Návštěvník dabelM Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Taky jsem to na Facebooku zaregistroval a musím smeknout před servisem Omegy a Fratellowatches. Teď už jsou na řadě jen hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Magazin prisel. Moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 nevim cim jsem si to zaslouzil, ale prisel mi 2x.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Kolik to má stránek? Neudělá někdo lehké nahlédnutí pro ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Zde je možné stáhnout PDFko https://www.fratellowatches.com/downloads/speedy-tuesday-magazine/?edd-free-download=true&download_id=50982 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak do prahy prisly 2 kusy Speedytuesday. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Taky mi jeden prisel. Az ho prolistuju, klidne ho venuju pripadnemu zajemci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Ta lumi je fakt neskutecna. Ten svitici text na cifru me bavi. Skoda ze jsou rolex takovy konzervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Slintam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 nejsi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) Luxusní, konečně!!! Bojim se, že jak budou přibývat živé fotky, začnu litovat, že jsem do nich taky neskočil Edit: jak vidíš tu povrchovku oproti kombinované u klasických moonů? Lepší, horší, nebo jenom jiný? Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 ok, tak ja to zitra zkusim nafotit za denniho svetla, ale varoval jsem vas. fakt fotit neumim.. martar: klasicky moony jsem nikdy nemel, tak to nedokazu posoudit.. snad ty fotky zitra pomuzou, i kdyz teda pochybuju, ze to ten muj pidi fotak zachyti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 taky se tesim:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) vsechny fotky: https://postimg.org/gallery/14mfeyvzq/ Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Cumim jak vyorana mys. Gratuluji a tise zavidim... kez by neco takoveho vzniklo i v reduced verzi na mala zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Moc dík, za mě dobrý. Komplet broušené pouzdro včetně pusherů z nich dělá docela jiné hodinky, zajímavá je ta fotka srovnávající profil 2254 seamasterů a ST moonů. Taky musím pochválit použití černých malých ruček v subdialech, hodně to přispělo k čitelnosti. Lumi pecka. Jediné, co se možná dalo dotáhnout k dokonalosti, je barva velkých ruček, které když jdou přes bílé sčítače, nejsou podle fotek vždy perfektně čitelné, na rozdíl od klasických moonů. Ale to je problém všech panda i reverse panda cifrů... černý rám ruček kolem lumi by asi nevypadal dobře, jediným řešením by možná bylo použít na rám ruček světle šedou barvu, která by opticky nad černým cifrem vypadala skoro jako bílá a nad bílými subdialy by byla dostatečně čitelná... nebo použít klasickou sadu bílých ruček a naopak udělat subdialy z lumi světle šedé.. Pardon za to mudrování jsem dneska chytrej jak rádio. Jsou krásný. Edit: jsou pushery broušené jen z čela a mají lesklé boky, nebo jsou komplet broušené? Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Muzete mi prosim poradit, kde sa da ten magazin objednat (papirova verze)? Zastoupeni Omegy v Cechach nebude Magazin objednavat. (Dusak) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Zkus to rovnou u vydavatele anebo ti magazín může pustit někdo z místních členů, kteří obdrželi dva kusy : FratellowatchesEbner Verlag GmbH & Co KGP.O. Box 3060, 89020 Ulm, Germany Karlstr. 3, 89073 Ulm, GermanyTel. +49 (731) 1520-139Fax +49 (731) 1520-171 www.fratellowatc Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se