Přejít na obsah

Omega Speedmaster - Speedy Tuesday LE

LovecK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 450
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Luxusní, konečně!!! Bojim se, že jak budou přibývat živé fotky, začnu litovat, že jsem do nich taky neskočil :)

Edit: jak vidíš tu povrchovku oproti kombinované u klasických moonů? Lepší, horší, nebo jenom jiný?

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc dík, za mě dobrý. Komplet broušené pouzdro včetně pusherů z nich dělá docela jiné hodinky, zajímavá je ta fotka srovnávající profil 2254 seamasterů a ST moonů. Taky musím pochválit použití černých malých ruček v subdialech, hodně to přispělo k čitelnosti. Lumi pecka. Jediné, co se možná dalo dotáhnout k dokonalosti, je barva velkých ruček, které když jdou přes bílé sčítače, nejsou podle fotek vždy perfektně čitelné, na rozdíl od klasických moonů. Ale to je problém všech panda i reverse panda cifrů... černý rám ruček kolem lumi by asi nevypadal dobře, jediným řešením by možná bylo použít na rám ruček světle šedou barvu, která by opticky nad černým cifrem vypadala skoro jako bílá a nad bílými subdialy by byla dostatečně čitelná... nebo použít klasickou sadu bílých ruček a naopak udělat subdialy z lumi světle šedé.. Pardon za to mudrování :D jsem dneska chytrej jak rádio.

Jsou krásný.

Edit: jsou pushery broušené jen z čela a mají lesklé boky, nebo jsou komplet broušené?

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Zkus to rovnou u vydavatele anebo ti magazín může pustit někdo z místních členů, kteří obdrželi dva kusy :

Fratellowatches

Ebner Verlag GmbH & Co KG

P.O. Box 3060, 89020 Ulm, Germany Karlstr. 3, 89073 Ulm, Germany

Tel. +49 (731) 1520-139

Fax +49 (731) 1520-171 www.fratellowatc

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...