Přejít na obsah

FARER

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 10. 2023 v 20:17, 4st0n napsal:

Zkusenost s nimi nemam, ale libi se mi. Mivaji Farer nekdy slevy nebo vyprodeje, nevite?

Sent from my 2201123G using Tapatalk

Rozšířit  

Farer nemáva nikdy výpredaje ani zľavy.. vyrábajú sériové modely a buď ich kúpiš v danom čase za full alebo máš smolu😉

• Dát hlas 1
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 23. 2. 2024 v 8:34, Locky napsal:

Vyšly 3 nové World timery: https://eur.farer.com/collections/world-timer

image.thumb.png.529d1c865d4583fbe61ae6972902687d.png

Postavené na lehce modifikované Selitta SW330-1, ale co za 1695EUR očekávat. :)

Rozšířit  

Líbí se mi, že každá barevná varianta, má jinak řešenou lumi, každý si vybere 🙃!

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Zajímavý hodinky, návrat ke kořenům, když je vidím, hned se mi vybaví pouzdro Omega. Průměr 41 mm, cena 2200 USD.

Farer.jpg

Odesláno

Skutočne by ma zaujímalo či niekto z fóra vlastní nejaké Farer. Tieto Gmt-čka čo postuje @Harwey sú cukríkové (aj tie potápky vyzerajú fajn), cena mi príde primeraná, kvalita zdá sa nebude zlá, len osobná skúsenosť chýba..

Odesláno
  V 24. 1. 2025 v 19:27, Campino napsal:

Skutočne by ma zaujímalo či niekto z fóra vlastní nejaké Farer. Tieto Gmt-čka čo postuje @Harwey sú cukríkové (aj tie potápky vyzerajú fajn), cena mi príde primeraná, kvalita zdá sa nebude zlá, len osobná skúsenosť chýba..

Rozšířit  

Já mám ty Burbidge výše. Spokojen jsem velmi, kvalita je vysoká, zpracování bez chyby. Oceňuju různý detaily (u těch mých jsou to třeba vroubkovaný boky, nebo bronzová čepička na korunce). Cena by nicméně mohla být trochu nižší. Jediné, nač bych upozornil při koupi, že fotky na jejich webu mají asi trochu vyšší saturaci. V reálu nejsou barvy tak výrazné. Je tedy dobré si vyhledat nějaké fotky z reálného života na různých fórech nebo Redditu. 

• Díky 1
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...