El Nano Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Na tom perlonu jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tyhle tu asi jeste nejsou....Moje oblibena limitka. Zkus udelat i nejake pekne fotky, prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tesim se na chronofoto kompletni 556, to jeste nikdo nema! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Jasna vec, o vikendu to trochu zkomparuju:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Videl bych to na sbirku 556A, i, anniv, im a tyhle inverzni. Jaky maji vkaszne oznaceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 556 limitka pro Spojene staty:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Dik, to je teda hodne duchaplny oznaceni, jeden by aji rek jestli to nebudou nemecky hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 (upraveno) Udelali jich jen 150 kusu, nemelo cenu vymyslet nove oznaceni:)) Upraveno 23. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 (upraveno) Dve rychly srovnavacky. Bila limitka ma predne jinou povrchovou upravu pouzdra. Taky mam pocit, ze bila ten cifr opticky zvetsuje. Ve srovnani tistenych indexu a indexu plastickych za me u 556 asi vitezi ty tistene. Na druhou stranu jubilejsi limitce plasticke indexy dodavaji na elegantni vaznosti. A datumovka u 556 neni vubec spatna vec. Jubilejni limitka by ho mela mit taky:-)) Upraveno 23. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Krasna dvojka. Mit vyrocka datum, asi bych se neudrzel. Hodinky na cely zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tyjo, Kide, jsem myslel PEKNE fotky Jednu dobu jsem po tech 556 Weiß koukal, ale nikde nebyly. Kde a ta kolik jsi je sehnel, smim li se ptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Naředím ty pětky jednou trojkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Tyjo, Kide, jsem myslel PEKNE fotky Jednu dobu jsem po tech 556 Weiß koukal, ale nikde nebyly. Kde a ta kolik jsi je sehnel, smim li se ptat? ja vim:))) fotil sem to vcera v noci po praci. O vikendu snad budou lepsi fotky. Jinak,shanel jsem je dvema kanaly - oslovoval jsem majitele pres instagram a majitele pres wus. Limitku prodaval americky distributor, takze drtiva vetsina produkce skoncila na wus za morem. Na wus letos a vloni par kusu slo v rozmezi 1000 - 1300 dolaru. Na ebay je to horsi, tam chodej za 1500+ euro. Nakonec dopadl kanal wus a poslal mi je borec z kalifornie za cenu odpovidajici cenam na wus. Kus cislo 015 ze 150. Perkny cislo:-)) Upraveno 24. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Parada, v pondeli 3. Su v Praze, dame kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 ja vim:))) fotil sem to vcera v noci po praci. O vikendu snad budou lepsi fotky. Jinak,shanel jsem je dvema kanaly - oslovoval jsem majitele pres instagram a majitele pres wus. Limitku prodaval americky distributor, takze drtiva vetsina produkce skoncila na wus za morem. Na wus letos a vloni par kusu slo v rozmezi 1000 - 1300 dolaru. Na ebay je to horsi, tam chodej za 1500+ euro. Nakonec dopadl kanal wus a poslal mi je borec z kalifornie za cenu odpovidajici cenam na wus. Kus cislo 015 ze 150. Perkny cislo:-))Good job. Uz se tesim na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Parada, v pondeli 3. Su v Praze, dame kafe? muze bejt:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 OK, poslu sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Takze pokus o par srovnavacek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Ty bez datumu jsou nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Pecka, jsem zvedavej jak budou pusobit nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se