Jaroslav Jára Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Odesláno 27. října 2023 Dcera nosí Seika, které ode mě dostala. 1
Vanilla Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Odesláno 28. října 2023 První hodinkově pozitivní člen rodiny. Neteř a jejî první hodinky. Překvapila, čekal bych AW
Jirka1985 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 Synovi (4roky) letos udělaly hodinky větší radost než nové kolo!
mamenec Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2023 Synek najde pod stromeckem. Tak jsem zvedavej jestli je bude i nosit.
Wendellin Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2023 Mladýho 8 jsem ani nemusel nutit. Viděl formule pod stromečkem a byl happy jak Goro v Tokiu
Jaroslav Jára Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 V 19. 12. 2023 v 20:42, Wendellin napsal: Mladýho 8 jsem ani nemusel nutit. Viděl formule pod stromečkem a byl happy jak Goro v Tokiu Tomu rozumím. Když me bylo taky kolem 8 let tak jsem od otce dostal ty samé. Pohled na tuty hodinky mi hodně připoměl moje první dětské hodinky.
Wendellin Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 před 4 hodinami, Jaroslav Jára napsal: Tomu rozumím. Když me bylo taky kolem 8 let tak jsem od otce dostal ty samé. Pohled na tuty hodinky mi hodně připoměl moje první dětské hodinky. No já jsem tolik štěstí neměl, ale je to hezká vzpomínka, jak jsme je s mým kámošem cestou z modelářského kroužku chodili očumovat do výlohy prodejny n.p Klenoty. To už je let....
Jaroslav Jára Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 Před hodinou, Wendellin napsal: No já jsem tolik štěstí neměl, ale je to hezká vzpomínka, jak jsme je s mým kámošem cestou z modelářského kroužku chodili očumovat do výlohy prodejny n.p Klenoty. To už je let.... Taky si říkam jak dlouha doba to už je. Jak jsem je viděl tak vzpomínka hned naskočila. Pamatuju si je jako ny to bylo nedávno. Ale věřím že syn má radost. Já jsem byl tenkrát nadšenej a všude jsem se s nima chlubil. Opravdu jsem to musel okomentovat.
Wendellin Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 před 6 hodinami, Jaroslav Jára napsal: Taky si říkam jak dlouha doba to už je. Jak jsem je viděl tak vzpomínka hned naskočila. Pamatuju si je jako ny to bylo nedávno. Ale věřím že syn má radost. Já jsem byl tenkrát nadšenej a všude jsem se s nima chlubil. Opravdu jsem to musel okomentovat. Jsem rád, že se mi podařilo evokovat krásné vzpomínky na to naše vousaté dětství. Užívej Vánoce s celou rodinou.
Jaroslav Jára Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2023 před 13 hodinami, Wendellin napsal: Jsem rád, že se mi podařilo evokovat krásné vzpomínky na to naše vousaté dětství. Užívej Vánoce s celou rodinou. Děkuju a také přeju tobě i rodině krásné vánoce.
Jaroslav Jára Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 Tak dcera už má nové od Ježíška. 1
papen Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 Nas v tom lita uz od 3 let (letos 5 a stale je nosi).
taurus24 Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Odesláno 19. května 2024 Tak to vím opět naprosto přesně! Dnes jsem synovi u našeho pravidelného nepravidelného (často, ale ne přesně dle datumu) popíjení rumu daroval hodinky. Vždy pokukoval, co mám na ruce, občas se poptal, jestli jsou nové... Oblíbené jsem měl ve wellnessu, koupil jsem si jiné. Hamilton Khaki Navy Frogman Automatic (H77825331) se zvou. Radost měl jak malé dítě (38 let), moc mě to překvapilo. Jsem fakt rád!
nazdarhodiny Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 Kdyz byli kluci maly, tak dostali hodinky. Jeden berusky a druhej mrkacky. Ale pravidelne natahovani jim ze zacatku delalo potize 1
nazdarhodiny Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 Mladsi nakonec dostal quartzky, ale mam pocit, ze spjeje k apple watch, u kterych skoncila manzelka
nazdarhodiny Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 Starsi si jednou na vylete sam koupil qvartz cibule. A docela ho to chytlo. Byl to ausus, a za rok jsem v tom 2x menil baterku. Nastesti chcipli. Ted dostal mechanicke k narozeninam (pral si je a vyber jsem s nim jen lehce konzultoval). Taha je vsude a porad a jeste se nestalo, ze by je zapomel natahnout. Tak mi snad roste naslednik
childe Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Odesláno 16. července 2024 Zásadní je ta panda . Pandy v místním pojetí se s úspěchem ani trochu nesetkaly ... tedy zatím 1
Rendell Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Synáček si dnes místo smartwatchu vybral 73-letou klasiku. Asi je to cool. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se