Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Synovi (4roky) letos udělaly hodinky větší radost než nové kolo!

image.jpeg

• po měsíci...
Odesláno
V 19. 12. 2023 v 20:42, Wendellin napsal:

Mladýho 8 jsem ani nemusel nutit. Viděl formule pod stromečkem a byl happy jak Goro v Tokiu 🤣🤣

20230823_143402.jpg

20221120_203716.jpg

Tomu rozumím. Když me bylo taky kolem 8 let tak jsem od otce dostal ty samé. Pohled na tuty hodinky mi hodně připoměl moje první dětské hodinky. 

Odesláno
před 4 hodinami, Jaroslav Jára napsal:

Tomu rozumím. Když me bylo taky kolem 8 let tak jsem od otce dostal ty samé. Pohled na tuty hodinky mi hodně připoměl moje první dětské hodinky. 

No já jsem tolik štěstí neměl, ale je to hezká vzpomínka, jak jsme je s mým kámošem cestou z modelářského kroužku chodili očumovat do výlohy prodejny n.p Klenoty. To už je let....

Odesláno
Před hodinou, Wendellin napsal:

No já jsem tolik štěstí neměl, ale je to hezká vzpomínka, jak jsme je s mým kámošem cestou z modelářského kroužku chodili očumovat do výlohy prodejny n.p Klenoty. To už je let....

Taky si říkam jak dlouha doba to už  je. Jak jsem je viděl tak vzpomínka hned naskočila. Pamatuju si je jako ny to bylo nedávno. Ale věřím že syn má radost. Já jsem byl tenkrát nadšenej a všude jsem se s nima chlubil. Opravdu jsem to musel okomentovat. 

Odesláno
před 6 hodinami, Jaroslav Jára napsal:

Taky si říkam jak dlouha doba to už  je. Jak jsem je viděl tak vzpomínka hned naskočila. Pamatuju si je jako ny to bylo nedávno. Ale věřím že syn má radost. Já jsem byl tenkrát nadšenej a všude jsem se s nima chlubil. Opravdu jsem to musel okomentovat. 

Jsem rád, že se mi podařilo evokovat krásné vzpomínky na to naše vousaté dětství. Užívej Vánoce s celou rodinou.

Odesláno
před 13 hodinami, Wendellin napsal:

Jsem rád, že se mi podařilo evokovat krásné vzpomínky na to naše vousaté dětství. Užívej Vánoce s celou rodinou.

Děkuju a také přeju tobě i rodině krásné vánoce. 

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tak to vím opět naprosto přesně! 🙂  Dnes jsem synovi u našeho pravidelného nepravidelného (často, ale ne přesně dle datumu) popíjení rumu daroval hodinky. Vždy pokukoval, co mám na ruce, občas se poptal, jestli jsou nové... Oblíbené jsem měl ve wellnessu, koupil jsem si jiné. Hamilton Khaki Navy Frogman Automatic (H77825331) se zvou. Radost měl jak malé dítě (38 let), moc mě to překvapilo. Jsem fakt rád! 🙂

• po měsíci...
Odesláno

Starsi si jednou na vylete sam koupil qvartz cibule. A docela ho to chytlo. Byl to ausus, a za rok jsem v tom 2x menil baterku. Nastesti chcipli. Ted dostal mechanicke k narozeninam (pral si je a vyber jsem s nim jen lehce konzultoval). Taha je vsude a porad a jeste se nestalo, ze by je zapomel natahnout. Tak mi snad roste naslednik 😁

IMG_8352.jpeg

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...