Kamil.K Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna V Helveti je mají. https://www.helveti.cz/casio-ef-121d-1a?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=product&utm_campaign=zbozi_campaign&utm_content=search&utm_id=zbozi.cz_product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Jenom černý, modrý došly a relativně za ranec, jdou koupit o 500 levněji. Upraveno 29. srpna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 27 minutami, Jiří Sedlák napsal: Kolega je má v modré na tahu. Nezničitelné univerzální hodinky hodinky s desetiletou baterkou. Model EF 121D 1a nebo 2a podle barvy. Co se týče nositelnosti a střízlivého designu asi nejlepší casia. Ciferník má pěknou karbonovou strukturu. A hlavně ta baterka. Neměnil ji co se známe. Ofiko shopy jako Koscom a Helveti už je nemají, ale pár shopů jo. Tyhle střízlivé designy mizí jak starý pětky od Seika. super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Tak už sice doma, ale MT-G víceméně stále na ruce. Na práci na zahrádce i večer k vínečku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září prosimtě, jak je to s čitelností? Neblyští a nepableskují moc? Kolem subčíselníků, kolem indexů? Já mám astrony takhle podobně se subčíselníkama a je tam spousta blyštivejch plošek a v některých případech vůbec nejde odečíst čas - zejm. dopoledne za ostrého slunka... uvažoval jsem o mtg, ale mám obavu, že to bude stejné jako astrony... díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Už to teče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Rendell zase řádí na vinohradu a ve sklepě podobnej lis jsme pitomci zapomněli na zahradě, když se prodávala a kupoval se pozemek na dům. Měli jsme ho na mošt i se šroťákem a na pozemku jsou 2 velké jabloně. Dodnes mě to mrzí a mošt kupuju v supermarketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září prosimtě, jak je to s čitelností? Neblyští a nepableskují moc? Kolem subčíselníků, kolem indexů? Já mám astrony takhle podobně se subčíselníkama a je tam spousta blyštivejch plošek a v některých případech vůbec nejde odečíst čas - zejm. dopoledne za ostrého slunka... uvažoval jsem o mtg, ale mám obavu, že to bude stejné jako astrony... díky!Jako ten cifr je hodně plný, takže čitelnost není úplně perfektní, ale vzhledem ke tvaru, povrchům a kontrastu ručiček jde čas přečíst asi vždycky. Záleží i na konkrétním modelu, ty novější (B2000/B3000) mi přijdou z pohledu cifru horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 17 hodinami, _lip_ napsal: V 1. 9. 2024 v 8:23, kaktusář napsal: prosimtě, jak je to s čitelností? Neblyští a nepableskují moc? Kolem subčíselníků, kolem indexů? Já mám astrony takhle podobně se subčíselníkama a je tam spousta blyštivejch plošek a v některých případech vůbec nejde odečíst čas - zejm. dopoledne za ostrého slunka... uvažoval jsem o mtg, ale mám obavu, že to bude stejné jako astrony... díky! Jako ten cifr je hodně plný, takže čitelnost není úplně perfektní, ale vzhledem ke tvaru, povrchům a kontrastu ručiček jde čas přečíst asi vždycky. Záleží i na konkrétním modelu, ty novější (B2000/B3000) mi přijdou z pohledu cifru horší. díky za reakci... ono třeba v obchodě - v helveti jsem na ně koukal - to pableskuje všechno - a nejde si moc udělat představu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Čitelnost je subjektivní, to chce vyzkoušet osobně. Já dneska přehodil na své "pracovní" oceány a u nich mě ta čitelnost daná indexy a barvama vždycky mile překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září maj super a/r a celkově jsou to krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Od té doby, co mi přišly, jsem je nesundal z pazoury. Super volba. Super digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Edifice solární chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září neodolal jsem hodinkám s rokem super čitelnost, váha, velikost akorát to furt pípá, když se mačkaj čudlíky a pípání vypnout nejde... nebo jsem nenašel způsob.. to je snad jediná chyba těchto jinak skvělých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září To pípání při stisku tlačítka na tomto modelu prý opravdu vypnout nelze. Ale jinak mi přijdou jako pěkný, přehledný a levný. No, ten rok by tam pro mně nutně být nemusel, to už třeba duální čas. Ale co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září díky za reakci, je to dost zajímavý to pípání nicméně za rok jsem vděčnej, protože to často potřebuju - kvůli administrativě v práci - a docela to mám hodně rád... léta jsem nosil tyhle casia, u nichž jsem na to byl zvyklej a pak mi vadilo, že jsem nesehnal žádný další podobný... život tak utíká, že mi dycky trvá chvilku si vzpomenout, co je vlastně za rok jinak tam duální čas je, což je hezkej bonus... ale neukazuje se v základu no... přešel jsem pak na kovová casia na anadigi atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Safra, to s tím zapomínáním roku jsi mi neměl psát. Došlo mi, že už by se mi vlastně na základním displeji taky občas hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září ja jsem nadsen cely den vim jakej je rok! a dal jsem na ne natoreminek, ted jsou krutoprisne utilitarni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září a jeste jedna s dcerou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se