Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

A ta Ledecká teda klobouk dolů. Tahle holka má fakt potenciál jako kráva.

Ledecké bylo před závodem špatně, přesto si dojela pro životní výsledek

Ze čtvrtka na pátek lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká prozvracela celou noc a ani v pátek večer ještě zdaleka neměla zdravou barvu v obličeji. Dokonce si sama naordinovala den volna, což je při jejím přístupu k tréninku nevídaná věc.

Ale při dnešním sjezdu Světového poháru v Garmisch-Partenkirchenu prokázala povahu bojovnice a i přes oslabený organismus zajela životní třinácté místo. To je nejlepší český výsledek ve sjezdu od osmého místa Olgy Charvátové-Křížové ve Vailu před jednatřiceti lety.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 178
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Za 14 dnu MS v biatlonu, protoze to byl Gabiny hlavni cil teto sezony - na rozdil od SP, tak se dalo cekat, ze dnes nepojede a bude se setrit.

Dnes jsem koukal na Federera, hraje jako zamlada. Rad bych ho videl ve finale.

Samkova skvela, Ledecka skvela, povedeny vikend.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník LukeD

Ženský závod na MS ve sjezdovém lyžování je fakt hrozná nuda. A ta dvojice komentátorských trotlů tomu nasazuje korunu. "My se díváme do pravděpodobné vítězky." Ty vole, ten Vichnar už by to měl taky zabalit a jít do důchodu...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Opravdu ten starý, senilní kokot Vichnar zahlásil o závodnici s číslem 12, že dojela na solidním 12 místě? Poslouchal jsem to jen tak na půl ucha. A teď u Ledecké pro změnu ta trapná přemíra patriotismu. Že prý bylo při její jízdě vidět u Stuhecové v cíli napětí. Leda tak ve Vichnarově vlhkém snu. Většinu trati měla ztrátu nad sekundu. Už je mi fakt trapně z toho, jak se ji furt snaží silou mocí tlačit mezi elitu. Když ne výsledky, tak aspoň komentářem.

Do toho si biatlonový "superman" Rejman furt jede to svoje "ekcelentní", za což bych ho nejraději pověsil za koule do průvanu. Hlavně, že mi psal, že si na tu výslovnost bude dávat pozor. Leda tak hovno. Já z těch našich slavných komentátorů fakt asi jednou dostanu psotník.

Ještěže mi aspoň ta Soukalová nakonec udělala radost, byť to teda byly nervy...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...