
Odesláno

Podelim se o zkusenosti - nakonec jsem to nechal udelat kalenym laserem ve společnosti co dela gravirovani i na ruzne reklamni predmety mimo centrum Prahy a jsem naprosto spokojeny. Normalni jednani, snaha vyhovet, clovek si muze zvolit jakekoliv pismo, po dohode je mozne zaslat pred samotnou praci navrh. Kotvu jsem nakonec po bedlivem zvazeni nezvolil a jsem spokojeny. Kdybyste nekdy nekdo neco chtel, napiste a dam vam kontakt.

Odesláno

Sem si dneska nechal vyzdobit Hirsch sponu, ze který jsem ubrousil to plastický "H". Data ve vektorech, výplň bez outline, výběr z dvojího finishe laseru (tmavý, nebo v barvě matroše). Sponu budu ještě vylepšovat, bude v kombinaci brus/lesk/perláž ze spodní strany, ale pro představu gravírování laserem to stačí. Vulcain bohužel origo spony dělá jen do velikosti 18 mm a já potřeboval trnovku na Hirsch Performance v rozměru 20 mm....

490 Kč, fy Kavalír, Vršovice, Praha. Ochotní, věci znalí, upozornili mě na možná úskalí, standardní doba realizace 2-3 dny, já to měl do druhého dne. A chlapík poznal Moony, co jsem měl na ruce :)

post-30813-0-11178800-1510154019_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

včerejší práce pana Baina, mohu doporučit, kdyby někdo potřeboval...

abych předešla poznámkám o značce, můj úkol bylo pouze gravírování...

post-36423-0-74897300-1519814150_thumb.jpg

Odesláno

včerejší práce pana Baina, mohu doporučit, kdyby někdo potřeboval...

abych předešla poznámkám o značce, můj úkol bylo pouze gravírování...

Blbá fotka nebo mi šmidrají oči ? ( možná špatná fotografie? )

Zdá se mi to a nebo je ten datum nakřivo ?

Odesláno

Blbá fotka nebo mi šmidrají oči ? ( možná špatná fotografie? )

Zdá se mi to a nebo je ten datum nakřivo ?

Tiez to vidim rovnako, ale inak je to pekna praca.

Jako je to kapku nakřivo, ale na fotce je to vidět mnohem víc než naživo. Naživo jsem si toho v podstatě všimla jenom já....

Zkoušeli jsme to datum s různým sklonem a holt tam malinkej zůstal...

Odesláno

Jako je to kapku nakřivo, ale na fotce je to vidět mnohem víc než naživo. Naživo jsem si toho v podstatě všimla jenom já....

Zkoušeli jsme to datum s různým sklonem a holt tam malinkej zůstal...

Sorry, ale jako takhle kapku nakřivo, by mně to dost štvalo!

Ale máme každý jinou představu o odvedené práci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...