Přejít na obsah

Luch (Luč) jednoručky

Doporučené příspěvky

Odesláno

mea culpa, mea maxima culpa, nerozklikol som viac info :( za tu cenu nemas co riesit.  ja som tie moje predal, lebo som na ne prestal vidiet, ale boli velmi dobre.  

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak můj první samostatný zahrnační nákup s platbou kartou. Drtil jsem to překladačem, tak snad jsem to nepodělal. Potvrzení přišlo v azbuce:D.

Tak snad to nebude poslední nákup. Ale kdyby náhodou, tak 2.000,- nejsou důvod se zastřelit. Jestli dorazí, tak dám fotky a info. Těším se.

Odesláno

Tak objednal jsem ty s bílým cifrem ref: 71950980. Jsem vysazený na černé cifry, ale konkrétně tady mi přijde, že by to bylo blbě čítelné a kor když na skle není AR. A navíc u jednoruček to bude chtít asi dobré odečítání.

Obecně hodně těch kombinací mí přijde, že to nebude úplně dobře čitelné. Z produktových fotek to úplně zjevné není, ale když tam občas je nějaká fotka přímo na ruce, tak už se to víc projevuje. A celkově mi k tomu prostě ta bílá sedí. jen jsem si říkal, že by to bylo docela super, kdyby ta ručička byla třeba červená. A ještě jsme zvědavý jak se bude jevit ten potisk (pochybuju, že tam bude nějaká plastičnost.) toho cofru, on totoiž není úplně bilý jako na tom model s ebay v chromovaném pouzdře.

No každopádně se těším.

Odesláno

vrelo ti ich doporucujem, su velmi fajn na nosenie. su to take vikendove hodinky, ked ti 5 -10 minut nehra ziadnu ulohu ;)  

• po 2 týdnech...
Odesláno

Neplatil. Bez cla. Ono asi záleží na tom, jakou cenu napíše odesílatel. Já jsem vzal tu nejlevnější variantu z eBay, protože jsem chtěl dýnko s tou "čmáranicí". A došlo mi to za 12 dnů. :)

IMG_1994.jpg
Odesláno
V 26. 10. 2020 v 9:50, Roman-ZA napsal:

vrelo ti ich doporucujem, su velmi fajn na nosenie. su to take vikendove hodinky, ked ti 5 -10 minut nehra ziadnu ulohu ;)  

Škoda, že som si nevšimol, že ich máš. Vystrelil by som k tebe a trochu ich poobzeral :)

Odesláno

@Mari tak je spíš pravděpodobné, že si koupil od někoho z EU. Já toužil po té nerezové variantě, bo chrom nesnáším. a je to novinka, tak to mají jen v Bělorusku. Už se moc těším.

Odesláno
před 20 hodinami, zhrado napsal:

Škoda, že som si nevšimol, že ich máš. Vystrelil by som k tebe a trochu ich poobzeral :)

ja ich uz nemam, zial ... 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Musím říct, že ty s Miyotou se mně líbí a jediné co mě na nich vadí je že jsou to Luče - bez nějakého geopolitického zabarvení mám tuto značku spojenou s malýma pozlacenýma hodinkami, které nosily moje babičky, podobně jako Zaria...  A trochu mně na nich teda ještě i vadí, že jsou tak vyleštěné... pěkný brus do kombinace s leskem by jim dal šmrnc... 

Když jsem se tak rychle díval na možnosti, tak by se mně asi nejvíc líbily tyto, ale ideálně ručka + potisk tmavě modrý... nebo tmavě modrý číselník a ručka + potisk bílý... ten čistý design je jinak fajn... a jako jedno-ručky za babku na zkoušku proč ne!

EDIT: když se dívám na tu fotku víc, tak 1) mám chut si pořídit jednoručky, 2) se ve mně pere to že je použit jiný font pro hodiny a jiný pro minuty... ale ten hodinový font se mně líbí a u minut by to nebylo asi pěkné, tak OK

7982G-C Red Star Single Hand Watch Solo

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno

Dýnko je hrozné, kalibr s oficiálně udanou přesností +/- 90s za den taky nebudí důvěru, i když věřím, že se vleze do lepší tolerance. Jednu dobu byly k dostání za 90USD vč. pošty - to bych asi obětoval, ale 109 EUR bez pošty si asi nechám na jiné projekty... 

@Roman-ZA je dříve měl a chválil - tak třeba se jich někdo bude zbavovat a já je vyzkouším :)

image.jpeg.2441330633c53d43b2235962db08c580.jpeg

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...