NIGHTinGALE Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Zatím v této sekci nic není, tedy ji odpaním Ale nevím, co přesně se označuje pojmem vintage. Pokud jsou tyhle hodinky moc mladé, tak ať je admini šoupnou do sekce swiss watch / Longines, prosím. Děkuji. Fotky nejsou moje, použil jsem ty, které byly na ebay. Přišly mi hezké. Strojek už jsem viděl, je v krásném stavu, ale vyfotím ho zítra, teď je tma. Pozitiva: - nádherný stav, byl jsem mile překvapen (někdo si dal asi s leštěním práci) - pro mě dokonalý vzhled (tenhle TV design mám moc rád) a rajcovní barva - překvapivá kvalita plného tahu, který asi ani nebyl zkracovaný Negativa: - zajímavé uchycení tahu k pouzdru, ale jedna ta divná stěžejka, co ho drží, asi není originální, takže na jedné straně se to maličko viklá (snad ji nebude problém vyměnit) - nemá zrychlené překlápění data (což je ale spíše vlastnost, než vada - sklíčko asi nebude originální (asi je to plast a děsně se umatlává; zkusím ho nějak odmastit) Velký dík Kubsonovi! Vydražil je dle mých představ a ani jsem neplatil DPH (ač byly ze Singapuru). Pro ilustraci přidávám foto Prim TV, které vypadají podobně, ale číselník Longinesek je kvalitou mnohem dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 IMHO hodinky ze sedmdesátých let do kategorie vintage jednoznačně spadají. Krásný kousek... hodinky z této epochy bývají často z dnešního hlediska esteticky dost... hm, řekněme problematické, ale tyhle bych s klidem nosil (na rozdíl od některých z těch TV Primek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Moc hezky kousek, gratuluji ke koupi. NiGu, rekni mi prosim jak jsou na tom s velikosti pouzdra? IMHO ten tah vypada na vintage hodinky ale sakra dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 ten tah je opravdu unikum, zajímavě se také ubírají články. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Dalsi televizka, tentokrat od vychodnich sousedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Moc hezky kousek, gratuluji ke koupi. NiGu, rekni mi prosim jak jsou na tom s velikosti pouzdra? IMHO ten tah vypada na vintage hodinky ale sakra dobre! Šířka hodinek je 40mm s korunkou. Výška se měří špatně, poněvadž je pouzdro ukončené tím úchytem na tah. Takže výška pouzdra bez toho úchytu je necelých 37mm, s úchytem přesně 43mm. Ale na ruce nevypadají nijak velké. Nečekal jsem to, ale na ruce mi přijdou elegantní (foto dodám a.s.a.p.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) NiG - kdybys chtel jeste druhou barvu do sbirky http://cgi.ebay.com/LONGINES-Admiral-Autom...1QQcmdZViewItem Jinak na foto na ruce uz se tesim Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) ten tah je opravdu unikum, zajímavě se také ubírají články. Přesně tak. V článcích tahu jsou stěžejky (nebo co to je). Divné. Tah vypadá, že snad ani nebyl na ruce. Nemá žádnou vůli. Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 NiG - kdybys chtel jeste druhou barvu do sbirky http://cgi.ebay.com/LONGINES-Admiral-Autom...1QQcmdZViewItem Jinak na foto na ruce uz se tesim Moc díky za link, budu přemýšlet. Barevně si mi až tak nelíbí, ale byla by to hezká dvojice Jestli bude zítra dobré světlo, tak je na té ruce cvaknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 (upraveno) Já bych tedy také se svou troškou... Longines kalibr 6312 (ladička), posazené nově na kovový tah, který jim dle mého neobyčejně prospěl. Chtěl jsem je prodat, už nechci Upraveno 11. ledna 2008 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Tak to je paráda, ty neprodávej tah 22mm massiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Tak to je paráda, ty neprodávej tah 22mm massiv Jo, to je přesně on Těžký je to dohromady jak kráva, ale co by člověk pro parádu neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Dal jsem ho na Seamastry a paráda těžká ruka , jako wekslák ale je boží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 simon - no a seamastery uz jsou hotovy nebo jeste porad nejaky trable? pokud jsou hotovy tak urcite ukaz nejakou fotku Ja ted lezim doma nemocnej ale az budu zdravej tak musime konecne dat nejaky to kafe nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Já bych tedy také se svou troškou... Longines kalibr 6312 (ladička), posazené nově na kovový tah, který jim dle mého neobyčejně prospěl. Chtěl jsem je prodat, už nechci Chapu ze je nechces prodat, jsou s tim kovovym tahem dost dobry!!! Hodinky posunul nekam jinam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 simon - no a seamastery uz jsou hotovy nebo jeste porad nejaky trable? pokud jsou hotovy tak urcite ukaz nejakou fotku Ja ted lezim doma nemocnej ale az budu zdravej tak musime konecne dat nejaky to kafe nebo tak Už jsou hotový si sedneš Fotku dodam, jen se mi musí nějaká podařit fotograf fakt nejsem Hned jak se vykulíruješ jdem na pifko ólé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 simon - tak to sem sakra zvedavej, cvakni nejaky fotoooo Doufam, ze uz pristi tyden bude ready, zatim jak tak premyslim, v utery jdu na kontrolu no a mozna behem dne.. ..se jeste domluvime.. Sorry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Už jsou hotový si sedneš Fotku dodam, jen se mi musí nějaká podařit fotograf fakt nejsem Hned jak se vykulíruješ jdem na pifko ólé Taky jsem zvědavý, jak dopdaly Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 V pondělí uvidíš mam to pro Tebe i s bonusem:) kolega ho má taky hotov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 no tak to se fakt těším, pěkné hodinky si vždycky rád prohlédnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se