Návštěvník LukeD Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 A ta Ledecká teda klobouk dolů. Tahle holka má fakt potenciál jako kráva. Ledecké bylo před závodem špatně, přesto si dojela pro životní výsledek Ze čtvrtka na pátek lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká prozvracela celou noc a ani v pátek večer ještě zdaleka neměla zdravou barvu v obličeji. Dokonce si sama naordinovala den volna, což je při jejím přístupu k tréninku nevídaná věc. Ale při dnešním sjezdu Světového poháru v Garmisch-Partenkirchenu prokázala povahu bojovnice a i přes oslabený organismus zajela životní třinácté místo. To je nejlepší český výsledek ve sjezdu od osmého místa Olgy Charvátové-Křížové ve Vailu před jednatřiceti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tak dnes opět parádní počasí a podívaná, zatim bych si netipl vítěze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Ty ženské dnes, to je dobrá katastrofa. I ti chlapi byli oproti tomuhle včera zlatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Ženský jsem dnes nedal,koukal jsem radši na seriál. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Za chvilku na Eurosport 1 začíná finále snooker Masters 2017 a v něm můj oblíbenec Ronnie O'Sullivan. Se těšim jaxviňa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Problém je v hlavě, jak jinak: http://sport.idnes.cz/charvatova-a-stafeta-0l8-/biatlon.aspx?c=A170122_175525_biatlon_tm2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Za 14 dnu MS v biatlonu, protoze to byl Gabiny hlavni cil teto sezony - na rozdil od SP, tak se dalo cekat, ze dnes nepojede a bude se setrit.Dnes jsem koukal na Federera, hraje jako zamlada. Rad bych ho videl ve finale.Samkova skvela, Ledecka skvela, povedeny vikend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ženský závod na MS ve sjezdovém lyžování je fakt hrozná nuda. A ta dvojice komentátorských trotlů tomu nasazuje korunu. "My se díváme do pravděpodobné vítězky." Ty vole, ten Vichnar už by to měl taky zabalit a jít do důchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak nam ted zacne to biatlonove silenstvi, tak at jste nachystani.Chtel jsem si vybrat jen nektere zavody, ale nejak jsem nedokazal neco osidit a tak druha tv pojede biatlon :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak skoda te smisene stafety, dost jsem jim veril. No nic, prvni disciplina, uspech prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Tak za chvili holky, uz se na ne tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Gábinaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Super práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Pěkná práce. To byla dech beroucí jízda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Masakr. Zajimavy vikend pred nami. MS Biatlon, MS sjezdove lyzovani, Fed Cup, MS rychlobrusleni, hokej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Masakr. Zajimavy vikend pred nami. MS Biatlon, MS sjezdove lyzovani, Fed Cup, MS rychlobrusleni, hokej..JJ, teď je to dost nabyté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Opravdu ten starý, senilní kokot Vichnar zahlásil o závodnici s číslem 12, že dojela na solidním 12 místě? Poslouchal jsem to jen tak na půl ucha. A teď u Ledecké pro změnu ta trapná přemíra patriotismu. Že prý bylo při její jízdě vidět u Stuhecové v cíli napětí. Leda tak ve Vichnarově vlhkém snu. Většinu trati měla ztrátu nad sekundu. Už je mi fakt trapně z toho, jak se ji furt snaží silou mocí tlačit mezi elitu. Když ne výsledky, tak aspoň komentářem. Do toho si biatlonový "superman" Rejman furt jede to svoje "ekcelentní", za což bych ho nejraději pověsil za koule do průvanu. Hlavně, že mi psal, že si na tu výslovnost bude dávat pozor. Leda tak hovno. Já z těch našich slavných komentátorů fakt asi jednou dostanu psotník. Ještěže mi aspoň ta Soukalová nakonec udělala radost, byť to teda byly nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Začala LM vyřazovací část- Barcelona ( které tedy fandím ) dostala čočku v Paříži a tady někdo nesledoval?Jo a o víkendu začne ta naše kapr liga , to bude teprve pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Neviděl jsem,ale teď jsem to četl. .....smutné,taky fandím Barceloně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Těším se dnes odpoledne na vytrvalostní biatlon holek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se