spiderer Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Uvedomil jsem si, ze tu asi nemam foto vlakno, a vzhledem k tomu, ze jsem si dneska koupil cerny sklo a cvaknul par fotek, tak si ho na oslavu zalozim jestli ho budu pouzivat si jeste rozmyslim, protoze z toho jak jsem se ted hrbil u photoshopu a odstranoval prach me pekne bolej zda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 No a zacneme treba s mymi oblibenymi Breitling Navitimer 125e LE, coz je limitka Navitimeru ke 125 vyroci Breitlingu v poctu 125ks ve zlate a 2009ks v oceli. Na Navitimery lehce vetsi velikost 43mm bez korunky a rozvrzeni subdialu na 3 a 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) No a potom jsem jeste vyfotil triple GMT ej kej ej Glycine Airman 18 Sphair s gumovou lunetou. Prijemne pilotky pro mensi zapesti, 18ky maji prumer 39mm bez korunky a jsou schopny ukazat cas az na 3 ruznych mistech - klasicka hodinova rucka = cas domaci, cervena GMT rucka = cas mimo domov #1 no a pres lunetu, ktera ma aretaci diky korunce na pozici 4 se da ukazat i cas mimo domov #2 Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Krásný fotky.Bude fajn, když tohle vlákno bude žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 přeji dobré světlo, budu sem chodit hlavně na ty Bé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tvé fotografické schopnosti dělají z nezajímavých (pro mě) hodinek rázem zajímavý. Jen tak dál, moc hezky se na to kouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Spajdy, tys uměl hodinky vždycky fotit, tak to sem syp, a po velkých kusech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Jo, tohle bude určitě dobrý vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Chlapi, o vikendu neco zkusim nacvakat, ale uz s tim fotakem moc neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Chlapi, o vikendu neco zkusim nacvakat, ale uz s tim fotakem moc neumim jojo, to vidím na IG jak ti to "nejde" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Hehe, elnano to trefil. Jen fot, je na co koukat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Mi tak došlo, že už jsem dlouho nic nepřidal, tak dáme něco málo nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Ted jsem zjistil ze jsem kdysi zlozil i svoje vlakno a vlastne ho nepouzival, takze mozna si sem jednou za cas neco odlozim a na zacatek sem nahazim nejaky hodinky alespon z toho co najdu nekde v telefonu Jako prvni musi urcite byt vitamin B - to u me jinak ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Nasel jsem i poslednich par kousku s korunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Ty Burgundy OP jsou nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Dame mixik z drivejsich dob samozrejme vitamin B 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se