captom Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Řvoucí čtyřícítka... A na srazu v Praze jsem si až tak nepatřičně nepřipadal...Ale to asi ta snížená schopnost sebereflexe starců .
Jivl Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Tady taky jeden. Hádejte o koho jde! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jivl Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Tady taky jeden. Hádejte o koho jde! OK, napovím: Born in 1928, executed in 1967 by the Bolivians with the guidance of our own green berets, was photographed wearing none other than a Rolex Submariner. Co teď?
jjjj Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Ernesto OK, napovím: Born in 1928, executed in 1967 by the Bolivians with the guidance of our own green berets, was photographed wearing none other than a Rolex Submariner. Co teď?
Jivl Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Ernesto Jasně. Chudák komunista - ROLEXky!
mnovace Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Jasně. Chudák komunista - ROLEXky! mě chutná ten rum co podle něj pojmenovali, kdyby se staral o chlast, tak by tak blbě neskončil
N4M Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Jasně. Chudák komunista - ROLEXky! Chudák? Dostal, co si zasloužil. Kdo s čím zachází, s tím také schází. Chudáci lidi od Rolexu - teď jsou navždy spjati s tím, že jejich hodinky nosil masovej vrah. Takovou reklamu bych si nepřál. Tenhle týpek může být oslavován možná tak pomatenou mládeží, ale ta na Rolexky sejně nemá a ti, co na ně mají si o panu Che, myslí své (alespoň doufám).
mnovace Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Pánové takže typický návštěvník chronomagu je alespoň dle uveřejněných fotek tlusťoch, kolem 40let, vlasy na ústupu a ochlasta
N4M Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Pánové takže typický návštěvník chronomagu je alespoň dle uveřejněných fotek tlusťoch, kolem 40let, vlasy na ústupu a ochlasta Souhlas, asi tak nějak se vidím, až mi bude 40.
Foundryman Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 it's me Sakra, budu muset zajít k očařovi. V té hospodě jsi mi připadal nějakej jinej...
mnovace Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 tak se mu podívej na hodinky a budeš mít jasno
klobadysek Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 it's me Tak jestli takhle vypadaji ve štatlu muzsky, tak to maj z toho jejich piva.
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Sakra, budu muset zajít k očařovi. V té hospodě jsi mi připadal nějakej jinej... ok, priznavam, mate pravdu a prikladam foto dva roky zpet - na ruce - stydim se to vyslovit - quartz lacoste...
mnovace Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 kašli na lacoste, hlavně že jsi znal míru
rorda Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 No jo, to bylo tenkrát moderní "mojito v kýblu" ...
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 No jo, to bylo tenkrát moderní "mojito v kýblu" ... covece, asi se mi budes smat, ale ja na mojito kyblickach ujizdim doted... je fakt ze po dvou uz se mnou neni moc rozumna rec, no... ale zas tech vitaminu...
Ferdo Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Pánové takže typický návštěvník chronomagu je alespoň dle uveřejněných fotek tlusťoch, kolem 40let, vlasy na ústupu a ochlasta Chlapi dik, je mi podstatne lepsie. Erno s Rolexkami ma dostal. Cakal by som nejake "komandirskije"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se