kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Těším se dnes odpoledne na vytrvalostní biatlon holek!Ja tez, po tom vcerejsku, kdy jsem u fotbalu uronil nejednu slzu, si chci zvednout naladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Ja tez, po tom vcerejsku, kdy jsem u fotbalu uronil nejednu slzu, si chci zvednout naladu.Ale i tak se může stát, že uroníme slzu, soucitnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 snad ne,Gábina fest potrénovala jsem teď četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 snad ne,Gábina fest potrénovala jsem teď četlJJ, také jsem to zaznamenal. Tak snad ještě slzy dojetí nad dalším postupem na bednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/854784-porazka-od-federera-stale-boli-berdych-vsak-veri-ve-zlepseni-a-splneni-snu.html#article-artclmyslím si ,že by už měl pochopit že na GS nemá a raději se zaměřit na DC,tam může pořád něco dokázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/854784-porazka-od-federera-stale-boli-berdych-vsak-veri-ve-zlepseni-a-splneni-snu.html#article-artclmyslím si ,že by už měl pochopit že na GS nemá a raději se zaměřit na DC,tam může pořád něco dokázatpřesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 každej má svůj sen,ale myslím že by měl být realista a prostě na tu top4 nemá,když se to sejde v DC tam můžou s Radkem ještě něco ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Říká se tomu nedostatek sebereflexe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 tak už to začlo,počasí mají baby nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Parada, stribro!. Je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Ach jo, zas ta německá, perfektně seřízená mašina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Parada, stribro!. Je dobra.Fantastická! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Super závod a vyhrála ta lepší. ....Gábina super,moc jsem tomu místu na bedně nevěřil po první střelbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Jak nemam rad ty kluky nemecky pro kdysi nudnej fotbal, tak dnes Mnichov rozdaval radost po hrstech ( skoro nevim, komu po tehle vysledcich budu v dalsim kole fandit ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jarda Jágr 1900 bodů. Viděl jsem v přímém přenosu, jsem spokojený parchant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 O Jagra jsem prisel, skoda. Pockam si na bod 2000 :-).A dnes biatlon muzi, pral bych jim placku, at ta Koukalova na to neni sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 No moravec by se mohl hecnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 No moravec by se mohl hecnout...JJ, Ondra by ho mohl táhnout, ten český manšaft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 musíme být realisti,když dobře tak do desítky se tam někdo vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Vždy se může někdo zbláznit a někomu ze špičky to nevyjde. Já jim věřím ( realista jsem, ale věřím ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se