Kid_A Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Marto ty ses taky ted rozjel :-), na tahu jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Marto ty ses taky ted rozjel :-), na tahu jsou paradni. Díky , já se dlouho přemáhal , ale pořád jsem kolem těch 856šestek přešlapoval .Hlavně jich ve verzi non-utc moc není k sehnáni (myslím z druhé ruky ) .Naskytla se šance (ebay ) šel jsem do toho naplno .Musel jsem přesvědčit majitele at je z USA pošle do Evropy a klaplo to .Mám v plánu provést ještě menší upgrade na červenou sekundovou ručku .Sinn to dá , ale chtějí za to cca 100 euro ..... výsledek , jestli stojí za to můžete posoudit dle obrázku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) Dokonaly! Uz jsem to tu nekde psal, jak mala zmena staci(cervena vterinovka) a jsou z toho dokonaly hodinky To se teda tykalo Page & Cooper limitky 556.Tohle jsou ale 856 zejo? To je novy model, nebo kde se na nich vzala cervena vterinovka? Kazdopadne nemaji chybu! EDIT: Aha sem to napsal driv nez jsem si precetl text Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) moc pekny. ta cervena vterinovka dela u sinn hodne (a staci treba i spicka) )) Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 (upraveno) 556 Upraveno 6. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Chlapci musím vám to vlákno pochválit. Sinny nemám, dlouho jsem zvažoval 556, kvůli průměru je nakonec nevzal. Ale moc rád se na ně dívám, i na ostatní modely. Snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Kdyby měly výroční datum, tak už po nich pasu. Ale mam smůlu. ano ano, nejsi sam, kdo mi to uz rekl:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Jsem jeden z tech kterym to absence data vadi. Krome toho tem hodinkam neni co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6CB Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Sinn 857 UTC VFR na strapu od Timefactors Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Parada, jakej je vlastne rozdil mezi klasickyma 857 UTC a touhle TESTAF verzi? Jenom ta oranzova barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Parada, jakej je vlastne rozdil mezi klasickyma 857 UTC a touhle TESTAF verzi? Jenom ta oranzova barva? TESTAF verze je testována a certifikována Aachenskou univerzitou aplikovaných věd podle technického standardu pro pilotní hodinky (TESTAF) pro lety podle VFR http://www.sinn.de/en/Modell/857_UTC_TESTAF.htm http://www.sinn.de/en/Download/Bedienungsanleitung/engl/Certificate_TESTAF_Sinn857UTCTESTAF.pdf model 857 UTC VFR (na fotce od 6CB) je ale už certifikován podle normy DIN 8330, která vychází z TESTAFu, ale je o něco přísnější. http://www.sinn.de/de/Download/Bedienungsanleitung/deut/SINN_DIN8330_DE.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Martin151 - s tou cervenou vterinovkou jsou paradni. Investice 100 eur je opravnena :-)). Fakt pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 To 6CB: Vypadaji super a na svem miste. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6CB Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Mám pocit, že jsem konečně našel TY hodinky... A ten většinou vydrží přesně do těch dalších Za jediný nedostatek považuju, že s přestavováním lokálního času se přetáčí i UTC čas. Není to bug, ale feature hodinek. Bohužel nevhodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Mám pocit, že jsem konečně našel TY hodinky... A ten většinou vydrží přesně do těch dalších Za jediný nedostatek považuju, že s přestavováním lokálního času se přetáčí i UTC čas. Není to bug, ale feature hodinek. Bohužel nevhodný. Pěkná fotka a hodinky , z kapitánské židle B737 NG . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Martin151 - s tou cervenou vterinovkou jsou paradni. Investice 100 eur je opravnena :-)). Fakt pekny. Díky Martine , je to výzva . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) 556 Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Zmena majitele:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Krasna fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se