jendazhor Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 16 hodinami, ... napsal: Casio AE-1500WH Přes čtvrt století (od nástupu mobilů) jsem nenosil hodinky; před časem jsem hledal něco "rozumného" do sauny/na plavání. S tímto modelem jsem spokojený - perfektně čitelný displej (i pod úhlem) v přítmí sauny i pod vodou, stopky sčítající čas strávený v sauně, doma je mám na stole a čas přečtu přes celý pokoj. Nepatrné zpožďování řeším nastavením času o minutu napřed a jednou za čtvrt roku ho opět seřídím - s tím se dá žít. Až jsem z té radosti začal pokukovat po nějakém barevnějším G-Shock kousku - jen tak pro potěchu oka... Je se obávám, aby majitel AE-1500 nebyl z čitelnosti a kontrastu displejů některých současných G-shocků trochu zklamaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 EHM... Má to cenu sem vůbec dávat? 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) Ať tady nejsou samá MT-Gčka Upraveno 26. září 2024 uživatelem Mano1990 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 14 hodinami, miliusportos napsal: Ještě jednou díky Paráda, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Právě teď, Mano1990 napsal: Ať tady nejsou samá MT-Gčka Ten obrázek se nezobrazuje jen mně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Právě teď, DarylVanHorne napsal: Ten obrázek se nezobrazuje jen mně? Dal jsem tam omylem starší fotku, vyměnil za dnešní, teď už by to mělo být cajk, díky za upozornění. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Dneska hadí géčka ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 8 hodinami, DarylVanHorne napsal: EHM... Má to cenu sem vůbec dávat? I ty bratře Mido? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 2 hodinami, miliusportos napsal: I ty bratře Mido? Ehm... No comment 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 19 minutami, DarylVanHorne napsal: Ehm... No comment Také mám stále nutkání, ale naštěstí to asi už nestihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 13 hodinami, miliusportos napsal: Také mám stále nutkání, ale naštěstí to asi už nestihnu Zcela upřímně... Za plnou bych do toho nešel, ale tomuhle pokušení fakt nešlo odolat - bezkonkurenční nabídka a perfektní kousek za úžasnou cenu. Pokud je chceš, možná i stihneš, ale dlouho bych nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 ...anebo od vykuků (z těch kteří to stihli a brali je jen na kšeft) třeba zde: https://www.bazos.cz/search.php?hledat=casio+mtg&rubriky=www&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&order=&kitx=ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 ne ne a ne, vbydržím to je nekoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 6 hodinami, Kamil.K napsal: ...anebo od vykuků (z těch kteří to stihli a brali je jen na kšeft) třeba zde: https://www.bazos.cz/search.php?hledat=casio+mtg&rubriky=www&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&order=&kitx=ano No a já vůl sundal fólie a dal si je na ruku. Za to může Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 28. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 28. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Konečně hodinky, se kterými mohu listovat touto úžasnou G-Shock biblí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Pěkné je máš, taky jsem nad nimi chvilku uvažoval...ale mám toho moc a musím spíše redukovat stavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Velikost je fakt hrana, možná spíš za hranou ale dá se a mně se fakt líbí, tak uvidím. Ale zatím mám pocit, že si je asi necham. Navíc je fajn mít aspoň jedny hodinky, které se nezastaví a ukazují vždy přesný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Sice jen indoor trenink, ale trochu (pro) trek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se