sonny.c Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Prim Bastardo Dnes jsem to konečně dotáhl do konce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Až na ten poriadne vyosený armovák je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Nejsou to PS2 , ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Trochu jsem poupravil klasické automaty na pivo a fotbal ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Vypadají zajímavě. Spartu tam nemáš? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Moc pěkné a oku lahodivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Díky, Spartu opravdu, ale opravdu nemám,neměl jsem a nikdy mít nebudu ... :-D Škarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 To je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Obtisk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Samolepka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Výhoda rovné plochy, každopádně dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Děkuji kolegovi za PVD, i na Parexu drží :-) Je to vlastně komplet Parexo s vteřinovkou, která se mi k tomu líbila. Originální PS2 byly už paštiky, takže strojek oblečen do černého s eBay meshem. Spokojenost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 chtěl bych se zeptat všech - a asi nejlépe Vojty: ta PVD pouzdra jsou barevně všechna stejná? některá vypadají černě, některá šedě, některá něco mezi... Je to jen fotkou, nebo jsou takové rozdíly v barvě i ve skutečnosti? K některý naprosto sedne černo černý tah až se divím. A ještě dotaz lesk vs. mat?díkyT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 chtěl bych se zeptat všech - a asi nejlépe Vojty: ta PVD pouzdra jsou barevně všechna stejná? některá vypadají černě, některá šedě, některá něco mezi... Je to jen fotkou, nebo jsou takové rozdíly v barvě i ve skutečnosti? K některý naprosto sedne černo černý tah až se divím. A ještě dotaz lesk vs. mat?díkyT.Ahoj, já dostal na výběr lesk/mat a mám lesk, protože lesklý tah. Za mě PVD tak trochu hraje barvami (zřejmě vliv podkladu), takže jde k více odstínům tahů :-) Jinak na Parexu drží skvěle a díky leštěnému pouzdru je to 1A a hodinky jsou jako nové. Myslím, že bys mohl dostat na výběr i jiné barvy než jen černou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ada_CZ Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 To je parádní individual, jako celek to krásně zafungovalo. Gratulace:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Taky přidám trochu toho PVD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se