martin151 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 To je dělané přímo od Sinn?Ano ,je to předělané přímo v Sinnu ,ale pár týdnů to trvá mají toho hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Díky za odpověď. Moje 556I by si už zasloužily zkouknout v servisu, tak zauvažuju, jestli to nespojit. Fakt pěkný to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Hlásím se do frankfurtského klubu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Modrá je dobrá,ale červenou mám radši.Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Herzlich wilkommen, Herr Doktor! Ja neska zase pilotil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Krasne to tu roste.... pridam jednu limitni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. července 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ze je taky nekdy provetras! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Rychlocvak z mobilu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 (upraveno) Hlásím se do frankfurtského klubu...Dr.Quatrz, rodinny artz lekar Mas to pekny doktore! Mozna by jim sedl i ten triclankovy tah. A na remenu budou taky vyborne. Vitej! Ja uz zas pilotim Edit: a ty nividicovky jsou taky dobre jak chleba! Upraveno 1. srpna 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Ty je ještě máš? Jsem myslel, že jsi je hodil starému Sinnovi na hlavu!Hláška s Quartzem dobrá....'zase se nám drrrobátko napařřila, nu což - není to poprrrvé' ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Chtel jsem, ale jsem mekejs, Kuba me premluvil A hlavne se mi fakt libi. Limonadovy Joe je asi muj nejvic neoblibenejsi film! Obzvlast poznatek o alkoholu podavanem v malych davkach jsem si vzal k srdci. A kdyz mam takhle dobrou naladu a sejde se i slusne obecenstvo, umim film odehrat od a do z...v jednom herci samosebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Solidní... já zase umím Tajemství hradu v Karpatech, ještě mi sice nejdou Telekeho výšky, ale po 12tém panáku to už tak nevadí.Tak to už máme solidní večerní program...Sinny užívej, pouzdro a vteřinovka jsou fakt neokoukané ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 A jsme v pérdeli pane hrábě... Kua musime zrobit naky sraz z noclehem!!! Nakvartyrujem se do Beskyd a udelame kulturni večurek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) 556 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 S vecurkem souhlasim, uz trenuju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Krasny chrona:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Dik, jinak dva tydny tu je mrtvo a my dva mame zrovna ve stejnej moment chut sem prdnout fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 je to sakra zvlastni koencidence:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 S vecurkem souhlasim, uz trenuju! Ty chrona jsou dokonalý! Zas je o čem přemýšlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Třipětšestky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se