Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dřeva hodinek a buchet⬆️ není nikdy dost😂

IMG_5861.jpeg

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Dámy a pánové, moje první Casio (když nepočítám nějaké ty digitálky v dětství, na které si už ani pořádně nevzpomínám). 

Dostal jsem je od rodiny k narozeninám a tak trošku jsem si je vybral. Zadání bylo - levné, odolné, pěkné a něco, co ještě nemám ideálně z japonské produkce. Mám čtvery automaty od Seiko u Orientu a další tříručky v automatu už jsem nechtěl. A tak moje volba padla na quartz v módním oktagonálním tvaru se solárem a BT - GBM-2100-1AER. Vybral jsem pro někoho možná tu nejnudnější variantu s černým ciferníkem, mám rád dobrou čitelnost hodinek. První dojmy jsou prostě parádní, hodinky jsou daleko hezčí než na produktových fotkách, na ruce sedí skvěle. Uvidíme jak bude sklo chytat škrábance, kdyžtak jej časem vyměním za safír. Velká spokojenost. 

IMG_8248.jpeg

Upraveno uživatelem Pavel87
  • Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 15 minutami, jendazhor napsal:

👍 Oceňuju ten neinverzní displej.

Diky, vlastne to byl jeden z důvodu proč jsem nevzal zelené, které inverzní display maji. Modré meli zase horští viditelnost ručiček na první dobrou a tak bylo rozhodnuto. 

Odesláno

Vy dříve narození, pamatujete si jak naši tátové v osmdesátých létech házeli sovětské dygytálky v hospodě do krýgla s pivem??? Já jo.  Stály jednu výplatu a dotyčný po propité dvacetikoruně (10 piv a jeden rum) ztratil zábrany a dokazoval kvalitu velkého bratra😂😂

IMG_5889.jpeg

IMG_5884.jpeg

Odesláno

Titanovky mého taty, které nosí 23 let. Na dotaz jestli by nechtěl vyměnit poškrábané sklíčko za safírové se mne zeptal jestli jsem se nezbláznil. 😀

IMG_20250830_135452.jpg

• Like 1
Odesláno

Už je to 17 let co sem si koupil svoje první hodinky jako odměnu, že sem úspěšně zvládnul maturitu. Casio edifice na Zuludiver řemenu a řekl bych, že na něm nevypadjí vůbec špatně. ☺️👌

20250907_125842.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...