Roman-ZA Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Momentálně mně dost baví. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 (upraveno) Ahojte, nechcel som zakladať novu tému keď že je tu už táto, priznám sa že na tento brand som dnes natrafil prvý raz a to úplne náhodou keď som hladal nejaké potápky takže čo si o tom myslieť, ako sú na tom čo sa týka spracovania prípadne pomer cena/kvalita? ako ste s nimi spokojný po nejakom čase ? Diky za všetky reakcie Upraveno 24. listopadu 2022 uživatelem MaaBe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 (upraveno) Mal som Spinnaker Dumas. Nákup priamo od nich, cena bola po zľave do 300€ aj s poštou. Majú často zľavy 20-30%, tak treba počkať a nekupovať za plnú sumu. Pomer cena a kvalita je veľmi dobrá. Z tú sumu naozaj dosť muziky. Spracovanie púzdra, ciferníka na dobrej úrovni. Safírové sklo s AR, seiko stroj s hacking a dátumovkou robil cca+ 2/3 sec/ deň. Mesh bol celkom fajn ale zapínanie nič moc, teraz už predávajú s oceľovým náramkom. Kupoval som ich z dôvodu, že ma zaujal dizajn, hľadaľ som biely ciferník. Upraveno 26. listopadu 2022 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 23 hodinami, lemon napsal: Mal som Spinnaker Dumas. Nákup priamo od nich, cena bola po zľave do 300€ aj s poštou. Majú často zľavy 20-30%, tak treba počkať a nekupovať za plnú sumu. Pomer cena a kvalita je veľmi dobrá. Z tú sumu naozaj dosť muziky. Spracovanie púzdra, ciferníka na dobrej úrovni. Safírové sklo s AR, seiko stroj s hacking a dátumovkou robil cca+ 2/3 sec/ deň. Mesh bol celkom fajn ale zapínanie nič moc, teraz už predávajú s oceľovým náramkom. Kupoval som ich z dôvodu, že ma zaujal dizajn, hľadaľ som biely ciferník. Dakujem ti pekne za zhrnutie, moc mi to pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 ja mam SPENCE 300. hodinky su dobre spracovane, puzdro je pekne tenke a velmi dobre sadne na ruku. naramok nie je ziadne chrastitko, je to kov, ktory citis na ruke, ale velmi prijemne sande a obopne ruku, netrha chlpy. hodinky su velmi pekne matovane upravene. presnesnost som extra nesledoval, ale zda sa byt na velmi dobrej urovni, predsa len MIYOTA 9015 je kvalitny stroj, kde sekundovka krasne plynie po ciferniku. hacking je samozrejmostou. kupovane boli cez chrono24 u seriouswatches. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 27. 11. 2022 v 8:34, MaaBe napsal: Dakujem ti pekne za zhrnutie, moc mi to pomohlo taky jsem měl Dumasy, za ty prachy fakt paráda! Krásnej cifr, brutálně svítily včetně lunety! luneta z minerálního skla..průhled, signovaná korunka...safír. Určitě můžu doporučit. I ta přesnost byla super. Měl jsem tyto: (aji mi chyběj koukám ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 tu su za velmi zaujimave ceny: SALE – Page 2 (mainspringboutique.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 ďakujem borci ešte raz za vaše podelenie sa s osobnou skúsenosťou, ako som hľadal a prezeral kde by to bolo najlepšie objednať tak som narazil zas na úplne niečo iné ach tie akcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 hodil som ich na kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Přišly mi nové Fleuss s perleťovým číselníkem. A svítí celkem slušně, jak je u Spinnakeru zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 před 3 hodinami, HondzaX napsal: Přišly mi nové Fleuss s perleťovým číselníkem. A svítí celkem slušně, jak je u Spinnakeru zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Ty nové Fleuss jsou parádní , i fotka vydařená , dnes na ruce také Spin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 SPENCE 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 nove GMT kladiva, ale vyzeraju dost dobre - Dumas GMT Automatic SP-5119 UNVEIL – Spinnaker Watches (spinnaker-watches.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 nove GMT kladiva, ale vyzeraju dost dobre - Dumas GMT Automatic SP-5119 UNVEIL – Spinnaker Watches (spinnaker-watches.com) Kladiva to nejsou a na ruce sedí perfektně. Měl jsem předchozí model,ještě s tím jejich mesh náramkem a nebylo jim co vytknout Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Je to mozne, ale tych 44mm je na mna prilis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se