FantasticFabio Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 10 hodinami, Vit napsal: Dcera a CITIZEN za úspěšnou maturitu. Gratulejšn! Dárek very perfekt , jak by řekla Malá čarodějnice “ perfectum bum!” 1
Vit Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 11 hodinami, horal napsal: Gratuluji k úspěchu a k dárku. Před hodinou, FantasticFabio napsal: Gratulejšn! Dárek very perfekt , jak by řekla Malá čarodějnice “ perfectum bum!” Díky pánové.
Vit Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května (upraveno) Byla to dobrá volba. Upraveno 29. května uživatelem Vit 4 1
FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 12 hodinami, Vit napsal: Byla to dobrá volba. Vo tom žádná! Mě by interesovalo, jesi jí nevadí , že se musí starat o automat!
Vit Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Vo tom žádná! Mě by interesovalo, jesi jí nevadí , že se musí starat o automat! Zatím je má chvilku, nosí je furt. Na druhou stranu je to pro ni spíš doplněk, všude sebou tahá mobil, kde má přesný čas.
Vit Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Synátor (14) a jeho nedělní HELVETIE (nošené jen velmi svátečně pod dohledem zkušeného chronomagora). 1 1
FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května To já bych vám poskytnul fotku hodinek dceřino, ale rači né ! Jsou to , totiž hodinky co se jmenují Guess ( to už mluví samo za sebe) , koupila si je na blešáku za 2 eura ( věčí cenu asi ani nemaj ) , když sem se jí zeptal , jestli v nich nechce vyměnit baterku, tak prej né , že nepotřebuje! Vždyť nejdou ….. pravil sem Prej : noa , to nepotřebuju! Mam telefon! No a nechceš půjčit nějaké moje? Né, já se o ně nebudu starat! Tak sem ukončil svojí snahu…. A nehodlám to ani opakovat! Takže tak…..tak ať se válejí kde chtějí… PS: ale vo po..aný Tamagoči , to se starala jak praštěná až hysterická!
bohus76 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května (upraveno) Citace ke správnému Upraveno 30. května uživatelem bohus76
bohus76 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 47 minutami, Vit napsal: Synátor (14) a jeho nedělní HELVETIE (nošené jen velmi svátečně pod dohledem zkušeného chronomagora). Pěkně, vidět, že si o tom myslí své.... Jako něco, kdy už dostanu pořádné automaty nejlépe do vody 1
Vit Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) před 17 hodinami, bohus76 napsal: Pěkně, vidět, že si o tom myslí své.... Jako něco, kdy už dostanu pořádné automaty nejlépe do vody Ahoj Bohušu, to je jen speciální aranžmá k zakrytí ksichtu. (pokud je tam nějaké otrávení, tak z toho, že zase otravuju s focením) Upraveno 31. května uživatelem Vit 1
bohus76 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Mě to bylo jasné,ale jelikož znám své děti,tak by takové vintážky nenosily a chtěly by něco do vody,nebo minimálně chytré hodinky.
Wendellin Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Mladej si vybral formule, skoro bez nátlaku 1
Vit Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června V 31. 5. 2025 v 12:14, bohus76 napsal: Mě to bylo jasné,ale jelikož znám své děti,tak by takové vintážky nenosily a chtěly by něco do vody,nebo minimálně chytré hodinky. Jasně, je to pro ně hlavně něco zajímavého a extravagantního, na denní bázi by to nefungovalo. Jeden syn, který chytré hodinky chtěl, tak si je už pořídil.
bluman Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Syn dostal za vysvedcko. Jeho druhe Lorusky, lebo uz chcel take naozajstne kovove, nie detske gumene . Celkom som sa zapotil pri skracovani toho tahu , ale som celkom prijemne prekvapeny kvalitou spracovania za tych par kaciek (hodiniek i tahu). 2 1
bluman Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června (upraveno) asi by aj vacsie mohli byt, toto su 32mm Upraveno 29. června uživatelem bluman
Campino Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 1 hodinou, bluman napsal: asi by aj vacsie mohli byt, toto su 32mm Pokojne mohli byt 36
Harwey Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Aaaaale ani nie, 32 je akurat v tomto pripade, si myslim.
olaff Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Otec & syn v soláru. Baby-G za vysvědčení z Helveti a Citizeny od pana Yamamota
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se