horskjan Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Před hodinou, (z)denny napsal: Nové časostroje z Chronoshopu Prostě jsem nutně potřeboval něco oranžového na oživení této šedivé zimy Gratulace k méně vídanému kousku, bezva jsou
Lukyn77 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna přidal jsem nožík (výrobce Boker), dobrý nápad od Sinn ... pozn. perfektní nůžky, podstatně lepší řešení pružinky než např. u Victorinoxu https://www.chronoshop.cz/sinn-kapesni-nozik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
špelda66 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna (upraveno) 356, skvělý jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna uživatelem špelda66 7
minotaurus Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Aké Sinn máte práve v krabičke? Sinn 104 St Sa I B (tmavomodrý ciferník) a bledohnedý remienok z konskej kože V utorok prišli priamo od výrobcu, odfotil som ich ešte pred tým ako som ich vybral z krabičky a nastavil čas, dátum a deň. Prvé dojmy - skvelé hodinky, veľmi sa mi páči dizajn. Presnosť sa po troch dňoch nosenia ustálila cca na 2s/deň, čo je paráda. Podrobnejšie napíšem o nich neskôr, snáď o mesiac. Vďaka niektorím členom fóra za ich odporučenie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Zdenek1307 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března před 14 hodinami, minotaurus napsal: Aké Sinn máte práve v krabičke? Sinn 104 St Sa I B (tmavomodrý ciferník) a bledohnedý remienok z konskej kože V utorok prišli priamo od výrobcu, odfotil som ich ešte pred tým ako som ich vybral z krabičky a nastavil čas, dátum a deň. Prvé dojmy - skvelé hodinky, veľmi sa mi páči dizajn. Presnosť sa po troch dňoch nosenia ustálila cca na 2s/deň, čo je paráda. Podrobnejšie napíšem o nich neskôr, snáď o mesiac. Vďaka niektorím členom fóra za ich odporučenie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji. Hezké kombo. Máš k tomu i tah?
Lukyn77 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března včerejší ... do lesa, do hospůdky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
minotaurus Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března (upraveno) před 6 hodinami, Zdenek1307 napsal: Gratuluji. Hezké kombo. Máš k tomu i tah? Ďakujem, tah nemám, na leto dokúpim nejaký tmavomodrý silikónový alebo textilný remienok. Upraveno 8. března uživatelem minotaurus
minotaurus Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Niekde v Alpách… Keď na ciferník priamo nesvieti slnko/svetlo, tak sa skôr zdá ako čierny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Greenhornik Odesláno pátek v 13:16 Nahlásit Odesláno pátek v 13:16 Upgradoval jsem svoje 103 na 155 S Revolution II Bright Star. Všechno o nich už asi napsal Honza Lidmaňský https://blog.chronoshop.cz/sinn-vyrobil-jiz-druhou-edici-chronografu-pro-revolution/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
nickolas Odesláno pátek v 14:12 Nahlásit Odesláno pátek v 14:12 Já sice furt nevím, jestli se mi líbí, nebo ne, ale za pozornost určitě stojí
Zdenek1307 Odesláno pátek v 14:13 Nahlásit Odesláno pátek v 14:13 před 56 minutami, Greenhornik napsal: Upgradoval jsem svoje 103 na 155 S Revolution II Bright Star. Všechno o nich už asi napsal Honza Lidmaňský https://blog.chronoshop.cz/sinn-vyrobil-jiz-druhou-edici-chronografu-pro-revolution/ To je nějaká telepatie, teď jsem je studoval...
Greenhornik Odesláno pátek v 15:07 Nahlásit Odesláno pátek v 15:07 před 53 minutami, nickolas napsal: Já sice furt nevím, jestli se mi líbí, nebo ne, ale za pozornost určitě stojí Určitě to chce ještě rozstřelit nějakým barevnějším řemenem. Ted jsem byl zrovna v Chronoshopu nějaký nakoupit.
nickolas Odesláno pátek v 15:45 Nahlásit Odesláno pátek v 15:45 Noooo, kazdopadne dneska nepiju, nebo zamykam telefon
Greenhornik Odesláno sobota v 21:22 Nahlásit Odesláno sobota v 21:22 Ta hvězda skoro nesvítí. Bude to hlavně asi tím rozdílem mezi intenzitou černého a bílého nátěru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. BTW: hodil jsem je na Sinn šedozelený canvas a je z toho naprosto libová záležitost. Zítra sem dam fotku. 2 2
Greenhornik Odesláno neděle v 12:54 Nahlásit Odesláno neděle v 12:54 Jak jsem slíbil - 155 na canvasu. Zjistil jsem, že moje číslo edice je 89, což je můj rok narození. Tak to asi vypadá na definitivky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
horskjan Odesláno neděle v 14:01 Nahlásit Odesláno neděle v 14:01 před 16 hodinami, Greenhornik napsal: Ta hvězda skoro nesvítí. Bude to hlavně asi tím rozdílem mezi intenzitou černého a bílého nátěru. Super ta lumi, to já můžu. Mě se naopak líbí, že ta hvězda nesvítí tolik. Je vidět dobře, je tam a citlivě ten číselník doplňuje Před hodinou, Greenhornik napsal: Zjistil jsem, že moje číslo edice je 89, což je můj rok narození. Tak to asi vypadá na definitivky. Hezký "bonus", jen jsem zvědavý na tu definitivu Jinak na tom canavasu mnohem lepší než na tom origo bund strapu... Pěkný, užívej 1
Greenhornik Odesláno neděle v 14:04 Nahlásit Odesláno neděle v 14:04 Já tím nemyslím, že bych byl OWG, nejsem blázen ale mohly by zůstat jako ultimátní fieldwatche. 1
horskjan Odesláno neděle v 23:34 Nahlásit Odesláno neděle v 23:34 před 9 hodinami, Greenhornik napsal: Já tím nemyslím, že bych byl OWG, nejsem blázen ale mohly by zůstat jako ultimátní fieldwatche. Je mi to jasné, tak jsem to ani nemyslel Spíš obecně, i já jsem už měl několik takových definitivních a kde je jim konec...
Greenhornik Odesláno pondělí v 08:46 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:46 Maximálně připouštím budoucí upgrade za jiný Sinn Ale jasný, taky to tak mám. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se