vojtamalenak Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Zdravin vsechny hodinare.. potrebuju poradit co mam udelat abych dostal strojek z pouzdra. Diky
jožko Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Vytoč 2 šrôbky na obvode strojčeka.Odlúpni sklo s rámikom-medzi púzdrom a sklom v rámiku je rýha-použi vylamovací nožík.Strojček aj s ciferníkom opatrne vytlač.Nech ti nepadne-môžeš zničiť cífer,rúčky...
vojtamalenak Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Diky chalani... ja si to myslel, jen jsem se chtel ujistit...
vojtamalenak Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Kdyz uz jsme u toho rozebirani... sklo je tam uz praskle, kde se da objednat nove a hlavne jak poznam jake tam patri, aby sedelo.. diky za info
Karlos Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Velmi špatně se radí, pokud jsi bezradný i z takto základních věcí. Sklíčko nejspíš sám nezměříš a pak se zase přijdeš zeptat jak ho nasadit. Doporučuju dát to nejbližšímu hodináři ve svém okolí a mezitím si třeba stáhnout a přečíst hodinářské učebnice, které tu jsou k dispozici.
vojtamalenak Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Tak sklicko se jen nacvakava pokud se nepletu... ale to je fuk.. jasne, ze k hodinari je to nejjednodussi, ale bych to rad sam.... i kdyz to bude trvat dyl... i kdyz ted mam u hodinare jedny primky a ty uz tam jsou od listopadu...
Karlos Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 (upraveno) Já tě chápu, taky nejradši dělám všechno sám a člověk se to musí nějak naučit. Ale je dobrý si o tom napřed něco zjistit.Ty knížky si fakt stáhni a projdi si je. Hned ti spousta věcí bude jasnějších. Kdybych se třeba pustil do opravy auta a na každý krok se šel někoho zeptat, tak se mi vysmějou, ať se v tom nehrabu.Každá věc prostě vyžaduje určité minimum teoretických znalostí. Upraveno 17. ledna 2017 uživatelem Karlos
Karlos Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 (upraveno) Jak jsi řešil sklo u těch tvých šedých primek s PVD? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. ledna 2017 uživatelem Karlos
vojtamalenak Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Ty mam prave jeste u toho hodinare, ale ostatni kterym jsem delal povlak, tak to dali klasicky... tloustka povlaku je cca 1 mikrometr, takze to je jakoby tam nic nebylo.. to moje jsem musel dat k hodinari, protoze jsem piskoval i tu hranu a tim se zvetsil otvor, tak proto jsem to dal profikovi at tam da sklicko vetsi... to jsem to zkousel povlakovat poprve, tak jsem nevedel... ted uz jsem si daval pozor a jak p3k tak hardslimer nemeli problem..
Karlos Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Další stránky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří9 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 No a sklo si změříš šuplerou ( posuvným měřítkem) a podle toho pak vezmeš sklo. Plastové jsou po 2 desetinách a objednává se to v desetinách. např sklo 300 je 30 mm
vojtamalenak Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Nehodil byste mi nekdo odkaz na tu knihu?
Karlos Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Všeobecná diskuze - Soubory ke stažení
vojtamalenak Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 A jaky je nazev teto knihy?! At zbytecne nehledam
Karlos Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 (upraveno) Jen pěkně hledej Zbytečné to určitě nebude. Upraveno 17. ledna 2017 uživatelem Karlos
Jirka19 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Musím potvrdit, že hledat není zbytečné. Já jsem naopak sice na hodinky zatím skoro nešáh, ale knihy už mám nějaký dohledaný a částečně prostudovaný a je fakt, že když se na to pak podívám, tak je to hned jasnější, i když třeba samozřejmě pořádně nevim jak do toho. Takže zkoušet, i hledat a studovat, vyplatí se oboje:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se