M-72 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 První Sinn, tak uvidíme ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) --- Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem M-72 edit
marecenator Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 a? netrpelive cekame, co vybalis
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Snad U50 .... ty bych rad zkusil jestli by sedely....
M-72 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 No, bylo to dnes zpříjemnění HO, taková ta rozbalovačka 103 v matné povrchové úpravě, jsou parádní. Nechám si je ale až na Vánoce (tak to bude ještě jedno rozbalování ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Krása! Gratulace... Klasika která neomrzí Sent from my iPhone using Tapatalk
marecenator Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Presne, sinnacka klasika klasik, s tim akrylatem je to pecka - gratuluju. Pilotky ale tech 20ATM z nich dela univerzalni hodinky.
marecenator Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Kluci, zkousel nekdo silikonovy remen od Sinnu? Jaka je kvalita a jak se na nem nosi potapky? Premyslim o tom; mam EZM3 ve vymennem vlakne, neco i resim, kazdopadne jsou to tak fajn hodinky, ze zvazuji vyzkouset novy remen a uvidim, jak se to bude nosit. Diky za pripadne info.
EpsteinBarr Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Parada, gratulujem. Vyskovo ako sedia na ruke?
EpsteinBarr Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 před 42 minutami, marecenator napsal: Kluci, zkousel nekdo silikonovy remen od Sinnu? Jaka je kvalita a jak se na nem nosi potapky? Premyslim o tom; mam EZM3 ve vymennem vlakne, neco i resim, kazdopadne jsou to tak fajn hodinky, ze zvazuji vyzkouset novy remen a uvidim, jak se to bude nosit. Diky za pripadne info. Ja som mal cerveny aj cierny. Plus origo ocelova spona. V podstate, referenciu ti moze podat aj pan doktor, kedze tie remene povodne kupoval myslim prave on a od neho isli ku mne. Vynikajuco sa to nosilo. Ja som bol velmi spokojny. Ale dokopy s tou sponou to malo celkom slusnu vahu. Ja som to na mojej tlape ale velmi nevnimal. A kua, teraz sa mi otvaraju stare rany, preco som tie hodinky predal. Sa na to mozem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marecenator Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 před 7 minutami, EpsteinBarr napsal: A kua, teraz sa mi otvaraju stare rany, preco som tie hodinky predal. Sa na to mozem... no, to si dodrbal, to sa vie..:) Na chronoshope maju gumu s trnovou sponou, isiel by som do tej. A nejde az k puzdru, coz je skoda..(foto z ofiko Sinn stranok) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Me naopak ty conjsou k pouzdru vetsinou vadily. Vic jakoby odstava do stran a ja mam malou ruku.
marecenator Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 před 18 minutami, Dantechno napsal: Me naopak ty conjsou k pouzdru vetsinou vadily. Vic jakoby odstava do stran a ja mam malou ruku. Napsal jsem do Chronoshopu. Koupim, vyzkousim, v pripade vymeny ji prihodim hodinkam.
M-72 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Parada, gratulujem. Vyskovo ako sedia na ruke? Jestli to bylo na mě, tak děkuji. Výškově perfektně a celkově jsem z nich moc nadšenej. Hledal jsem takové univerzály, a tyto vše splňují. před 11 minutami, marecenator napsal: Napsal jsem do Chronoshopu. Koupim, vyzkousim, v pripade vymeny ji prihodim hodinkam. Dobrá volba. Mám trnovky v oblibě na rozdíl od těch macatých spon.
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Napsal jsem do Chronoshopu. Koupim, vyzkousim, v pripade vymeny ji prihodim hodinkam.Kdyžtak se ozvi. Možná bych ji vzal....Sent from my iPhone using Tapatalk
libor2002 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 M-72: To bude super Ježíšek. Gratulace! Teď jen otázka, jestli to měsíc do Vánoc vydržíš nenosit
M-72 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 před 20 minutami, libor2002 napsal: M-72: To bude super Ježíšek. Gratulace! Teď jen otázka, jestli to měsíc do Vánoc vydržíš nenosit Díky. Musím vydržet, hodinkové vánoce já tuze rád
Harwey Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 Pekne 103, sinn chrono vie, gratulacia
dr.sphinx Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) Taková ta Sinn guma s trnovkou, co stojí dvojku nebo tak něco, je docela fajn. Jen bacha na to, že jsou nožičky navrtané celkem daleko od pouzdra, což zejména u gum leckterému nositeli nemusí vonět. Mě na ní 103 St celkem bavěj. Ty napasované gumy by na tom mohly taky vypadat dobře, ale stopro s motýlovkou, ta velká by u 103 byla taková ... velká (že má na rozdíl od té gumové překlápěčky aspoň nějakou mikroregulaci se taky šikne). Jestli to ale stojí za 6210 káčé je otázka. Že bych si ty svoje nechal dobrousit mě taky párkrát napadlo A jinak bych je klidně začal nosit, do Vánoc je přece ještě hormada času pořídit něco dalšího. Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem dr.sphinx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se